kızlar izmirde önereceğiniz burun estetikçisi yok muuuu

Maalesef canim. Adini duydum. Ama hakkinda bi bilgi edinmedim. Sana tavsiyem iyice arastirip doktorlari sorularla delik deşik deli edene kadar arastir ve oyle kararini ver. :)

şuan aklımda üç isim var halis ünlü, bora karali ve denizhan özkaya fakat tam bir karar veremedim, halis bey hakkında bilgi yok denecek kadar az malesef forumda, denizhan beye de bir arkadaşım ameliyat oldu ordan biliyorum fakat yinede kafamda bazı soru işaretleri var benim estetik olarak sadece kemerim var, estetikte önemli fakat öncelik sağlık burun kemiği eğriliği yüzünden nefes alamıyorum sinüzit de cabası oyüzden iyi bir doktor bulmam şart :((

şuan aklımda üç isim var halis ünlü, bora karali ve denizhan özkaya fakat tam bir karar veremedim, halis bey hakkında bilgi yok denecek kadar az malesef forumda, denizhan beye de bir arkadaşım ameliyat oldu ordan biliyorum fakat yinede kafamda bazı soru işaretleri var benim estetik olarak sadece kemerim var, estetikte önemli fakat öncelik sağlık burun kemiği eğriliği yüzünden nefes alamıyorum sinüzit de cabası oyüzden iyi bir doktor bulmam şart :((

Canım ben 1,5 ay önce ege ünvde yiğit tiftikçioğluna ameliyat oldum burnumda sağlık sorunlarımda vardı hepsini bir arada halletti nefes alışım çok iyi oldu şekil olarak da çok memnunum zaten her yerde anlatıyorum doktorumun reklamı yok ama o kadar çok hastası var ki hastanede gidince anlıyosun zaten ben bu kadar doğal yapan bi doktor daha görmedim çok da uygun fiyata yapıyo izmirdeysen bi git görüş çok da ilgili bi doktor :)

Canim 3 Doktor arasinda kaldim. Ufuk Bilkay, Can Kopal Ve Ahmet Seyhan .. Cok kararsiz kaldim.

Tatlım can beyi arayıp görüştün mü? Ufuk beyi ben eledim ama Ahmet Seyhanı tanımıyorum ilk defa duydum diyebilirim:)
Sen yine de hepsiyle görüş ama ben hala iddalıyım:)

Tatlım can beyi arayıp görüştün mü? Ufuk beyi ben eledim ama Ahmet Seyhanı tanımıyorum ilk defa duydum diyebilirim:)
Sen yine de hepsiyle görüş ama ben hala iddalıyım:)

Canim sanirim ben Ufuk Bilkay da karar kildim. Bi karar vermek zorundaydim ve benim hisslerim bana sanki ufuk bilkay diyor :)

Canim sanirim ben Ufuk Bilkay da karar kildim. Bi karar vermek zorundaydim ve benim hisslerim bana sanki ufuk bilkay diyor :)

En kötü karar bile kararsızlıktan çok daha iyidir:p Şaka yapıyorum tatlım en doğru kararı verecek olan sensin şimdiden hayırlı olsun ara görüş Ufuk beyle beni dee bilgilendirmeyi ihmal etme:) Amin tatlım inşAllah senin ki de beklentilerinden çok daha güzel olur:):48:

En kötü karar bile kararsızlıktan çok daha iyidir:p Şaka yapıyorum tatlım en doğru kararı verecek olan sensin şimdiden hayırlı olsun ara görüş Ufuk beyle beni dee bilgilendirmeyi ihmal etme:) Amin tatlım inşAllah senin ki de beklentilerinden çok daha güzel olur:):48:

Hayirlisi olsun tatlim :)

Arkadaslar sizden bir ricam var. Benim icin cok onemli. İki bucuk sene once bi burun ameliyati gecirdim. Fakat cok buyuk hayal kirikligina ugradim. Burnum hala sis. Ve cildim kalinlasti ve sert oldu sanki. İzmirde ameliyat olmayi dusunuyorum ancak revizyon ameliyatlarinda basarili olan bir doktor bulmam gerekiyor. Bu konuda bilgisi ya da tecrubesi olan varsa LÜTFEN bana yardimci olun ... :(

bende ufuk bilkaya karar verdim sen onunla gorustunmu? ve randevu aldinmi acaba,

ben neyazikki sadece tlf gorusmesi yapabildim yurt disinda kaldigim icin:( ameliyatim 13-06 cok heyecanliyim yaaa

Kızlar cüneyt hoca ya da ufuk hoca burun tasarımı yapıyorlar mı mail yoluyla bilen var mı acilll?????

bende aranıza yeni katıldım arkadaslar iyi bi doktor tavsiyesine ihtiyacım var sürekli araştırıyorum ... ameliyat olmakta kararlıyım ama doktor konusunda hayır lütfen bana da yardımcı olurmusunuz yiğit beye ameliyat olan bi arkadasım var kendisi cok memnun şiddetle o doktoru öneriyo paracı bi doktor olmadıgınını cok ilgili bi insan oldugunu söylüyor aslında güzelde ama burnunda haff bi egrilik var ben dogal bi burun olsun istiyorum ... LÜTFEN BANADA YARDIMCI OLURMUSUNUZ ???

Back
X