kızlar kaç kilo aldınız

aayyyy en küçük benim kızım kalmış ...yağlı mı yesem ballı mı yesem ne yapsam sırnaşık şey

aayyyy en küçük benim kızım kalmış ...yağlı mı yesem ballı mı yesem ne yapsam sırnaşık şey

yeee anacım yee ama bebek icin yee sana yag bal olarak dönemesin sonra sırnaşık şey benim kızım olmuştur şimdi 300 350gr bakalım görücem kızımı 3 hafta gecti görmeyeli cok özledim her ne kadar tekmeleriyle ben burdayım anne desede ultrasonda görmek farklı bişi :icecream:

ben 3-4kilo kadar almışım,ama zaten hafif tombiş hamile kaldım...dr 14kilo normal dedi,bundan sonra 10kilo almam lazım kızlar 10kiloyu aşmamalıyım

ben valla 5,5 ayı sadece 2 kilo alarak atlatmışım inşallah son aylarda cok kilo almam doktor dikkat et dedi şuana kadar süper korumuşsun kilonu dedi inş. böylede gider.

evet benim doktorumda ayda 1buçuk kilo almalısın dedi 5.ayıma yeni girdim ama acayip iştahım açıldı şuan 61kiloyum valla bbeğimiz için yemeliyiz bacım

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

ben son 2 haftadır tartılmıyorum çunku annemlerdeyiz...ama kesin aldım...annem öyle iyi bakıyorki...bugunden itibaren hamur işi.pasta börek yememe kararı aldım bakalım nekadar dayanabilirim...bu şekilde olmayacak...
bugun itibariyle 18+4 olduk...iştahımın maşallahı var...doymak nedir bilmiyorum...havalar ısınsada yürüyüşe başlasak artık...

yae kızlar ne tekmesi yaw ben 20+1 im hiçbirsey hissetmiyorum (( korkutmayın beni yaw doktor 21 haftada hissedersin demişti böyle göz seyirir ya onu gibi birsey oluyor ama
ben kabızlık çekiyorum sanırım ondan tekme falan o kadar ayırt edebiliyormusunuz yani (((

istanbulda havalar güzel aslında bu ara.. ama ne bilimm tek başıma yürüyüş yapma fikri pek hoşuma gitmiyo

ewet önce yanımıza arkadaş yapmak lazım :) ben bir kaç kişi ayartıyorum şimdiden yürüyüşlere başlıcam sen de gelirsin diyorum , küçük çocuğu olan varsa parka doğru birlikte gidebilirsin.. ben öyle yapıcam..

bende 17hftam bitmek üzere karnımın altında dalgalanma şeklinde hissediyorum çok güzeelllllllll kızlar bide benim göbüşüm çok az sizin nasıldı 17.haftada

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

semrascım farkedersin cünkü gazla bebek oynayışı cok farklı ayırt edilebiliyor bak tub83 dedigi gibi dalgalanma varmış gibi hissediliyor sende diyorsun zaten göz seyirmesi gibi evet canım o senin bebişinin hareketleri oluyor biraz daha büysün daha büyük tekmeler atıp ben burdayım anne diycek sana zaten merak etme a.s.

evet semras bencede hreket ediyordur bebişin sen kabız olduğun için bağırsak hareketlerinle karıştırıyo olabilirsin canım

kızlar ben 23 haftalıkım 10 kg aldım ayaklarım çok şişti ellerimde sanki 9 aylıkım napcam yaaa

22. haftadayım ve 5 kilo aldım..Bebeğimin rutin kontolleri ve şu an ki ağılığı gayet normal..

Arkadaşlar lütfen süt ve meyveye ağılık verin..Gerçekten bazı arkadaşlarımız iyi kilo almış..Üstelik 20'li haftalardayız daha..Önümüz de koskoca 4 ayımız daha var..
Çok kilo almak,kilonun hepsinin bebişimize gideceği demek değildir..

Beyaz ekmek yerine kepek ekmeği tüketin..Hiç bir sakıncası yok..Lifli gıdalar daha çok tutar..Bol bol yeşillik yiyerek hem folic asit hem de vitamin ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz..

Sabah akşam bir bardak sütü içmeyi alışkanlık ediniz..Yediğiniz her çukulata zamanla mide asitini güçlendirip,mide ve boğaz yanmalarına sebep olacaktır..

Ben de piti piti zayıf biri değilim..Ama doğum kiloları zor verilir..İlk hamileliğimde de 11 kilo ile doğuma gitmiştim..Şu anda da 5 hadi akşam yemeğinden sonra 6 kilo almış olayım..

Fala kilonun doğumu zorlaştıracağını unutmayın lütfen..
Herkese sağlıklı doğumlar..

kızlar bende manyak kıloalmısım bugun dr gıttım ya nıye ya tam 7 kılo almısım 22 haftaya yenı gırdım ben ne yapacagım zaten kılolu kaldım hapı yuttum

kızlar bende manyak kıloalmısım bugun dr gıttım ya nıye ya tam 7 kılo almısım 22 haftaya yenı gırdım ben ne yapacagım zaten kılolu kaldım hapı yuttum

ben de 21. haftamdayım ve 2,5 kilo aldım
ama ben ilk 3 aylık dönemde kilo vermiştim bulantılardan dolayı... fisfisfis

cok kafana takma canim.. alman forumlarinda dolastim dün gece .. 20. haftasinda olan 15 kilo almislar vardi.. su an dan itibaren dikkatli yersin sonraki aylarda fazla almazsin durum esitlenir :1rolleyes:

Aman kızlar dikkat edin kilolarınıza aslında hiç ihmal edilecek bi konu değil. Bende aman doğumdan sonra veririm nolcak diyodum ve 22.haftamda 11 kilo almış olarak doktora gittim fazla kilo aldığım için şeker yükleme testini erken yaptı ve ne yazıkki gebeliğe bağlı şeker çıktı ve diyet verdi hamileliğimin son dört ayını diyet yaparak geçireceğim anlayacağınız öyle aşermek falan gibi lükslerimde olmayacak malesef. Şimdi önümüzdeki hafta tekrar gidicem şeker ölçümlerimle birlikte eğer gerek görürse doktor insulin tedavisinede başlayabiliriz ( Ama napalım yapcak bişi yok oğlum için herşeyi yapaım yeterki o sağ salim gelsin kucağıma ben gerekirse açta kalırım hiç önemli değil. Bu arada bebeğim yine normal şekilde beslenebilecekmiş buda sevindirici olanı.

Ben de 6,5 kilo almışım yaaa (( zaten çok çabuk kilo alan biriydim. kilo almamak için aç geziyordum nerdeyse. e şimdi de aç gezemem ki... sabah kahvaltımı yapıyorum, öğlen bi porsiyon yemek, salata ve yoğurt yiyorum. akşam da bunlara ilave bi çorba. ekmek de 1-2 dilim... çok abur cuburum da yok. ama yine de kilo alıyorum. iyice kısıtlayıp bi tek bebiş için bişeyler yemem gerekecek galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…