ay kızlar benim canım hiç tatlı çekmez şanslıyım bu konuda
sadece ara sıra dondurma yiyorum o kadar
bir de bu aralar iştahım yok hiç 22. haftada 3kilo almış bulunmaktayım
ama edaya dr.u 22. haftada 4 kilo çok deyince şaşırdım gerçekten
Hahahahaaa çok alemsin Azo yaa, ay yazmasaydın bari isimlerini, sizin mutfak daha bi hoşmuş, tabii sever eşin yemek yemeyi. Ben eminim oğluşun da aynı olur, anne hamileyken ne yerse bebekte onu severmiş derler ya hani. Benim eşim Kayserili. Biraz daha hamur ağırlıklı mutfak. Uffff hiç anlatmıyım diycem ama zaten sizin gözünüzün önüne gelmiştir. Benimde oradaki hedefim eşimi şişmanlatmak. Bir aydır rejim yapıyordu da beyefendi, görür şimdi o kilo vermeyi. Ben böyle şişerken onun hala 20 yaşındaki pantalonlarına girmesi beni deli ediyor da :)
ama şekerim o mısırda yanından geçerken nasılda kokuyor öyle... misler gibi ... gelde şimdi alma....değil mi yani...Ya kızlaaaar(( Ben bugün 76 kilo çıktım. Sağlık ocağında tarttılar bu sefer de. yani toplam 6 kilo almışs bulunuyorum. Bunun çok olduğunu söylediler. Tam dedim bugün tatlıları keseceğim, günde 3 dilim ekmek yiyeceğim ama dayanamadım yine bir sürü abur cubur yedim arada :)) Bari bir gün uygula kararını dimi :)) Hele sokağa çıkınca çocuk gibi bir dondurmaya bir mısıra saldırıyorum
gülbeşeker yaaaaaaaa...bizim gibi zırt pırt canı bişeyler çeken hamişlere böle şeyler yazılırmı??kafamçokkarıştı
hoş bu hatayı bende dün yaptımda juliden ikaz aldımsırnaşık şey
demeyin demeyin böle şeyler.ayı oluyoooooooo..
alabillen vaaar alamayan..yiyebilen vaaaar yiyemeyen........
klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?