Kızlar, kaç kiloyduk, kaç kilo olduk?????

ayy evet ya hiç mi kilo almayacagız ayol bu doktorların kilo takıntısı ne böyle anlamadım.aç mı kalalım yani ozaman bebişlerimizde gelişemez.offf ya ne daha ne yapalımkafamçokkarıştı

julicim eşinin memleketi neresi?
bak ben geçen sene eşimin memleketi olan antakya ya gittiğimde orada da çok ayıp yememek.sağolsun teyzeler falan beni çok seviyolar.biricik gelinimiz diye..onu ye bunu ye..yemezsen darılırım derken benim bi hoşuma gidiyo.künefeler,kebaplar,kısırlar,çiğ köfteler..of diyorum offf...
zaten eşim ve ben birbirimize okadar çok benziyoruz ki..yemek yemek bizim için çok büyük mutluluk:dance:
yani bu gidişle baskül ailesi olucaz..
oğluşumuzda bizim gibi yemek yemeyi sever vede bizim gibi hiç yemek seçmezse süper olursırnaşık şey

Hahahahaaa çok alemsin Azo yaa, ay yazmasaydın bari isimlerini, sizin mutfak daha bi hoşmuş, tabii sever eşin yemek yemeyi. Ben eminim oğluşun da aynı olur, anne hamileyken ne yerse bebekte onu severmiş derler ya hani. Benim eşim Kayserili. Biraz daha hamur ağırlıklı mutfak. Uffff hiç anlatmıyım diycem ama zaten sizin gözünüzün önüne gelmiştir. Benimde oradaki hedefim eşimi şişmanlatmak. Bir aydır rejim yapıyordu da beyefendi, görür şimdi o kilo vermeyi. Ben böyle şişerken onun hala 20 yaşındaki pantalonlarına girmesi beni deli ediyor da :)

valla aynı dert bende de var canım benim eşimde zor kilo alanlardan habire yediriyorum ona da oda şişsin benle birlikteKötü Kazen

Canım ben şanslıyım zor kilo almıyor yani birkaç porsiyon tatlıya bakar iş. Yiyince bayağı bayağı alıyor ama iradeli ve çabuk kilo veriyor :)

aaayy çok güldüm valla okurken kızlar biz dede tam tersiydi ama şimdi benide geçiyor eşim
15. haftadayken daha 7 kilo almıştım mide bulantısı ve iştahım da açık olunca tabi bu arada tüpbebek olunca kızımız hareketsizde kaldım sağolsunlar eşimle annem yemek masasına dahi oturtmamışlardı
önüme geliyordu ben almayımda kimler alsın kiloları :))

bu arada benim eşimde kayserili dediğin gibi hamur ve bulgur işi çok fazla daha öncesinde sorunum olmuyordu çok hareketli ve yediğimi yakan bir bünyeyye sahiptim kilo alma gibi bir sorunum yoktu hamilelikten dolayı demekki zayıf olduğum içinde birden ve kısa zamanda çok kilo aldım eşimde çok yemesine rağmen kilosunu muhafaza ediyordu ama bu gidişle beraber doğuracağız sanırım onun göbüş benden daha önde giidiyor oda şimdiden 5 kilo aldı yemek yerken resmen yarış içerisinde bakalım sonumuz ne olacak derlerdide inanmazdım kocalarda çok kilo alıyorlar diye onlarında bizimle beraber hormonlarında değişiklik oluyor galiba :)))

5 haftada 2 kilo aldım 58 ile başladığım gebeliğimde şu anda 67 kg oldum

19+5 haftalığım...........

kızlar yaw benim eşimin ekmekle arası yok yemeklerini çok güzel yer hatta 2porsiyon yer yine de almaz ayyy ne yedirsemde şişirsem şu adamı:uhm:

SELAM KIZLAR BEN GELDİMMMM.bende başından bu yana 5 kilo aldım ama ne kendimi freenlediğim var ne bişi.üşenmesem her sabah patates kızaetcam.ama ben kasım anneleri bölümüne zayıflama yarışmasından geldim hedefime 2 kilo kala hamilekalıverdim.neyse veriririz inşallah.eşimde benle birlikte 3 kilo almış.:lepi:
heeee aklımdayken kayserili eşleri olan arkadaşlar bende kayseriliyim.eğer memlekete gidicekseniz bu sene oranın kayısı reçeli çok göözel oluyo ondan yemenizi yaptırmanızı getirmenizi hatta mümkünse hepimize getirömenizi tavsiye ederim.ben amcama ısmarladım şu an ordalar halamdan kavanıoz kavanoz gelcek inşallahcoksekeriremsu

ama şekerim o mısırda yanından geçerken nasılda kokuyor öyle... misler gibi ... gelde şimdi alma....değil mi yani...

Kızlar siz ne hoşsunuz yaaaa, okudukça gülüyorum iyi ki varsınız....
Azocuum, vallahi hatay'da yediklerini duyunca canım nasıl çekti o acılı mı acı kısırları, çiğ köfteleri.
Tabii ki bol bol yiyin, eşin de sende hayat yiyince güzel. Eşimle benim yaşam felsefem de yemek için yaşamak gibi bir şey....

Gelelelim benim kilolarıma. Kızlar 1 sene boyunca infertilite için psikolojik tedavi gördüm. Yıllarca 47-48kilo gezdim ama bu anksiyeti ilaçları bana 10 kilo aldırdı yani geçen Ağustosa kadar 58 kiloya çıktım.
İnfertilite tedavisine devam ettik ve sonunda ikinci mikro enjeksiyon denememde 58 kilo ile hamile kaldım ve hazır mısınızzzz söylüyorum kilomu????? 69 kilo aldım. (20+5) 11 kilocuk almışım.
Ama doktorum ve ben bu konuyu çok takmıyoruz kafaya. Çok zayıfken zaten taşlıyamazdın ikizleri diyor adamcağız. Anlayacağınız ben kendimi teselli ededurayım 11 kilo çekmişim kızlar daha 5 ayda.
Ama ben hiç kilo almayan birisi olarak bu kilolaların hepsini verebileceğime inanıyorum. Zaten anksiyeti ilaçlarını da lamadığıma göre herhalde emzirdikten sonra kısa zmanda eski halime döneceğim insallah diye umut ediyorum.

kizlar bizim canimiz çekmiyor ki bebek istiyor ne yapalim yani bebişlerimizi aç mi birakalim yani...:icecream::roflol:sırnaşık şey

kizlar aranizda urfali arkadaş varsa kebabiye gitsin orada güzelce bir porsiyon kendisi için bir porsiyon benim için içli köfte yesin ... Ah be hanimlar nereleri gezdim... Kimlerin yaptiği içli köfteyi yedim de orada yapilan kadar lezzetlisini görmedim ... Afiyet olsun şimdiden...

gülbeşeker yaaaaaaaa...bizim gibi zırt pırt canı bişeyler çeken hamişlere böle şeyler yazılırmı??kafamçokkarıştı
hoş bu hatayı bende dün yaptımda juliden ikaz aldımsırnaşık şey
demeyin demeyin böle şeyler.ayı oluyoooooooo..
alabillen vaaar alamayan..yiyebilen vaaaar yiyemeyen........
klava:

yaaa kızlar karnım acıktı yazdıklarınızı okuyunca.YAŞASIN YEMEK YEMEK:lepi:

haklısın aslında... bende yiyemeyenlerdenim işte... şimdi nasıl giderim urfaya...ama ne bileyim gidipde yiyemiyorum hiç değilse yazayım dediydim... ayıp ettim galiba... sizlerin canı çekti değilmi... ama ayol gelde çekmesin şimdi...laelaelaelaelaeben istiyorsam ne olayım hep bu yumurcak

yaaa yapmıycaktınız bunu bana yasak ya işte canım çiğköfte istedi üfyaaa reva mı bana unutayım diye etrafımda kimse lafını bile etmiyodu eşşeğin aklına karpuz kabuğunu soktunuz şimdi aferin walla kızdım bak ((

Atatanem senin canının çiğ köfte çekesi varmış :))))) gülbeşeker içli köfte demiş )))) çiği nereden çıkardın sen :))) Bu arada Sakura bizler bu kadar alıyorsak, hem ikiz hem de hareketsiz senin o kadar alman çok normal geldi bana

Julicim,
Ahh bilsen nasil rahatlattın beni kilo konusunda. Gerçi ara ara da aklıma geliyor kendi kendime gülüyorum vallaha ama körler sağırlar birbirini ağırlar diyorum hahahahahahah. Ne yapalım biz de böyle vakit geçireceğiz değil mi? :):):)

Sen neden merak ediyorsun ki canım, öyle hamile olmayan arkadaşlarınla falan konuşmayacaksın hiç bu mevzuları :)))) aman ne çok almışsın diye başlarlar hemen :) doktorun da ne düzel söylemiş 48 kiloyla taşıyamazmışsın ki o iki tosunu :) maşallah canım. Tabiiki öyle alalım diye söylemiyorum bir tanıdığım 50 kilodan 83 kiloya çıkmıştı, çok abartıydı yani, tek bebek hem de. Herkes veremez sanırken 6 ay sonra kız 50 kiloya düştü :)) Yani sen daha çabuk verirsin merak etme...Hem normal yesek bile alıyoruz napalım suç değil günah değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…