Kızlar, kaç kiloyduk, kaç kilo olduk?????

benimkide üst sınır ama normal :))))))

Julian benimde canım hep yasakları istiyor :))) Hamur işi gibi tatlı gibi.

kızlar ben bu siteyi zaten sık kullanılanlara ekledim en başından..
her hafta bebişimin ve benim neler yaşadığımızı okuyorum vede kilom benimde üst sınırda ama normal çıkıyo(7 kilo beeee:dance:)

kızlar dün doktor 2 kilo aldım diye kızdı 1 ayda 2 kilo çok dedi.bundan sonra her öğün 2 dilim çavdar yada kepek ekmeği yiyicem.hamurişleri ve nişastalı yiyeceklere(kızartma,patates,cips,makarna falan) veda ediyorum.cola fanta gazoz külliyen yasak 1 yudum bile yok.ice tea çok seviyorum allahtan o serbest tek asitli içecek maden sodası içebilirsin dedi.anlıycağınız hayatımda ilk defa diyetteyim.ama tuzu yasaklamadı hiç.çünlü ödem falan hiç olmadı şişme yok hiç kontrol etti çünkü.böyle işte

bende cuma gittim doktora 2 haftada 2kilo almışım yani 22haftada toplam 4 kilo benim doktorum da kızdı dondurma bile yasakmış.yaa sizce 22 haftada toplam 4 kilo çok mu?

Kızlar bu bilgiyi internette buldum. Okuyunca niyeyse içim çok rahatladı :)))) Sizi de rahatlatır belkim :))

Aldığınız tüm kilolar tabii ki sadece karnınızda toplanmayacak, yoksa öne doğru düşerdiniz. Bu kilolar, kalçalarınız ve poponuza da dağılacak ki dengenizi koruyabilin. Kalçalarınızdaki fazla kilolar doğuma hazırlanırken ve doğumdan sonra azalacak.

Ya kızlaaaar (( Ben bugün 76 kilo çıktım. Sağlık ocağında tarttılar bu sefer de. yani toplam 6 kilo almışs bulunuyorum. Bunun çok olduğunu söylediler. Tam dedim bugün tatlıları keseceğim, günde 3 dilim ekmek yiyeceğim ama dayanamadım yine bir sürü abur cubur yedim arada :)) Bari bir gün uygula kararını dimi :)) Hele sokağa çıkınca çocuk gibi bir dondurmaya bir mısıra saldırıyorum

Aaa üzülme dikkat edersen dengelersin canım merak etme. Abur cuburu kesip ekmeği kararında bırakıp hamur işinden vazgeçersen dert edecek birşeyin kalmaz. Tatlı olarak hamur işi tatlıları değil sütlü tatlıları tercih et. Dondurmalar, pudingler, krem karameller gibi.. Bunları tüketirkende limitli olmaya çalış bol meyve tüket olsun bitsin. (püff sütlü tatlıları yazarken canım çekti iyi mi )

Sorma Pelish, bak kızlar size ne yediğimi yazayım mı? Valla fazla değil ama ben tiroid hastası olduğum için normalde ancak diyet yaparak aynı kiloda kalabiliyordum. Biraz normal insanlar gibi yesem hemen kilo almaya başlıyordum. Bak yazıyorum:

Sabah 2 dilim kepek ekmeği ya da ruşeymli ekmek diye bir şey var halk ekmeğin ondan olursa 3 dilim. Peynir, bir tatlı kaşığı gibi bal, 3-4 zeytin

Arada: Bir meyve

Öğlen: Bir dilim ekmek ya da bir porsiyon pilav, yoğurt, salata ve o gün ne yemek varsa

Arada: Birkaç bisküvi ve süt ya da ayran ve çubuk kraker

Arada: Bir meyve

Akşam: İki dilim kepek ekmeği ya da pilav ya da makarna, o gün evde ne yemek varsa ondan, salata, yoğurt

Gece: Meyve

Buna bir de tatlı olarak dondurma falan ekleyin haftanın 4 günü. Şimdi ben bunun neresini kısacağım. Kıssam bu sefer bebiş beslenmez diye düşünüyorum. Acaba çok mu yiyorum kızlar? Şaşırdım...

ay kızlar benim canım hiç tatlı çekmez şanslıyım bu konuda
sadece ara sıra dondurma yiyorum o kadar
bir de bu aralar iştahım yok hiç 22. haftada 3kilo almış bulunmaktayım
ama edaya dr.u 22. haftada 4 kilo çok deyince şaşırdım gerçekten

aslında çok normal besleniyorsun julianne ne güzel
ben beslenemediğim için vicdan azabı çekiyorum
oğlum aç kalmasın diye geçiştirmelik bir şeyler yiyorum bende
dur şimdi gideyim yoğurt yiyeyim bari

Aralardaki bisküvileri falan kıs canım onların hiçbir vitaminel getirisi yok :) Diğerleri son derece normal.

Ben sanırım öğle yemeğinde ya da akşam karbonhidratı tamamen kaldırmalıyım. Gittiğim bir diyet uzmanı vardı. Ona hamile kalınca da devam etmiştim. Fakat sadece haşlama yememi ve öğlen, akşam ekmek yemememi söyleyince ve ben bunu yapamayınca gitmeyi bırakmıştım. Sanırım tekrar ona gitmem gerekiyor... Sağolun yorumlarınız için..

Canım beslenmende bir acayiplik yok. Ama daha az kilo alman için akşam yemeğinden makarna/pilav/ekmek türevini çıkarman ve tatlıyı da çok daha nadir tüketmen iyi olabilir.
Mesela ben öyle yapıyorum ve çok çok az yemeye çalışıyorum ama malesef şu ana kadar 6,5 kilo aldım. Benim kilo alma sebebim ilk aylarda mide bulantısından mantı/makarna dışında hiçbir şey yiyememem oldu. En azından bundan sonra kontrollü gitmekte fayda var.

julicim ne diyosuuuuuuuuuun:sm_cool:.haşlanmış mısıra ve vanilyalı dondurmaya bayılırım beeeeen:icecream:
ben sabahları yarım ekmek(normal ekmek) arası beyaz peynir ve kırmızı biber yiyorum.1 saat sonra meyva.1 saat sonra bidaha..derken öğlen oluveriyo.sırnaşık şeyöğlen yoğurt mutlaka ve ne yemek varsa(3 çeşit.genelde çorba,et yada sebze ve pilav yada makarna)
akşama kadar paso meyva.evde ne yemek varsa pilav ve yoğurt eşliğinde..sonra çerez.sonra dondurma..2-3 dilim karpuz..günde en az 2 lt.su. yani anlayacağın ağzım hiç boş durmuyo.napiyim yaw.yiyom iştefisfisfis
pelish in dediği gibi arada başka yemekleri canımın çekmesi durumu ben kendimi bildim bileli hep aşerme modunda olduğumdan pek ayırd edemiyom hamilelikle..:dance:
ama kızlar ben hep çok yerdim.aynen öle devam ediyom.ama çok şükür metabolizmam iyi çalıştığından bu yediklerime göre çooook az bile kilo alıyom.
bu arada julicim ben hala 77 yim.bekleriz teyzesi 1 kilo kalmış yetişmene bize:roflol:
ye canım ye bişey olmaz.kayınvalidem diyo ben 25 kilo almıştım diye..1 senede eski kilosunun altına düşmüş.veririz yiyin hamişler yiyiiiiiiinsırnaşık şey

kızlar azönce tartıldım 55.5 diyo bu tatrı yaaa biri beni durdursuuuuun ben aldım başımı gidiyom galiba

Azo ben sana dedim ya sen merak etme ben gelirim senin yanına hemen diye :) Sen merak etme bak sen beni eşimin memleketinden dönünce gör :) Ya orada yememek ayıp sayılıyor. Hele bir de 'aman sen çift canlısın' diye yüklenecekler ama çok kararlıyım, yemeyeceğiimmmm :) dayanabilirsem tabii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…