Kızlar, kaç kiloyduk, kaç kilo olduk?????

kızlar şok şok şok 52 kiloydum ve bugüne kadar kilo almadan geldim.
derkeeeeeeeeeeen dün akşam bi tartıldım 54 kilo gözlerime inanamadım.herhalde gündüz çok yedim ondan sabah bidaha tartılayım dedim.azönce yine tartıldım yine 54.yani kızlar 2 kg almışım şok oldumm sanki hiç kilo almıycam sanıyodum:))))

kızlar ben daha dogru düzgün şişmadim bile ya ilk başlarda ne güzel şişiyorum falan diyordum ama şimdi hiç göbek yok ya kimse inanmıyo benim 5 aylık hamile olduguma hayır bebiş tekme falan atmasa bende inanmayacagım valla en son üç kilo almıştım bilmiyorum şimdi nasılım ama şişmek istiyorum ben yaaaaaaaaa

slm kızlar,
bende 1,75 boyundayım 64 le hamile kaldım 18+2 şimdi68 olmuşum doktorum iyi dedi ama ben endişeliyim, çünkü son aylarda daha fazla kilo alınıyor. inş 1 kilo almaya devam ederim.

KIZLAR ASIL ŞOOOOOOK BENDE!!!
10 GÜN ÖNCE 75 KİLOYDUM.BU SABAH TARTILDIM 77 OLMUŞUM YAW:bbo:
YANİ BAŞINDAN BERİ TOPLAM 7 KİLO..
MAHVOLDUM.ÇOK YİYORUM.BİRAZ KISMAM LAZIM..
HERŞEY OĞLUŞUM İÇİN AMA ÇOK KİLOLUDA OLMAK DOĞUMDA ZOR DİMİ AMA.DAHA 4 AYIMIZ VAR DİMİ:çok üzgünüm:

eylülcüm sen benim yazdıklarımı okumuyon galiba:bbo:
bende 70 le hamile kaldım.bu sabah tartıldım tam 77 olmuşum:çok üzgünüm:

o hoooooo, biz 8 kilo diyoz, atatanem 2 kilo diyo :))))))))))))
vah vahhhh, nasıl vericen atatanem o kiloları?????
ben tam şişkocuk oldum diyom yaaaaa, gördünüz işte resimde, şişkocuk Ebru :)))))))
Sekretercim, karın şişmesi, fizyolojik bişey. Benim iç karnım darmış mesela, rahim dışa doğru büyüyomuş, seninki de tam tersi sanırım. İnsanoğlu da amma çok şey istiyo di mi yaa, karnı şiş olan, mesela ben, karnı minik olanlara özeniyo, karnı minik olan da büyük karınlılara :)))))))))))))))))
Boşverin kızlar, küçük olan da güzeeelll, büyük olan da güzeeeelll, hepsinin içinde minnoşlarımız var :))))))))))))))))))

Azocum üzülme canım benim, senin boyun da uzun kaldırıyor kiloyu da bebeği de :)) Allah bize sadece kilo versin, başka dert vermesin kızlar...Atatanem, sevineceğine üzülüyorsun seni de anlayamadım valla. Ne güzel bebeğim büyüdü diye sevinsene canım benim :)) Ya hiç kilo almasaydın o zaman ne yapacaktın, git doktorlara bak uğraş dur o zaman da....

herkeze merhabaa.s
Bende 65 kilo ile başladım boyum 1,74 pazartesi dr da 67 kilo çıktım.2 kilo almışım yani şimdiye kadar çarşamba günüde aşımı yaptırmak için sağlık ocağına gittim çok tatlı bi hemşire vardı gebelik takip çizelgesi varmış onu doldururken 2 kilo aldım şimdiye kadar dediğimde çok iyi gidiyosun dedi bana sorarsan en fazla 12 kilo al yoksa benim gibi kalır kilolar dedi.ben asla çok kilo alırsam üzülmem ama şu da var arkadaşlar çok kilo almak bebek çok kilolu yada çok sağlıklı anlamına gelmiyo gerekli besinleri aldığım halde bu kadar kilo alıyorum bende.İnanın ağzım bir dakika boş kalmıyo telefona hep bişeyler yerken yakalanıyorum ne yapıyosan ne yiyosam bebişim için sırnaşık şey kendim için bişey yapıyosam namerdim :roflol:

ben 18+2 yim kızlar bazılarınız benden 3 hafta falan önde yani bi çogunuzun haftasına gelene kadar 1 kilo daha almış olurum sanırsam

sıkmayın canınızı kızlar bırakın kilo derdini hamileliğin tadını çıkartın ... bunlar bizim en özel günlerimiz. en keyifli günlerimiz...doya doya yaşayın... şiu anda bizim yerimizde olmak isteyen ne kadar çok hanım vardır kimbilir öyle değil mi? boşverin kiloları doğum yaptıktan sonra bi diyet bi spor oohhhbakın gitti bütün kilolar.. ama minikler kucakta yumak yumak ... hem onları severiz hem sporumuzu yaparız... 74 ile hamile kaldım bugün itibariyle 70 olmuşum...aşerme zamanında borç kilo vermiştim ya şimdi ödemeler yapılıyor geriye...

Son düzenleme:
kızlar merhaba bende 25 gunde 2 kılo almısım 66 kılo olduk 21. haftada kasıntılarım artıyor kasındıkca bepanten sürüyom :dance:

Selam arkadaslar uzun zamandir giremiyodum izmirdeydim umarim hepiniz cok iyisinizdir bende toplam 4.5 kilo almisim azmi sizce doktorum normal bu zamandan sonra alirsin dikkat et beslenmene dedi

Ya aslında kızlar aldığımız kilolar normal de birçoğumuz ilk aylarda almadı toplam almamız gereken kiloyu da kısa bir sürede aldı sanırım o yüzden rahatsız oluyoruz biraz.

tatlımelekcim bi önceki mesajımdaki linki tıkla ve ordan az mı çokmu öğren canım.ben öyle yaptım rahatladım :)))

Belki ödem olmuştur. Vücudun su tutmuştur canım. Ben de tatlıdan midem bulanıyordu bu aya kadar ama şimdi sürekli canım tatlı çekiyor. Başım belada vallahi ne yapıcam bilmiyorum. Gerçi çikolata yiyince allahtan hala midem bulanıyorda inanmazsınız hep hamurlu tatlı istiyorum. Geçen ..... istedi canım ölüyodum neredeyse, hemen gidip tatlıcıdan aldım :))

olleeyyyyy!!! obez diilmişim ben....
normalmiş benim aldığım kilo da. Üst sınır ama normal :))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…