Kızlar, kaç kiloyduk, kaç kilo olduk?????

Ben de 168 boy 56 kilo ile hamile kaldım. Şu ana kadar 5,5 kilo almışım. Bunun 1,5 kilosunu geçen hafta tatildeyken aldım... Ya arkadaşlar inanın dondurma bile yemiyorum... Hiç tatlı yemeden nasıl bu kadar aldım aklım almıyor !!!

Merhaba kızlarr.. Ben de 56,5 ile başladım, şimdi 59,5 geliyorum.. Boyum da 1,60.. ve şU an 18 haftalığız.. 3 kilo fena değil dedi doktor ama asıl bu aylardan sonra kilo alındığı için korkuyorum açıkçası.. Çok çabuk açıkıyorum ve acıktığımda meyva fşlan yemeğe çalışıyorum ama o da iyice insanın midesini kazıyor.. Aama ne yapalım yine de idare ediyoruz işte.. Allahtan meyve filan bol, şanslıyız yani bu yüzden.. Aslında sık sık ve az yemeliyiz.. Örneğin açıktıkça bir tane galete, bir tane meyve filan atıştırsak süper olur ama insanın canı da farklı şeyle istiyor bazen, değil mi??

selam kızlar ben hamilelikten önce 80 kiloydum 12 kilo verdim hamile kalacağım diye..68 ile kaldım boyum 1.72 şimdi 73 kiloyum 4 ayda 3 kilo iyi gibi sanki ama son aylardan korkuyorum ..galiba bayağı şişeceğim...

merhaba arkadaşlar ben yine baktım kiloma dün
iki kilo almıştım hala aynıyım
bakalım asıl 6-7.aydan sonra konuşmak lazım kiloları :)))

Eylül çok güzel yapmışsın kilo vererek. Şimdi daha sağlıklı bir hamile olacaksın :) Dark sen de çok istikrarlı gidiyorsun maşallah diyelim

ya bende toplamda 2 kilo almışım kızlar iyi gibi ama inşallah çok almam
allahım

ay korkulmayacak gibi değil ki canım ben bir de hem göbek
hemde popom sivrileşiyor zaten sivriydi shakıra yı da geçeceğimjeyyar
durduramıyorum biri beni durdursunnaniknanik

Ya kızlar biraz önce ne oldu inanamazsınız, bir de gıcık olursunuz. Biri geldi, uzun zamandır beni görmüyor, hamile olduğumu da bilmiyor. Bana dedi ki sen kilo mu aldın, arkadaşlarım hemen aa o hamile dediler. Kadın başladı, 'Aaa ama kiloya dikkat etmen lazım. Sonra veremezsin. Kaçz kilo almıştın' Üç ya da geçiyor üçü biraz dedim. Sonra da demez mi 'Şişmiş galiba yüzün falan. Aman neyse takma kiloya' demez mi pişkin pişkin. Ben takmıyorum zaten etrafımdakiler takıyor kulomu kafalarına dedim ben de ama boğacaktım vallahi. Ya hamilesin kilo alırsın, her gördüğünde bunu söylemenin anlamı ne ki!

ay evet böyle tipler adamı komplekse sokar dünde beni soktu
bir kaç densiz

hiç takmayın kızlar..banada bişi dedikleri zaman pişkin pişkin gülüyorum..
herzaman sölediğim bişey var.hamile kalınca bu dahada arttı..
BEN YEMEK YEMEKTEN BÜYÜK ZEVK ALIYORUM..
DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYİ YEMEK YEMEEEK..
deyip devam ediyom yememe:dance:

Azocum, bu en büyük zevk aldığın işi yaparken, arada bugünlerde tartıya çtıktın mı hiiiiç :) Hayır ben çıktım sonra şok oldum da. Ama önce sen söyle, 73 ten sonra aldın mı? :)))

74 oldum ben yawfisfisfis
napim..
iyi iyi çok sayılmaz..
toplamda 4 kilocuk:roflol:
her aya bi kilo düşüyo:1rolleyes:
sende durumlar nasıl?
ben varya mide bulantılarım geçtiğinden beri deli gibi saldırıyom yemeklere..
özelliklede akşamları..
yani en tehlikeli zaman..:bbo:
kayınvalide sağolsun döktürüyo çocuklar gelince iyi yesin beğensin diye..
eşim , ben,bide görümce akşam eve gelince bayram ediyoz...:asigim:

ayyy bende yemeden duramıyorum ama ekmek yemiyorum artık napim toplam 2 kilo aldım
ben 4 ayı almazsam die düşünüyordum ama aldım canııım

Kızım seninki yine iyiiiii :)))) Hani biz beraber başlamıştık bu yola ya, bak ben seni sattım yarım kiloyla. Ben 74 buçuk oldum buluyor musun ( Dört buçuk ayda dört buçuk kilo. Ben de 2 kilo aldım diye geziyordum ortada. Tak diye karşıma buçuklu 74 çıkınca şok oldum ama bebiş büyümüştür diye de sevindim. Yok bi tek karnım büyüse neyse de sanki yüzümden bile topladı gibi geliyor bana. Ama üzülmüyorum :)

bizim tartımız dijital değil..
buçuklara bakmıyom ben:1rolleyes:
4 se 4,3 se 3yerimseniben
boşveeeer buçuk işi çingene işiiisırnaşık şey
bak ben gün içinde sürekli midem kazındığı için napıyorum:
sabah 7 de kalkıyorum. gözümü açar açmaz elimi zümü yıkayıp doooooğru mutfağa..
en az 2 çeşit olmak üzere dolaptan meyvalarımı(yarım kilo kadar), salatalık,domates,bikaç dilim kaşar peyniri ve galetamı hazırlıyorum..
meyvaları yıkayıp süzgeçte süzülürken ben üzerimi giyinip dişleri fırçalıyorum..
sonra bi bakıyom saat 7:15
aaa geç kalıyorum diye hepsini alel acele poşete dolduruuuup 20 geçe servise biniyorum..
iş yerinde kahvaltıdan sonra akşama kadar meyvalarımı azar azar bilgisayarın başında hem çalışıp hem yiyorum..
düzenli öğle yemeğimi ve akşam yemeğimide yiyorum.anlayacağın ara öğünler hep meyvayla geçiyo..

eeee napim şimdi ben..
kilo alıyosam alıyom..
varmı beslenmede bi gariplik?
herşey bebiş içiiiiiiinyerimseniben

Meyve işi çok akıllıca, ben de çoğu zaman evden getiriyorum meyva ve gün içinde onları yiyorum ama olmadı eti form altınbaşak ya da grissini ile bir ayran içiyorum saat 4 gibi. Çünkü en çok o saatte acıkıyorum. Bak mesela dün akşam yemeğinde, bir çorba, üç köfte ve salata yedim, ekmek yemedim. Gerçi inanmazsınız sofradan kalktım yarım saat sonra karnım guruldadı ama yemedim Yani yine de alıyorum. Ama sanırım benim tiroid bezimin çalışmamasıyla da alakalı bir durum. Hala değerlerim düşmediği için kilo almaya devam ediyorum. Zaten olduğum en yüksek kilodaydım.

Bu arada eşime söylemiyordum ya kilomu :) Geçen birlikte doktora gittiğimizde onu da öğrendi. Nasıl sevindi anlatamam. Kiloya değil de sonunda öğrendiğine tabii ki. Hemşire kız bana çıkın tartıya diyor, ben tartılmasam olmaz mı diyorum. Doktor orada soruyor hamile kalmadan önce kaç kiloydunuz. Ben diyorum yazlı versem olmaz mı :) Rezil oldum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…