Kızlar kaç yaşında hamile kaldınız

Nrmsnmz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
604
229
23
43
Ben 35 yaşındayım bu 3. çocuğum olcak inşallah ama bu 35 yaş ve üstü riskler beni çok korkutuyo

Ben 35 yaşındayım bu 3. çocuğum olcak inşallah ama bu 35 yaş ve üstü riskler beni çok korkutuyo
İlk gebelik için 35 yaş ve sonrası riskliymiş. İlk değilse tam tersi vücudu yeniliyormuş. Gençlik ve dinçlik veriyormuş. En küçük kardeşimi annem 40 yaşında doğurdu

İlk gebelik için 35 yaş ve sonrası riskliymiş. İlk değilse tam tersi vücudu yeniliyormuş. Gençlik ve dinçlik veriyormuş. En küçük kardeşimi annem 40 yaşında doğurdu
Yok 2 tane çocuğum var zaten :)) gerçek mi aceba bu yoksa söylentimi inşallah doğruluk payı yüksektir:)))

Yok 2 tane çocuğum var zaten :)) gerçek mi aceba bu yoksa söylentimi inşallah doğruluk payı yüksektir:)))
Doğru Can'ım. Annemin arkadaşları vucüt yenilensin diye hepsi annemden sonra doğurdu. Bi tanesi 42 yaşında oğlu olcak düşün yani gayet iyi durumda maşallah. Bu arada ben ilk bebeğimi 20 de doğurdum. Nasipse bu bebeğimi 22 de dünyaya getirceö

Bende 40 bebesiyim 5 kardeşin peşine 6. Olarak hatta öyleki abim askerdeymiş ben doğduğumda bende 24 yaşındayım ve daha 3 bucuk aylık hamileyim :)

Maşallah. Allah tamamına erdirsin canım

Maşallah. Allah tamamına erdirsin canım
Benim 3 tane kızım var hamd olsun 4. İstiyoruz hayırlısıyla 1ay oluyor düşük yapalı .3 ay sonra tekrar istiyoruz kısmetse buarada yaşım 41 sen Allaha bırak saglıklı alırsın inş 3.bebeğini kucagına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…