34 yaş ve ilk gebelikBen 35 yaşındayım bu 3. çocuğum olcak inşallah ama bu 35 yaş ve üstü riskler beni çok korkutuyo
2 kız olacaklar kismetse :)Msllh cnm :) Allah bagislasin neyin var kiz/oglan??
Bu yaslarda ilk hamileligini yasayan bircok kisi var 40lı yaslardada bircok tanidigim var hicbir sıkıntı yasamadilar cok sükürCanım çok saol moral oluyorsunuz valla:))
Bende aynı düsüncedeydim eşim de Rabbim sağlıklı bi sekilde kucağımıza almayı da nasip etsin ins canım.. şuan ne kadarlıksın cinsiyeti neMasallah :) bende hep genc anne olmak istemisimdir.. Allaha sükürde nasip oldu bende 22 yasimda dogum yapmisdim ogluma :))
Hayırlı olur inşallah :))çok sevindim34 yaş ve ilk gebelik
Amin inşallah sağlıkla alırsın kucağınaİlk 18 yaşında ama o düşük oldı şimdi 19 yaşındayım çok yeni hamileyim inşallah bu sefer kucağıma alırım sağlıklı ve hayırlı şekilde Amin <3 ><
Amin. İnşallah sorunsuz gebelik geçirmek nasip olsunBen de 40 yasındayım ve ikicni cocuga niyetlendim. İki farklı doktordan aynen böyle yorum duydum. Vucudun yenilenecek dediler. Valla o an yas kompleksini ustumden atsın. Allah hayırlısını nasip etsin.
Amin canım inşallahHayırlı olur inşallah :))çok sevindim
Aminn, çok teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ilk gebeliğim ve 35 yaşındayım , herşey normal yollarla oldu. 35 yaşında evlendim 4 ay sonra hamile kaldım :) TABİKİ doktorlar hep en kötüyü söylüyor ama korkmayın . 2 li testimde yaş riskim çıktı , Fetal DNA testi yaptırdım en ufak bir sorun çıkmadı . her şey o kadar yolundaki rabbime bin şükür.İlk gebelik için 35 yaş ve sonrası riskliymiş. İlk değilse tam tersi vücudu yeniliyormuş. Gençlik ve dinçlik veriyormuş. En küçük kardeşimi annem 40 yaşında doğurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?