Kızlar kaç yaşında hamile kaldınız

İlk 18 yaşında ama o düşük oldı şimdi 19 yaşındayım çok yeni hamileyim inşallah bu sefer kucağıma alırım sağlıklı ve hayırlı şekilde Amin <3 ><

İlk 18 yaşında ama o düşük oldı şimdi 19 yaşındayım çok yeni hamileyim inşallah bu sefer kucağıma alırım sağlıklı ve hayırlı şekilde Amin <3 ><

Masallah :) bende hep genc anne olmak istemisimdir.. Allaha sükürde nasip oldu bende 22 yasimda dogum yapmisdim ogluma :))
Bende aynı düsüncedeydim eşim de Rabbim sağlıklı bi sekilde kucağımıza almayı da nasip etsin ins canım.. şuan ne kadarlıksın cinsiyeti ne

Ben de 40 yasındayım ve ikicni cocuga niyetlendim. İki farklı doktordan aynen böyle yorum duydum. Vucudun yenilenecek dediler. Valla o an yas kompleksini ustumden atsın. Allah hayırlısını nasip etsin.
Amin. İnşallah sorunsuz gebelik geçirmek nasip olsun

28 yaşında hamile kaldım,şu an 29'um, kızım doğmuş olacak inşallah şubatta. Bence tıp çok gelişti,kötü düşünme..inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

İlk gebelik için 35 yaş ve sonrası riskliymiş. İlk değilse tam tersi vücudu yeniliyormuş. Gençlik ve dinçlik veriyormuş. En küçük kardeşimi annem 40 yaşında doğurdu
ilk gebeliğim ve 35 yaşındayım , herşey normal yollarla oldu. 35 yaşında evlendim 4 ay sonra hamile kaldım :) TABİKİ doktorlar hep en kötüyü söylüyor ama korkmayın . 2 li testimde yaş riskim çıktı , Fetal DNA testi yaptırdım en ufak bir sorun çıkmadı . her şey o kadar yolundaki rabbime bin şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…