Kızlar kaç yaşında hamile kaldınız

Atlatırsın inşallah küçükken herşey daha kolay asıl problem büyüdüklerinde. Bu günleri çok arıyorsun tatlı tatlı geliyo düşününce.

Bende ilk 19 yasinda büyük oglumu dogurdum
Ikinci oglumuda 25 yasinda
Suan ücüncüyüde 31 yasinda kucagima alacagim kismet olursa..
Kizim olacagini bileyim hic düsünmeden dördüncüyüde düsünürüm fakat cok korkuyorum ya oda oglan olursa diye
Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah..

Aminn Allah sa
Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin cinsiyet hiç önemli değil. insan tabii istiyo hepsini tatmak ama elimizde değil:)

Hahhha ayy allah baska dert vermesin ilahi sizde saglikli olsunda yeter

Aminn Allah sa
Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin cinsiyet hiç önemli değil. insan tabii istiyo hepsini tatmak ama elimizde değil:)
Sagol canim Allah razi olsun öyle deniyor cinsiyet önemli degil diye fakat insan iki cennet meyvesindende tatmak istiyor özellikle Kiz evlat cok isteniyor yani ben cok istedim.

23 yasinda hamile kaldım . ama bence 35 yas güzel bir yaş kesinlikle geç değil korkma bence

Ben 35 yaşındayım bu 3. çocuğum olcak inşallah ama bu 35 yaş ve üstü riskler beni çok korkutuyo
Komşumuz 42yasinda ilk çocuğu oldu geçenlerde gayette sagliklilar her ikisi de hiç kafana takma beslenmene dikkat et kontrollerine düzenli git Allah büyük canim yardımcın olsun

22 de hamile kaldim. 4 haftalikken 23 oldum 11+6yiz ilk gebelik nasipse :)

Ilk 21 yaşında.. Şuan 25 :) hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah..

Ben 35 yaşındayım bu 3. çocuğum olcak inşallah ama bu 35 yaş ve üstü riskler beni çok korkutuyo
benim de ilk hamileliğim ve 37 yaşıma girdim. Açıkcası hiç düşünmedim risklerini :) Sadece normal doğum önermiyor doktorlar o riske girmiyorlar yani o kadar biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…