- 7 Nisan 2014
- 671
- 408
- 103
Çok teşekkür ederim :))23 yasinda hamile kaldım . ama bence 35 yas güzel bir yaş kesinlikle geç değil korkma bence
Maşallah Allah uzun ömürler versin :))28 yaşındayım ilk hamileliğim :)
Annem beni 34 yaşındayken doğurmuş, abimi 28, kardeşimi de 37 :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbenim de ilk hamileliğim ve 37 yaşıma girdim. Açıkcası hiç düşünmedim risklerini :) Sadece normal doğum önermiyor doktorlar o riske girmiyorlar yani o kadar biliyorum.
Canım çok saol moral oluyorsunuz valla:))Bende 24 yasindaydim bebisim dogdugunda 35 gayet ideal bi yaş bence
Maşallah canım.Allah tamamına erdirsin inşallahBenim ilk hamileliğim. Yaş 29:)
Allah tamamına erdirsin inşallah :)Ilk hamileigim 22 yasinda, simdi 24 yasinda ikinci hamileligim ve 3 aylik hamileyim
Ben de 40 yasındayım ve ikicni cocuga niyetlendim. İki farklı doktordan aynen böyle yorum duydum. Vucudun yenilenecek dediler. Valla o an yas kompleksini ustumden atsın. Allah hayırlısını nasip etsin.Yok 2 tane çocuğum var zaten :)) gerçek mi aceba bu yoksa söylentimi inşallah doğruluk payı yüksektir:)))
Masallah :) bende hep genc anne olmak istemisimdir.. Allaha sükürde nasip oldu bende 22 yasimda dogum yapmisdim ogluma :))21 yaşındayım ve hamileyim
Msllh cnm :) Allah bagislasin neyin var kiz/oglan??İlki 19 yaşında. . ikinci şimdi 28 yaşinda 9. ayım dayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?