Kızlar kaçıncı gün idrar testi yapmaya başladınız?

Bence bu kaçıncı gün embriyosu olduğuna bağlı..benim 6.gün embriyosu transfer edildi..dün 6.gün sabahında hiçbirşey çıkmadı..bugün 7.gün sabahında ikinci çizgiyi gördüm..hala elim ayağım titriyor heyecandan..Allah ım inşallah devamını getitirir ve dileyen herkese nasip eder..

Amiinn İNŞALLAH. Benimde 5. Gun transferiydi

Yarın 8.günüm kan testi yaptıracağım..normalde 10.gün yaptıracaktım..bugün idrarda görünce 10.günü bekleyemem..hoş bir önceki denemeden tecrübe, hiç idrar testi yapmayacaktım güya..Ama sizler de biliyorsunuz ki çok heyecanlı bir bekleyiş..

8. Gun verince 2 gun sonra tekrar ver diyolar. Bnde 8. Gun kan vermiştim. Bide bugun verdim

hakkınızda hayırlı kızlar
darısı olmayanlara isteyenlere nasip olsun inşallahhh ,
sonucu alınca bol bol dua edin ne olur.

Cnn benimki 5.gun embriyoları ve bugün 5.gunum 7.gunde test yapsam çıkarmı sence inam zor tutuyorum kendimi

Cnn benimki 5.gun embriyoları ve bugün 5.gunum 7.gunde test yapsam çıkarmı sence inam zor tutuyorum kendimi
Eğer kendinizi strese sokup umutsuzluğa kapılmanıza neden olacaksa yapmayın, sabredin derim..yok ben herşeye hazırlıklıyım diyorsanız yapın derim..Allah ım güzel sonuçlar almak nasip etsin..

Eğer kendinizi strese sokup umutsuzluğa kapılmanıza neden olacaksa yapmayın, sabredin derim..yok ben herşeye hazırlıklıyım diyorsanız yapın derim..Allah ım güzel sonuçlar almak nasip etsin..
Dayanabileceğimi sanmıyorum muhtemelen yaparim inşallah hayırlısı olur cnm çok sagol

Dayanabileceğimi sanmıyorum muhtemelen yaparim inşallah hayırlısı olur cnm çok sagol
Ben aslında hiç idrar testi yapmama kararı almıştım..direkt 10.gün kan testinde öğrenirim diyordum..ama ben de dayanamayıp dün yani 6.günden başladım test yapmaya..o yüzden sizi çok iyi anlıyorum..

Ben aslında hiç idrar testi yapmama kararı almıştım..direkt 10.gün kan testinde öğrenirim diyordum..ama ben de dayanamayıp dün yani 6.günden başladım test yapmaya..o yüzden sizi çok iyi anlıyorum..
6.gün bişey çıktı mı

Bende 7. Gün yapicam inşallah senin gibi pozitifi görürüm cnm benim
Evet bugün 7.günüm..bugün 2.çizgiyi görmeyi bende hayal etmiiyordum ama saat başı bakıyorum ve çizgi hala ordaçok isterim ki hepiniz bu güzelliği yaşayın..yarın güzel haberlerinizi bekliyorum..

Inşallah cnm benim çarşamba günü bende yazıcam inşallah güzel haberi dua et bize bol bol olurmu hamilelerin duası kabul olurmuş

Inşallah cnm benim çarşamba günü bende yazıcam inşallah güzel haberi dua et bize bol bol olurmu hamilelerin duası kabul olurmuş
İnanın bana daha hamile moduna giremedim bile..sadece umudum arttı..hele yarın kan testinden makul bir değer göreyim o zaman inanmaya başlayacağım..bu iş çok meşakkatli..dualarım her zaman sizlerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…