Kızlar Kaçıncı Haftadasınız kaç Kilo Aldınız?

yengem 29 haftalık hamile hemde ikiz olmasına ragmen sadece 8 kg aldı. ve ikizler düşük kilolu olur onunki şuan 1200 ikiside tek gebelik gibi gidiyo
bolbol fazlaca su içiyo elinden asla şişe düşmez
günlük sütünü yogurdunu peynirini yumurtasını aksatmaz
beyaz ekmek asla yemiyo
onun doktoru kiloya aşırı takıntılı hem ikiz hem 28 haftalık 8 kg bile fazla diyo adam :)
muz karpuz üzüm incir kayısı asla yeme diyo
çiğ köfte salam sosis sucukta yok
kanat falanda yok sadece göğüs eti
en önemlisi muz yemek yok ve bol suuu

Ben 15. haftayı bitiriyorum, sanırım hala hamile kaldığım kilodayım. Ya da bir kilo falan aldım, son haftada tartılmadım.
Hamilelikten önce de göbeğim vardı, hatta insanlar hamile sanıyorlardı sürekli bu durumu ona bağladım;
ama hiç almamak da sıkıntı, korkuyor insan :26:

Bir de zararlı şeyleri yemiyor olmak da kilo olmasını engelliyor sanırım.
Özellikle kısmıyorum ama canım çok fazla tatlı, çikolata istemiyor- ki hamilelikten önce bunları aşırı yiyiyordum.
Cips, kola falan da tüketmeyince, kilo olmuyor.

O beslenme listelerindeki gibi yiyiyorum genelde.
Sabah, öğlen sıkıntı yok da, akşam tıkanıyorum.
Sürekli bir şey yer moddayım, besi ineği gibi hissediyorum kendimi

Son düzenleme:
Amanınnnnn ben yanmışımmm 33.haftamdayım 74 ile hamiile kaldım şimdi 90 ım DD diyet verdi doktor 1 haftadır açımmmmmmmmmmm (( boyum 1.75 bu arada

bende 38. haftada yım 61 le hamilekaldım başta 3 kiloverdim (bulantıdan) şimdi 67 yim

7 haftalık hamişim ve şimdiden 1 kiloya yakın almısımmm 39da kac olurum bilmiyorum ama cok sık acıkıyorum elimde olmadan :26::26:

12 haftalık hamileyim şimdiden 3kg aldım. karnım çıkmaya başladı bile..

şuana kadar 14 kilo aldım. bebeğim erkek o nedenle karnım küçük ama bebeğimin gelişimi maşallah önde. ama gören hiç kilo almamışsın diyor.

alla alalaa bazı dr. larda muzu öneriyor. Potasyum kaynağı diye

16+6 toplam 6 kilo . 5 kiloyu ilk 3 ay kullandigim ilaclardan uzanmaktan aldim risk vardi diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

31+3 toplamda 8 kilo aldm ve tüm kilom göbekte hani kalça basen zaten yoktu hala da yok ama her şeyi de yedm kısıtlamadm hiç kendimi ama bu aydan sonra çok kilo alınıomuş dizginledm kendimi 2 haftadır falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…