Kızlar Kaçıncı Haftadasınız kaç Kilo Aldınız?

13. haftadayim suan ve iki kilo verdim ilk gebeligimde toplam 12 kilo almistim bu nasi sonuclanacak cok merak ediyorum.

30. Haftamdayım ve 8 kg aldım son 2 ayda çok kg alındıgı söylenio :) bakalım bekleyip görücezz

bende 19.haftama gırdım aşırı bulantılarım oluyodu ılk zamanlar ıkı kılo verdım sonra o ıkı kıloyu gerı aldım ama hala bulantılar hafıflemıs olsa da devam edıyo yanı bı de kızlar karnım kucuk ya görenler hıc karnın yok dıyo sınır oluyorum 4 aylıkken herhalde dokuz ay buyuklugunde bı karın beklıyolar benden galıba.. ayrıca zayıf bı ınsanım

Yarın 36. Haftam bitiyor ve 14 kilo aldım..üstelik ilk 6 ay sadece 4 kilo almıştım:))

hatunlar gunde 1 y.k.pekmez..1 kase yogurt 2 bardak sut ıcınn..ve gucunuz yeterlıyse hergun et yemeye calısın kiii bebişiniz topac gıbı olsun emı ..bebişler topac olsun:)

13.haftamdayım 53 kilo ile hamile kaldım ,henüz kilo almadığım gibi 3 kilo verdim başından beri

Son düzenleme:
20. haftamdayım 50 ile hamıle kaldım bulantıdan dolayı ılk akı ay bı kılo verdım sonra verdıgım bı kıloyu gerı aldım tekrar ellı oldum şimdi se 52 kilodayım bana cok az gelıyo

39.haftamdayım 16 kilo aldım, 69 kiloyum. Sen rahat 20 kilo alırsın diyenlere duyurulur.Almadım işte :)

Bugün 17+1 olduk.
Bu da demek oluyor ki ilk 4 ayda 2 kg aldım.
Bu 2 kilonun 300 gramını son bir haftada aldım :)

canım bende 14 haftalık hamileyim 1bucuk kilo almışım kilo takıntım vardı cok alırım dıye korkuyodum ama korktugum gıbı olmadı yedıklerımede dıkkat edıyorum hamıleyım dıye koyvermedım kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…