36. haftadayım ve malesef 20 kilo aldım.ilk hamileliğimdede çok almıştım kilo 45 kilo kadarcık :) o yuzden sımdı aldıgım 20 kıloyu kafaya bile takmıyorum hiç.o 45 kılodan sadece 5 kılosu kalmıstı bana yani verılıyor hiç sorun degıl,bebeklerımız saglıklı olsunda bızler toparlarız kendımızı
arkadaşlar meraba ben daha yeni hamile kaldım 4 haftalık falan ama hamileliğe 73 kiloyla başladım kilolarla hep başım dertte bundan sonra ne olacak bilmiyorum ama çok kötü moralim bozuk bu kiloyla hamile kaldığım için (((43:
20 haftalık hamıleyım 6 kılo aldım son 3 haftada 3 kılo aldım napıcam ben ve ne hamur işi ne tatlı ne makarna ne de pilav nasıl oluyor anlamadım bebeğim sağlıklı olsunda dıyordum başta ama gidiişat ıyı değil
Ilk hamileligimde 14kilo almistim simdiki ikinci melegim geliyor 26haftaligiz 81.5 la hamile kaldin simdi 83 kiloyum yani 1.5kilo aldim bakalim doguma kadar kac kilo alicam bunda ..
bende 75 kiloyla hamile kaldım ilk 2.ayıma kadar hiç hamileliğimi anlamadım ve 4 kilo aldım 2,5ayımda 79 kiloydum ve bana iştahsızlık halsizlik vurmaya başladı 73 kiloya düştüm şuanda 26+4 olduk ve 74 kiloyum
canciş hamişLer hatta 30. haftaya daha girmeyenLer yaz dönemindeyiz bırakın abur cubur yemeyi canınız istese biLe azıcık ucundan aLın tadına bakın Lapur Lupur yemeyin zaten şimdi o kadar ağır yemeninde manası yok bebekiniz vitamin aLacak siz değiL o yuzden ekmeği biLe kesin saLata sebze bol bol meyve yiyin yogurt yiyin daha çok serinLetir yaniii vaLLa aLdığınız kiLoLar size kaLacak durun düşünün sakın sakın erkekLerde (( kocişLeriniz )) bu konuda cok hassas benim eşim çok korkuyor boLe şişman mı kaLacağım die e birazcık bende ama neticede yiz kiLonuza dikkat edin oLmaz abur cubur hamur işi piLav makarna pasta kurabiye azıcık ucundan unutmayın :! noLur sağLınız açısında da bu iyi yani
gecen hafta kontroLe gittiğimde bana bebek normaLden küçük dediLer geLişmemiş :18: cok kotu oLdum yaaa ama ben gercekten de aptaLım hıc yememe içmeme dikkat etmedim daha gecen hafta kav ve ıdrar kuLturu ıstedıLer p tesı aLıcam kontroLede gırıcem bakaLım :18: ne oLacak bana dua edin :18: ve demir iLacını kuLLanaLı daha 13 gun oLdu bu kadar geçmi veriLiyor bu iLac herkes 6 aydan ıtıbaren kuLLanıyormus ben 8 ay oLdum
33. haftadayım 14 kilo aldım. dile kolay.. dikkat ediyorum artık.. her istediğimide yemiyorum abur cuburu kestim. aşeriyorum diye bir şey yok arkadaş bende, şımarmak var.