kızlar kafam çok karışık yardımınıza ihtiyacım var

sebbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
3.192
6.328
158
35
İstanbul
ben tekerlekli sandalye kullanıyorum yürüyemiyorum engelliyim işten dönerken birgün otobüs durağında iki hafif engeli olan beylerle karşılaştım biri başbakanlıkta çalışıyor sohbetler ettik konustuk falan iş olsun engellilerin yaşamı yaşadığımız zorluklar vs sonra ertesi gün bitanesiyle gene karşılaştık.diğer engellinin telini almış beni ara demiş iş bulmak için buna birini tavsiye etmiş buda emekli olup gitmiş öle bir adam yokmuş meydanda buda kandırıldığını anlamış bırakmış peşini daha aramamış.sonra ertesi gün bu başbakanlıkta çalışanla yeniden karşılaştık arabamı açtı bindirdi falan sohbet etmeye başladık işte sende herkese güvenme falan dedim herkese güvenmez bu devirde dedim ikinci gün anlattı bana bu olayı işte iş nasıl gidiyor vs okonuları konuştuk derken benim inme zamanım geldi indim ertesi gün gene karşılaştık evlilik düşünüyormusun dedi evt dedim nasıl biri istersin dedi benim engelimle aynı engeli olmasın dedim zorlanırız dedim biraz daha hafif engeli olsun dedim oda benim gibimi dedi evt dedimama allah benim gibi birini nasip ederse bişi diyemem dedim nasip kısmet işi bunlar dedim çocuk durumu nasıl peki olabilirmi dedi bende olur dedim inş sonra dediki ailenle bize gelin dedi bekleriz dedi ama ne o yaşımı ismimi sordu nede ben ona sordum ilk defa böle bişi başıma geldi yani kısacık otobüs vakitlerimizdeki konuşmalar çok farklı boyutlara gitti ne düşünmeliyim bilmiyorum kızlar

tanımadan nasıl oluyormuş bu iş..

adını bile sormadan,kız buldum evleneyim,derdine düşmüş sanki..

engelli olmak,ılk onune cıkanla evlenmek zorundalıgı mı doguruyor

Son düzenleme:
Neden olmasin bence mutlu bir olayın başlangıcı bu.Ailenle seni evine davet etmesi kendine olan güveni gösteriyor.
Geri çevirme tekrar görüştugun zaman daha detay konuş.Inş mutlu bir yuvam olsun

bende anlamadım neyapmaya çalıştığını kardeşi gibi görse adımı bile bilmese hissettirirdi diye düşünüyorum bacım vs hiç birşey anlamadım normalde takılmam böle şeylere ama bunu niyeyse taktım niyeti ne amacı ne

bende cvp olarak dedimki sağolasın tşkler dedim reddettim yani gerçekten ama falan yaptı

Ben kötü niyetli olduğunu düşünmedim bence sizden hoşlanmış. İlk etapta birbirinizi tanıyın severseniz aileleri dahil edersiniz.

sende Bi çekim oluştu mu ona karşı??

Sorduğu sorulardan sana evlenmek niyetiyle yaklaşmış gibi duruyor,ama bu işlerde bu kadar aceleci olmamak gerek ,
adamın kişiliğini karakterini iyice tanımanız gerekli.

sende Bi çekim oluştu mu ona karşı??
şöyle söyleyeyim birkere netten görüştüğüm biri vardı çocukluk arkadaşım çok tutku vs yoktu ayrılınca bile üzülmedim hatta zor kurtuldum ondan diyebilirim ozaman şartlar bunu gerektiriyordu ailem falan onaylamamıştı oyüzden benimde durumum ozaman uygun değildi zaten heryönden zaten farklı şehirlerdeydik ayrıldık 27 yaşımdayım bu zamana kadar kimseye aşık olmadım diyebilirim hani böle içimi titreten biri olmadı bunda çok şaşırıp heyecanlandım fikirleri hayata karşı bakışı vs hoşuma gitti sadece çarpıldım diyemem hani ama hayatımdada beni seven korkuyan biride olsun istiyorum o ayrı konu tabi

ozaman yavaş yavaş tanımaya çalış onu..aıleleri karıstırmadan

Hadi evlenelim dememiş ki,tanışıp görüşmek istemiş.
Eski görücüler gibi...Önce aileler tanışsın,denk midir,şartlar uygun mudur konuşsun diye.

Hadi evlenelim dememiş ki,tanışıp görüşmek istemiş.
Eski görücüler gibi...Önce aileler tanışsın,denk midir,şartlar uygun mudur konuşsun diye.
ben genelde işten geç çıkınca karşılaşıyoruz birgün geç çıkayım karşılaşırsak adını yaşını vs sorayım ona göre davranayım kiloluydu çünkü bide çok büyükse olmaz çünkü bide başka sorular daha sorayım tanımaya çalışayım ozaman çünkü konuşurken hep hevesli görünmemeye samimiyet kurmamaya çalıştım hep suratına bakmadan bile cvpladığım sorular oldu

Soyle de olamaz mi, tanidigi ve size uygun gordugu birisi vardir sizi tanistirmak icin davet etmistir?

Aileleri hemen araya katmayin. onu tanimaya baslayin. ilk bi ismini ogrenin. masallah ondaki acelede kimsede yok :)

Soyle de olamaz mi, tanidigi ve size uygun gordugu birisi vardir sizi tanistirmak icin davet etmistir?
bilmiyorum oladabilir okadar kafamı karıştırdiki ne düşüneceğimi bilmiyorum durup durup aklıma geliyor dedikleri kafamı çok karıştırdı

oson görüşmemdi dahada karşılaşmadık yaş oldu 27 erkek kardeşim bile buldu birini ben kaldım öylece nekadar şansız biriyim ben bunalımlara girdimya genede hayırlısı olsun nediyim hakkımda ama yanlız ölmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…