sende Bi çekim oluştu mu ona karşı??bende anlamadım neyapmaya çalıştığını kardeşi gibi görse adımı bile bilmese hissettirirdi diye düşünüyorum bacım vs hiç birşey anlamadım normalde takılmam böle şeylere ama bunu niyeyse taktım niyeti ne amacı ne
şöyle söyleyeyim birkere netten görüştüğüm biri vardı çocukluk arkadaşım çok tutku vs yoktu ayrılınca bile üzülmedim hatta zor kurtuldum ondan diyebilirim ozaman şartlar bunu gerektiriyordu ailem falan onaylamamıştı oyüzden benimde durumum ozaman uygun değildi zaten heryönden zaten farklı şehirlerdeydik ayrıldık 27 yaşımdayım bu zamana kadar kimseye aşık olmadım diyebilirim hani böle içimi titreten biri olmadı bunda çok şaşırıp heyecanlandım fikirleri hayata karşı bakışı vs hoşuma gitti sadece çarpıldım diyemem hani ama hayatımdada beni seven korkuyan biride olsun istiyorum o ayrı konu tabisende Bi çekim oluştu mu ona karşı??
şöyle söyleyeyim birkere netten görüştüğüm biri vardı çocukluk arkadaşım çok tutku vs yoktu ayrılınca bile üzülmedim hatta zor kurtuldum ondan diyebilirim ozaman şartlar bunu gerektiriyordu ailem falan onaylamamıştı oyüzden benimde durumum ozaman uygun değildi zaten heryönden zaten farklı şehirlerdeydik ayrıldık 27 yaşımdayım bu zamana kadar kimseye aşık olmadım diyebilirim hani böle içimi titreten biri olmadı bunda çok şaşırıp heyecanlandım fikirleri hayata karşı bakışı vs hoşuma gitti sadece çarpıldım diyemem hani ama hayatımdada beni seven korkuyan biride olsun istiyorum o ayrı konu tabi
ben genelde işten geç çıkınca karşılaşıyoruz birgün geç çıkayım karşılaşırsak adını yaşını vs sorayım ona göre davranayım kiloluydu çünkü bide çok büyükse olmaz çünkü bide başka sorular daha sorayım tanımaya çalışayım ozaman çünkü konuşurken hep hevesli görünmemeye samimiyet kurmamaya çalıştım hep suratına bakmadan bile cvpladığım sorular olduHadi evlenelim dememiş ki,tanışıp görüşmek istemiş.
Eski görücüler gibi...Önce aileler tanışsın,denk midir,şartlar uygun mudur konuşsun diye.
bilmiyorum oladabilir okadar kafamı karıştırdiki ne düşüneceğimi bilmiyorum durup durup aklıma geliyor dedikleri kafamı çok karıştırdıSoyle de olamaz mi, tanidigi ve size uygun gordugu birisi vardir sizi tanistirmak icin davet etmistir?
bencede valla bende şaşırdım birden söyleyince hahahahAileleri hemen araya katmayin. onu tanimaya baslayin. ilk bi ismini ogrenin. masallah ondaki acelede kimsede yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?