- 19 Haziran 2020
- 45
- 22
- 18
- 27
- Konu Sahibi Melikee Dur
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilemiymis konu sahibi ?Bu da soru mu? Tabiki doğruyu söylemiyor.
Keşke 3 aylık evliliğinizde hemen hamile kalmasaydınız, zira eşiniz hiç güven verici birine benzemiyor. Muhtemelen o kadınla ilişkisi vardır.
Altta hamilelik takvimi var, 8 haftalık hamile görünüyor.Hamilemiymis konu sahibi ?
Hiç dikkat etmedim onaAltta hamilelik takvimi var, 8 haftalık hamile görünüyor.
inanmış gibi yap ama peşini bırakma bence yalan söylüyor hep zaten bi arkadaşları halt yer kendileri masum olur.Kızlar 3 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik evliliğimin ilk yılları telefonunu evde unuttuğu bi gün galerisinde kendisinden bi kaç yaş büyük normalde hiç hoşlanmayacağı bi tipte kadınla görüntülü konuşmuş ve bunu ekran fotoğrafı almış sordum düğün için kredi çektim pandemi sürecinden dolayı herkes evinde çalışıyor bende bütün bilgilerimi aldığı için yarın birgün bi sıkıntı yaşarsam bu insanı tanımıyorum delil olarak saklıyorum dedi içime sinmedi ama konuyu kapattım. Ve eşimin iş yerinde bi tane sağlam ayak olmayan bi arkadaşı var kredi içinde o kişiyi eşime arkadaşı önermiş. Neyse dünde telefonu karıştırırken not kısmında o kızın ismide geçtiği böyle iltifatlar geçen bir not gördüm sordum tartıştık o arkadaşı bu kıza yürüdüğünü benim eşimde iltifattan falan iyi anlar kıza göndermek için bundan yardım istediğini söyledi benimle alakalı olsa bunları saklanmaz çoktan silerdim deli elimin beni çok sevdiğini biliyorum ama bu meseleleride sindiremiyorum ne yapıyım kızlar sizce doğrumu söylüyor
Di mi lexaBurda gördüğüm aldatılan kadınların hepsinin ortak özelliği Kocalarının onları çok çok seviyor oluşlarından emin olmaları çok ilginç...
( kizlar sizce dogrumu soyluyor mesajiniza cevap )yok canım baya yalan söylüyor....Kızlar 3 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik evliliğimin ilk yılları telefonunu evde unuttuğu bi gün galerisinde kendisinden bi kaç yaş büyük normalde hiç hoşlanmayacağı bi tipte kadınla görüntülü konuşmuş ve bunu ekran fotoğrafı almış sordum düğün için kredi çektim pandemi sürecinden dolayı herkes evinde çalışıyor bende bütün bilgilerimi aldığı için yarın birgün bi sıkıntı yaşarsam bu insanı tanımıyorum delil olarak saklıyorum dedi içime sinmedi ama konuyu kapattım. Ve eşimin iş yerinde bi tane sağlam ayak olmayan bi arkadaşı var kredi içinde o kişiyi eşime arkadaşı önermiş. Neyse dünde telefonu karıştırırken not kısmında o kızın ismide geçtiği böyle iltifatlar geçen bir not gördüm sordum tartıştık o arkadaşı bu kıza yürüdüğünü benim eşimde iltifattan falan iyi anlar kıza göndermek için bundan yardım istediğini söyledi benimle alakalı olsa bunları saklanmaz çoktan silerdim deli elimin beni çok sevdiğini biliyorum ama bu meseleleride sindiremiyorum ne yapıyım kızlar sizce doğrumu söylüyor
O da birşey mi kız, oran veren bile var lsfkjsjf %99 seviyor beni....Burda gördüğüm aldatılan kadınların hepsinin ortak özelliği Kocalarının onları çok çok seviyor oluşlarından emin olmaları çok ilginç...