“Kendinize yakıştırmak” nedir bilmiyorum anlayamadım orayı ama hemşirelik ve ebelik garanti mesleklerimizden.sizce hazırlanmalı mıyım
Yakıştıramıyorum derken? Nesi varmış ebeliğin hemşireliğin neden yakıştıramıyor hanfendi kendinebelki eski konularımdan tanıyan vardır aile içi biraz sorunluydu şu an normal gibi hayat düzen ben sınava girdim hemşirelik ve ebelik tutuyor ama kendime yakıştırdığım bölümler değil daha yüksek yerler istiyorum bir yıl daha hazırlanmak zor yapabilir miyim bilmiyorum babam da borç altında sizce hazırlanmalı mıyım
Hemşireliği yaz diğer yandan sınavlara girmeye devam et derim , risk almabelki eski konularımdan tanıyan vardır aile içi biraz sorunluydu şu an normal gibi hayat düzen ben sınava girdim hemşirelik ve ebelik tutuyor ama kendime yakıştırdığım bölümler değil daha yüksek yerler istiyorum bir yıl daha hazırlanmak zor yapabilir miyim bilmiyorum babam da borç altında sizce hazırlanmalı mıyım
Tamam yavrucum kendine yakistirmiyorsan az daha zorla kendini becerebiliyorsan astronot ol.belki eski konularımdan tanıyan vardır aile içi biraz sorunluydu şu an normal gibi hayat düzen ben sınava girdim hemşirelik ve ebelik tutuyor ama kendime yakıştırdığım bölümler değil daha yüksek yerler istiyorum bir yıl daha hazırlanmak zor yapabilir miyim bilmiyorum babam da borç altında sizce hazırlanmalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?