Kızlar kafayı yemek üzereyim ben şimdi napicam

Bende tam aşılama günü kv ile bir durum yaşadık aglayağlayarak girdim aşılama yerine yani dogumhaneye rahimim açılmadı stresten diye düşünüyorum ama bilemiyorum doktor rahim kapalı dedi tabi ben agrifan bir yandan bağırıp bir yandan ağlıyorum eve geldim aynı sinir stres devam etti eve geldim hala ağlayıp sinir stres ne ararsan var annem geldi şimdi annem 1 hafta baktı kv yinede çok iyi ya sağolsun geldi sobami yakip yemegimi yapıp bulasiklarimi yikayip salonu falan hep duzledi annem gelincede zaten annem yaptı yarın 2.10 da randevum var asilamadan sonra 12. Gün 0.32 çıktı kan testim yarın asilamadan sonra 15. Gün tekrar kan verip bakılacak gebelik cikmazsada ne olarak nasıl bitecek bilmiyorum eşim negatif çıkınca pazar günü bir daha asla doktora gitmek yok dedi olacaksa kendi olur dedi bende biraz rahat bırakmak istedim yinede yarın doktor ne onerirse bakacaz ışte belkide ara verilir bilmiyorum ahhh ahhhhhhhhhh durumlar böyle ışte kuzum

Nasi sende asilama yaptırdın sonuç bekliyosn yani kaç yıllık evlisin

Kayınvalideniz mi annenizi arıyor yok daha neler?Ne münasebet ya,asla susmam kocama deriim,Koca da anasının ağzına bakıyorsa yapacak bisey yok,otursun anasıyla..Bizi de millete hizmet edelim diye doğurmadı anamız cnmGaz vermk için söylemiyorm ama kocana rest çekmen lazım..Yoksa ömür boyu anasına ezdirir seni

Evt aynen cnm zaten bi sınır koydum hemen annem aranmis.ahh bana dicektiki saymak nası olurmuş gösterdim ona

neden bu kadar çekiyorsunuz bu dünyaya kaç kere geleceksiniz. şiddet sadece dayak veya hakaret değildir ki bu eziyet te en azılısından şiddet. eşin kendini bulunmaz hint kumaşı seninde vazgeçilmezin sanıyor öyle olmadığını hatırlat o na. çocuk ise bir evliliğin kurtarıcısı asla olamaz aşk meyvesidir çocuk. evlenince sen kocanla evleniyorsun ailesiyle değil

Kimseden cekinmiyorm hatta fazla aciksozluyum.ancak öğrendigm şeyleri kayinvalidenin yüzüne çarparım ama dedim gibi annemi arada koymak istemedim.o illet kadına nasıl davranicami sasirdim.şu an icin söyleyemeyorum ama elbet zamani gekicek.sesini dahi duyarsam tiksiniyorm.en iyisi bir müddet tel.i bile acmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…