- 10 Aralık 2017
- 581
- 272
- 103
- 38
Kızlar 5 yıllık evliyim.evlendim herkes gibi kendi evime çıktım ancak iki ay sonra eşim burasi işime uzak annemin eve geçelim dedi onlar düğünden sonra memlekete gittiler ara ara geldiler. Bende tmm 2 haftalık gidelim dedim geliş o geliş birdaha ne evime geçebildim ne eşyalarımi kulllanabildim.annesigil arada geliyor yani sıra dede ebe dayı yetişkin yegenler evlilik çağında hepsine baktım.en son geçen ay ilk asilama günümde dahi delikanli yegenini bana yatılı gonderdi.o gitti bu sefer buay biz geliyoruz dedi bende tatlı bi dille buyrun gelin bizede izin verin evimize geçelim dedim (çünkü evime geçmemi istemiyorlar ise girmemide.) tmm neyse ben kızıma gelip dönerim ozaman dedi anlaştık .ancak yine asilama gununden 1 gun once bana geldi o kadar soylememe ragmen.ilac igne buna ragmen yemegini kahvaltisini hazirladim ertesi gün eşim oto.bindirdi.köye gider gitmez annemi arayip ağzına geleni saymis kızının psikolojisi bozuk Dra gotur.saymis ta saymis.annem seker hastasi ameliyatli bir kadin düşünmemiş bile birsey olur diye .annem bana asilamam yapildi stres olmaym diye dememis.ben bunu bi şekilde öğrendim.ama annem arada kalmasın diye bişey diyemiyorum eşim inat evime zaten goturmuyor.yoksa 1 dk durmam.zaten kadın yemek is alışkanlığundan çok haci hocayla ilgilenir.son yaptı şeyden sonra nefret ettim.eşimede soyleyemedim.ben şimdi napiyim tel.bile konuşmak istemiyorum