- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
at at merak ettim açıkcasıBirde calistigi yeri bilsenizz.dur ozelden atiyim sananaaaa...
Evet zor biriyimmm.asiri titizim.mesela gecen arkadasa gittim.tirnaklari uzun diye,evi daginik diye yiyemiyorum.cigniyorum,yutamiyorum...ya zeytini bile yiyemiyorum.sonuctahazir,ama oevkoktugu icin yutamiyorum...ama boyle titizken bunlari duymak uzdu beni.Yaşanması zor bir kişiliksiniz. Ama ayıp etmiş size. Eşinizin yüzüne çok vurmayın . Belliki içinde büyümüş.Siz onun öyle söylediğine bakmayın demeye getirmiş.Ama sizde gittiğiniz her yerden aç dönmeyin. Gerekirse doktora gidin. Belki okb hastası olabilirsiniz.
Bende isterim kuserim amaat at merak ettim açıkcası
konu sahibi arkadaşımız ilet cnm :)Bende isterim kuserim ama
Hahahhahahahahahahahahahahkonu sahibi arkadaşımız ilet cnm :)
Hahahhahahahahahahahahahah
Canim bnde cok titizim tavandaki lambalari haftada 2 kez silerim toza alerjim var bide heryeri dezenfekte ederim..sende oyleymissin herkes bndn sikayetciydi bu huyumdan daha ne huylarim var neler ama esim bisicik denez..Evet zor biriyimmm.asiri titizim.mesela gecen arkadasa gittim.tirnaklari uzun diye,evi daginik diye yiyemiyorum.cigniyorum,yutamiyorum...ya zeytini bile yiyemiyorum.sonuctahazir,ama oevkoktugu icin yutamiyorum...ama boyle titizken bunlari duymak uzdu beni.
Hemde nasil.annemhepderki bu kizim bana cekti.annem mis misssss...kiz ben yarin esimi cama cimariyim.sokakta bir bagiriyim,diyimkiii nasil bilirdiniz beni diyeeeeeee...bak gor.uyuz pasakli kendi.kokmus essek.Canim bnde cok titizim tavandaki lambalari haftada 2 kez silerim toza alerjim var bide heryeri dezenfekte ederim..sende oyleymissin herkes bndn sikayetciydi bu huyumdan daha ne huylarim var neler ama esim bisicik denez..
Arkadaslarimdan yana bir sikinti yok.onlar hep derler biz nicenin ceyregi olamayiz diye.ya bu sacma konusmayi baskasinin yaninda yapsaydi...ozmn daha buyuk sorun cikartirdim.evet beni cok guzel anlatmissin cnm.cok dogru.siz aşırı titiz eşiniz ise aşırı pismiş.. en doğrusu ortada buluşmanız
arkadaşlarınızın yanında belli ki sizi sinir etmek için şaka yapmış.. çünkü aşırı titiz kişiler bu tip şakalardan hiç hoşlanmazlar
eğer gerçekten pis olduğunuzu düşünseydi geçenlerde çok temiz olduğunuzdan şikayet etmezdi... laminantlar eridi bile demiş
yani kısacası eşiniz sizin temiz olmanızdan rahatsız.. kendisi pis insanlar zaten temiz insanları anlayamazlar
tavsiyem temiz-titiz olun ama dışarıdan bir simit alamayacak kadar değil ! ve sürekli temizlikten bahsedip durmayın, özellikle de eşinizin yanında !
bir daha temiz olmadığınıza dair konuşmalar-şakalar yaparsa siz de aşırı temiz oluşumdan rahatsız olduğu için böyle konuşuyor, beni bilen biliyor zaten der konuyu uzatmazsınız..
Ay valla.cecenoz ...bizimkine basma etek giydir sal sokaga..her kezle kavga eder.Aman hepsi ayni simdiki erkeklerde mahallenin dedikoducusu gibiler.ne cenesi bitiyo ne ddirdiri.
Ay valla.cecenoz ...bizimkine basma etek giydir sal sokaga..her kezle kavga eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?