KIZLAR KAFAYI YIYECEGIM.ESIM.

Evet zor biriyimmm.asiri titizim.mesela gecen arkadasa gittim.tirnaklari uzun diye,evi daginik diye yiyemiyorum.cigniyorum,yutamiyorum...ya zeytini bile yiyemiyorum.sonuctahazir,ama oevkoktugu icin yutamiyorum...ama boyle titizken bunlari duymak uzdu beni.

Canim esin herkesin ynnda bunu demesi buyuk terbiyeszlk vallahi ben herkesin ynnda onu rezil ederdim..

Değişik.Sende katıl bakalım sohbete kocanIn tepkisi ne olacak çok merak ediyorum..

'Heee orası da böyle pis .. '

Kizlarrr gecenseneki orumcegi unutmamis,benimle ilgili bir sey sorsam,hatirlamaz.

Canim bnde cok titizim tavandaki lambalari haftada 2 kez silerim toza alerjim var bide heryeri dezenfekte ederim..sende oyleymissin herkes bndn sikayetciydi bu huyumdan daha ne huylarim var neler ama esim bisicik denez..

siz aşırı titiz eşiniz ise aşırı pismiş.. en doğrusu ortada buluşmanız

arkadaşlarınızın yanında belli ki sizi sinir etmek için şaka yapmış.. çünkü aşırı titiz kişiler bu tip şakalardan hiç hoşlanmazlar
eğer gerçekten pis olduğunuzu düşünseydi geçenlerde çok temiz olduğunuzdan şikayet etmezdi... laminantlar eridi bile demiş

yani kısacası eşiniz sizin temiz olmanızdan rahatsız.. kendisi pis insanlar zaten temiz insanları anlayamazlar

tavsiyem temiz-titiz olun ama dışarıdan bir simit alamayacak kadar değil ! ve sürekli temizlikten bahsedip durmayın, özellikle de eşinizin yanında !

bir daha temiz olmadığınıza dair konuşmalar-şakalar yaparsa siz de aşırı temiz oluşumdan rahatsız olduğu için böyle konuşuyor, beni bilen biliyor zaten der konuyu uzatmazsınız..

Canim bnde cok titizim tavandaki lambalari haftada 2 kez silerim toza alerjim var bide heryeri dezenfekte ederim..sende oyleymissin herkes bndn sikayetciydi bu huyumdan daha ne huylarim var neler ama esim bisicik denez..
Hemde nasil.annemhepderki bu kizim bana cekti.annem mis misssss...kiz ben yarin esimi cama cimariyim.sokakta bir bagiriyim,diyimkiii nasil bilirdiniz beni diyeeeeeee...bak gor.uyuz pasakli kendi.kokmus essek.

Arkadaslarimdan yana bir sikinti yok.onlar hep derler biz nicenin ceyregi olamayiz diye.ya bu sacma konusmayi baskasinin yaninda yapsaydi...ozmn daha buyuk sorun cikartirdim.evet beni cok guzel anlatmissin cnm.cok dogru.

Disimi macun ve dis fircayla fircaliyorum cokta mutluyum. Madem her gun temizlik var yatak altindaki tozlar nerden geldi? Orumcek agi? Sonucta her gun yapilan temizlik demissssinizzzz.

Kocaniz sizi arkadaşlarınızın yaninda rencide etti diye maasallah sizde onu burda gömdünüz..

Kari koca kinlerinizi kusmussunuz rahatladiniz mi bari :)

ne kadar bilmiş bi erkek hiç sevmem kadın işine karışan erkekleri.söyle ona önce o kendi terli donlarını ortadan toplasın..ne olursa olsun seni kimseye çekiştiremez heleki kendi bu kadar pisken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…