Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar kahve falıma bakabilecek yetenekli arkadaş var mı? :)
meraba canım benimde burcum da kova haha gördüklerimi söyleyeyim sana öyle fal bakan birisi değilim içimden geldi bende üni öğrencisiyim ve meraklı oldum bende fala :)
şimdi...bir sürü yol çıkmış sana kısa kısa ve uzun uzun bu yollar temiz görünüyo canım.hatta kısa yolun birinde kalp gördüm acaba sevdiceğine giden yol mu bu :)) fincanın dibinde kocaman bi C harfi görünüyo geçmişinde bu C harfine takılıp kalmışşsn ama halen bu etkisi devam ediyo seni de sıkmış sanki.bu U harfide olabilir fincanı hangi açıdan çektin tam anlayamadım elimde olsa yoğunlaşırdım baya canım kusura bakma.ya böyle hatta sende bakınca anlamışındır kedi gibi bişe var ama bunda gözleri küçük kaşları kısa burnu ince ama uzun ağzı küçük biri ve yüzü karanlık çıkmış canım bu şahıs senin geleceğinde etkili olacak.dikkat et.düşmanın da olabilir.bu kadar gördüm keşke tabağınıda çekseymişin :))
Ayy canım çok teşekkür ederim :) U harfi bir iki falımda daha çok ne çıktı ama neyi işaret ediyor bilmiyorum. Aşk meselesinde çok bahtsızım inan ki bir türlü işte o diyebileceğim biri çıkmıyor karşıma. hayırlısı artık:)
Ayy canım çok teşekkür ederim :) U harfi bir iki falımda daha çok ne çıktı ama neyi işaret ediyor bilmiyorum. Aşk meselesinde çok bahtsızım inan ki bir türlü işte o diyebileceğim biri çıkmıyor karşıma. hayırlısı artık:)
N ile ilgili bişeyler yaşadın mı hala etkisi sürüyo bu şeyin herhalde. geçmişinde yaşandığın bi aşk olabilir.ayy bende o konuda bahtsızım depresyona bile girdim yaşadıklarımı bi bilseen..