• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar kanamam var yardim lutfen

sabriya

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
2.060
12
358
İstanbul
Kizlar 14 haftaliik gebeyim sabah bir bebek aglamasiyla kaltim bir baktim kanamam var wc de heralde ufak bir kan pihtisi veya parca herneyse vardi hastaneye gittim igne vurdular ama hala kanamam var ve kasiklarima hafif agri gibi yani igne gibi birsey batiyor bebek iyiydi ama dr daha ogrenciydi galiba icerde siyah birsey var. Ama bilemiyorum dedi alttan bakmam lazim dedi. Ben guvenmedim. Simdi korkuyorum acik yer varmi bildiginiz ben ist merterdeyim

geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır..
ben acile gitmem gerektiğinde memorial hast.ne gidiyorum tavsiye ederim..
uzman hekim var..
aslında hemen hemen tüm özellerde var diye biliyorum..
bekletmeden bi gidin bence.

geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır..
ben acile gitmem gerektiğinde memorial hast.ne gidiyorum tavsiye ederim..
uzman hekim var..
aslında hemen hemen tüm özellerde var diye biliyorum..
bekletmeden bi gidin bence.
[/QUOT. Canim sagol bana yakin hemen gideyim dua edin bananeolur

inşallah..
güzel haberlerini bekliyorum..
bende geceleri uyanıp uyanıp eşimi az hastanelere sürüklemedim:)
inşallah korkulacak bişey yoktur..

Kizlar 14 haftaliik gebeyim sabah bir bebek aglamasiyla kaltim bir baktim kanamam var wc de heralde ufak bir kan pihtisi veya parca herneyse vardi hastaneye gittim igne vurdular ama hala kanamam var ve kasiklarima hafif agri gibi yani igne gibi birsey batiyor bebek iyiydi ama dr daha ogrenciydi galiba icerde siyah birsey var. Ama bilemiyorum dedi alttan bakmam lazim dedi. Ben guvenmedim. Simdi korkuyorum acik yer varmi bildiginiz ben ist merterdeyim

gülüm ine yaptılarsa yatıp dinlenmen gerekiyor ama madem doktor acemi diyosun mutlaka en yakın başlka bi hastaneye git bu aylarda kanamalar olur çok üzme kendini sitres çoğaltır canım bize doktora gidince yaz mutlaka

gülüm ine yaptılarsa yatıp dinlenmen gerekiyor ama madem doktor acemi diyosun mutlaka en yakın başlka bi hastaneye git bu aylarda kanamalar olur çok üzme kendini sitres çoğaltır canım bize doktora gidince yaz mutlaka

Nurcancim suan hastanedyin bebegim yatiyorum 1 saat kontrol altindayim ama bebegim cok iyi teyzesi hatta ultrasonla bakarken el saalladi cikinca yazarim

selam sabriya..benim bildiğim bir sabriya vardı o senmisin bilmiyorum ama yinede hamileysen çok sevindim..öyle kanamalar olur canım..dinlenmen yeterli olur..dikkat et kendine ve bebeğine..

Back
X