Kizlar karar verdim anneme anlatacagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Semra hanım,
Bence bu konuşma aralarında ilişki olduğunu kesin olarak göstermez. Ama ne var bunda diyecek kadarda değil. Eşinle konuş ne demek oluyor bu de sor ona??
Ama program yüklediğin söyleme sen telefonla konuşurken duydum de.
Birde kardeşinin eşiyle konuş bu durumun hoş olmadığını söyle. Gerekirse artık bu konuyu açıklayacağını sırf bunun için yuvayı yıkacağını söyle.
Ve annenle de konuşabilirsin.

Evet bak bu diyalogu bu sefer yazmadı.

Kocası aşka inanmıyorum demedi ama. Nasıl takip ediyorsun konuyu hiç yakıştıramadım sana.

Kocası dedi ki Semra'yı seviyorum ama aşk yok, aşk yok.
Kadın da ben aşka inanmıyorum dedi.

Sen çok yaşa ya

Yok. koca : Semra yı seviyorum ama âşık değilim.
Yenge : ben aşka inanmıyorum...
Yani sevgi yeterli aşk diye birşey zaten yok demiş. Gene yaranamadı Semraya...

Semra kardeşim bak eğer ola ki troll değilsen vallahi gel ben konuşayım, senin koordineni ben sağlıyım tek başına adım atmaya korkuyorsan.Diyim kadının derdi bu , gördüğü hissettiği bu.Çok ciddiyim, psikolojik sindirilmiş olabilirsin.Tehdit ediliyo olabilirsin.Ben sana yardım edecek kuruluş da avukat da bulurum.Yok olay kafandaysa tedavine de seni desteklerim.

Acaba cogu seyi negatif düsünerek kafanizda canlandiriyor olabilirmisiniz? Esinize böyle bir sey varmi diye neden sormuyorsunuz?

ben yazarak çalışıcam artık kağıt kalem almaya gidiyorum

Of... Bundan en az 3 konu çıkar
Taş olsa çatlar yani madem şüpheliniyon nie konuşmuyon iyi bir psikologa gitse burdan yazana kadar baya yol katetmisti belki amerika başkanı bunada el atsa ya birazda onu delirtsin

Önce annemlemi konussam
Annenle konusmanin bir cozum olacagini dusunmuyorum. Aslinda esas konusman gereken kisi esin. Ancak senin cesaretin yok. Esinle bir kez konusup onu kapi disari edecek cesaretin olsa keske. Esinle ilk ve son kez konusup bosanma cesareti gosterebilsen...
Boyle yurumez ki bu evlilik. Sadece uzatmalari oynuyorsun. Biliyorum esinle gorustugunde inkar edecek ama sen de telefon konusmalarina sahit oldugunu soyleyip daha fazla bu duruma katlanamayacagini belirtip son noktayi koymalisin. Yani bu isin sonu eninde sonunda bu noktalara gelecek. Bu evliligin toparlanacagini dusunuyor musun sen o kadin aradan cekilse bile? Ben sanmiyorum.

Birde bence konu sahibi cok da haksiz degil üst üste konu acmakta vs..
Sacma muhabbetler geciyor esin ve yengenin arasinda ve sen sahit oluyorsun buna düsünsene?

Hayir yani biri esin, cocuklarinin babasi.
Digeri de abisinin esi.

Konu sahibi aralarinda ki iletisimden hoslanmamis uzak tutmus esini. Eger ki yengede de birseyler olusmaya basladi ise de kendince kadina göz dagi vermis üstü kapali.

Birde cok zor bir durum oldugu icin kendiside inanmak ve inanmamak arasinda gidip gelmis.
Kim olsa inanmak ve bunu kondurmak düsünmek dahi istemez beyin otomatik olarak yok saymaya calisir.

Insan birseyden korkunca veya kaldiramiyacagi birsey yasayinca, beyin o konuyu yok sayar kendi akil sagligini korumak adina.

Yani üzerine gitmeyi birakin artik bu kadinin.

Konu sahibi sen kendin de dedigin gibi annene anlat.
Suan kendi yasadiklarina dahi inanmak da zorluk cektigin icin karar vermekten de zorlanabilirsin haliyle.

Yani bir yorumunda hala bir üyeye yazmissin önce anneme mi anlatsam diye .. yani suan tutuncak dal ariyorsun ve buraya yazan yorumlari önemsiyorsun demek! Yani arkadaslar artik konuyu dalgaya vurmayin ki zaten geyik yasak bu topikte!

Psikolojik olarak hic iyi durumda degilsin,alayci yorum yazanlara ithafen kadin hic iyi durumda degil yapmayin!.Birseylerden supheleniyor,kimseye anlatamiyor,yalanlanicak,suclanicak diye de korkuyor careyide buraya konu acmakla buluyor.
Konuya gelicek olursak, kadinin sanirim eside konusmalarini istemiyor,hatta esin aramizda ask falan yok gibi birseylerde soylemisti kadina bu konusmalar kayitli mi sende?eger kayitli ise konusmalari flortlesme seklindeydi kadinin esine ve ailesine gonderebilirsin.Yoksa da biraz daha sabredip yeterince delil toplayana kadar kimseye birsey deme,sonrasinda esinin de kadininda cezasini kes rezil et herkeze

Kendi açımdan düşünüyorum eşimle yeni tanıştığımız zaman heyecan, toz pembe haller bende de yok. Eşimi seviyorum ama o heyecanlı hâl yok artık.
Anlıyor musunuz seviyorum ama nasıl söylesem aşk yok, anladınız mı aşk yok

Ay burada bi üye vardı ismini çıkartamadım yurtdışında yaşıyordu kocasıyla dön dolaş aynı konuları açıp duruyordu delirtmişti hepimizi cümletenhahahsk sizi onun tahtına varis görüyorum ha gayret gazanız mubarek olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…