Kizlar karar verdim anneme anlatacagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evet sezgilerine güven. Kendine güven iste böyle biraz.. evet zor bir durum inanmasi dahi kötü.
Ama kendi duyduklarina gördüklerine inan.
Olay ayni dedigin gibi.. fiziksel anlamda birsey yok ama gereksiz muhattaplik ve cirkin flörtsel konusma icindeler.

Onlarin yaptiklari da seni yikmasin. Sen utanacak birsey yapmiyorsun sonucta. Yapanlar utansin yikilsin. Sen güclü dur herdaim.

Bu şey değil mi sihirli annemdeki Avni. Betüş ve ailesinin peri olduğunu biliyor ama kimseye anlatamıyor.

Birde sakin kendini daha fazla üzme. Senden sadece birtane var bu dünyada ve degerlisin.
Esinin sana asik olmamasi dünyanin sonu degil. Kimse kimsenin askiyla ayakta durmuyor.
Baska bir kadinla flört ediyorsa kendi karaktersizligi.
Sana degil kendisine ve kurdugu yuvaya ihanet ediyor.
Sakin onun karaktersizligini kendi üzerine alma kendinde hata arama.

Herdaim icgüdülerine inan ve kendine saygi duy ve sev kendini.
Sana saygisizlik yapani sen isteme. Kendini seversen otomatik olarak sana saygisizlik yapani bir kalemde siler hatta umrunda olmaz.
Bu dunyaya hepimiz bir defa geliyoruz ve kendi dünyamizi güzellestirmek ve hayatimiza bize iyi gelen insanlari almak ve tutmak bizim elimizde.
Sana iyi gelmeyen iyi hissettirmeyen insani at gitsin.
Bazen intikamla bile ugrasmamak gerekiyor.
Intikam aliriz almasina ama intikam alirken kendi hayatimizi askiya alir ve güzellestiremeyiz baskasinin hayatini cehenneme cevirelim derken.

Ama icini sogutacaksa yap tabiki.

Yinede öncelik herdaim sensin. Kendine hep iyi bak konu sahibi. Kendine bakmak sadece beslenme ve vucut sagligi ile olmuyor. Insanin kendi akil sagligi da cok önemli.

Senin dengelerinle oynayan adami hayatindan ya cikar yada oynattirma aklinla.
Catir catir yüzüne vur yaptiklarini ve hesap sor.
Icine atip atip delirmektense yüzlerine kus onlar delirsin.

Beni suclarlar diye korkuyorsan sizin aranizda birsey mi var demeyeceksin. Niye konusuyorsunuz diye hesap soracaksin. Bu bu laf ne demek diye hesap soracaksin.
Baktin kiviriyor telefon konusmalarini dinleteceksin en son. Esini karsina oturtup yavas yavas sorguya alip yüz ifadesine hal ve hareletlerine bakarak sorguya cekeceksin. Terlettikce terleteceksin.

Sen bizim aramizda birsey mi var diyorsun derlerse yooo ben sadece bu konusmalarin bir aciklamasini bekliyorum diyeceksin.
Akilli davran yani konu sahibi.

Tabiki önce annene dinlet herseyi.

Ve hiccc unutma ki sen degerli bir insansin. Kendini topla ve salma sakin. Burda bizim yorumlarimiza bile ihtiyacin yoktur eminim.

Bence anneni karıştırma al abini karşına deki abi senin karın benim kocamla bi iş ceviriyo telefonla konuşmalar gülüşmeler bakışmalar oluyo senin yatak odanı bile benim kocama anlatıyo de bakalım ne diycek abin safa yatıp konuyu kapatırsa yüzüne tükür sende kocanı tehdit et bi daha yakalarsam elalame rezil ederim de delil topla bol bol yakalarsan çarşaf çarşaf yay ortalığa bidaha insan içine cikamasin mikroplar..

yaa ahahahaha biliyorum o yarışmacıyı tepkisi ne kadar saçma gelmişti..
ama semranin konuları okudukça bizim tepkilerde öyle olmaya başladı

konuyu ezberledik, benim en cok takildigim kardesinizin aldatildigini dusundugunuz halde goz yummaniz. aralarinda birsey oldugu sizin kuruntunuz oldugunu dusundugunuz icin mi susuyorsunuz yoksa esinizi kaybetmeye mi korkuyorsunuz tereddut ediyorum.

aldatma olduguna inaniyorsaniz nasil sessizce hem kendinizin hem kardesinizin aldatilmasina izin veriyorsunuz?

Yarın konuyu konuştuk, sonraki gün dertleştik, sonraki gün bakıştık, daha sonra dövüştük.... sanırım her gün konu açacaksın. Ver ikisinin de numarasını ben onların arasını yapayım. Herkes rahat etsin; sen hariç

En azından adım atmaya karar vermişsin.
Bu iyi bir gelişme.

kız çık dışarı önüne kim geliyorsa yapış yakasına bir bir anlat ne tutcan içinde aaaaa dünyaya bir daha mı gelcen semracım sonra da gel evine otur çatttıırr çatır ye paraları kız helalin var yaparsın sen

bugun annenizle konusun hemde bugun vakit kaybetme sonra annenizle birlikte kardesinize soyleyin

Sana önyargıliyim ama ne alaka telde sohbet ediyorlar yanu bunun akraba ayağı mi var. Görümcemin eşiyle ne konusacam cocuk meselesi vs. Ne alaka atmiyorsan bence bunlari annene anlat abine direkt de diyecemde kişiliği nasil bilemiyorum. Bence cok sacma gerçekse oturup muhabbet etmeleri saçma.

Ya acaba kardeş felanlarmi açıklayamayacaklari bi durummu var diye düşünmeye başladım. Böyle konuşmaları normal değil ama aralarında bisey var gibide değil. En iyisi alın karşınıza konuşun. Allah yardımcınız olsun. Öyle iciP felanda kendinize zarar vermeyin herşeyden once siz annesiniz. Bosanip yine eşinizin paranızı yersiniz

Semra ne yaptın neye karar verdin ? Bak yine diyorum eşler dördünüz toplanın bu konuyu konuşun ve bitirin.

Eşim de ailemden biriyle bu kadar samimi olsa, sabah akşam konuşsa vs bende hoşlanmazdım açıkçası... Eşinizle bu durumdan rahatsız olduğunuzu açıkça söyledikten sonra hala devam ediyorlarsa haklısınız...

Konu sıkıntılı,oldukça hassas bir konu.Konu sahibinin de bu durumla ilgili sinirleri yıpranmış,olayın içinde boğulmuş,psikolojik destek alması şart
Ama hemcinslerimin bazı dalgacı tutumlarını anlayamıyorum,hiç mi kendi yakınlarında acı,çirkin olaylar yaşayanlar yok
çok tuhaf,konu el olunca bazılarına konuşmak çok kolay geliyor demek ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…