- 25 Temmuz 2013
- 13.342
- 54.500
- 798
Gerçekten aralarında bir ilişki varsa kardeşinin de boşanması lazım. Ona da yazık. Çocuklarınıza bir itham yok konuda, çocuklarım böyle cibiliyetsiz bir babayla nasıl yaşar diye düşünmeniz lazım asıl.Evet sanki bak istemiyorum ama o istiyor tarzinda birsey olursa ben istemedim gibi, cocuklarim bu ithamla nasıl yaşar diye düşündüm o yüzden anneme ve esime söyleyip diğerlerine duyurmayip ayrılmayı düşünüyorum
Kardeşinize yazık değil mi? Siz ne kadar aldatılmışsanız kardeşiniz de o kadar aldatılmış oluyor. Siz kendinizi kurtarırken yazık değil mi o adama?Cocuklarim bu ithamla nasıl yaşar diye düşündüm o yüzden bu konuyu bildiğimi anneme ve esime söyleyip diğerlerine duyurmayip ayrılmayı düşünüyorum
Ben de telefon kaydında, afallama, bozulma nasıl oluyor ve nasıl anlaşılıyor onu merak ettim. Belki utandı adam sorduğuna. Utansa nasıl anlardık?Bunu hangi ara konuştular?
Yok artık???Değil kardeşim değil
Arkadaş yanlış yazmış gelin kardeşin değil miydi diye, semra da ona kardeşim değil demiş.Yok artık???
Çok sağolunnnnArkadaş yanlış yazmış gelin kardeşin değil miydi diye, semra da ona kardeşim değil demiş.
evet konu sahibinin anlattıklarının bin beterini mügede izliyoruz ne yazık ki neler var.ama el insaf 8 sene yahu, 8 senedir hiç bir kanıt yok ortada sadece kafada senaryolar var.1000 çeşit soru soruldu dalga geçer gibi aradan 1-2 seçmece alakasız cevaplar veriyor.bir geliyo sarhoşum diye konu açıp sözde sarhoşluktan yazamazken yarım saat geçmeden 2. devam konusu açıp gayet ayıp kafa noktası virgülüne dikkat ederek yazıyor.e haliyle artık burda da ciddiye alınmıyor eğer gerçek kişiyse.boşan diyosun yok, onu yap diyosun yok bunu yap diyosun tm yazıyo ertesi gün dalga geçer gibi her şey sil baştan.
Sağlık ocağına ise gittiğimde ben bizzat duydum sonra ses kaydı yukledim bunları duydum 2 kezBu soruda ciddiyim bu arada.
En son iki gün önceki konunuzda bu çocuk mevzu yoktu.
Ondan önce siz evde uyurken konuştuklarını duydunuz. Sonra aşk yok konuşması oldu. Şimdi çocuk mevzu. Bunlar kaç kere konuştu?
Gidiecegim anneme söylersem icim. Soğuyacak esime soyleyip salak değilim diye herseyi göstereceğimKonu sahibi bu durumu kaldiramiyor ve travma icinde.
Korkunc birsey yasamis bir cocuk veya insan düsünün? Yasadiklari agir geliyor bir care ariyor ve yasadiklarini anlatmaya calisiyor.
Üstelik uzun zaman icine atmis cevresinden gizlemisse sonradan anlatmasi konuyu toparlamasi daha zor gelir.
Travma yasayan bir insan cogu seyi unutur, kendisini düzgün ifade edemez ve tekrarlar sürekli.
O yüzden böyle yani. Bizimle dalga gectigi felan yok..
Zaten konu sahibi sana psikologa gitmeni ve konusma terapisi almani öneririm. bu yasadiklarin sana agir geldigi ve üstesinden tek basina gelemedigin icin.
Bosansan dahi git, icini dök bu yüklerden kurtul.
Aralarinda flort tarzı birseyler var kadınlık hisselerim icraat yok diyor fırsat bulsalar olacakta pislikler, ama esime salak değilim ben diyeceğim Annemle de konuşup icim soğuyacak eminim benim çocuklarım duymasindaGerçekten aralarında bir ilişki varsa kardeşinin de boşanması lazım. Ona da yazık. Çocuklarınıza bir itham yok konuda, çocuklarım böyle cibiliyetsiz bir babayla nasıl yaşar diye düşünmeniz lazım asıl.
O kadınla ilgili en ufak bir şikayeti olsun kardeşimin ya da ben o kadın hoşuma gitmeyen bir laf söylerse benimle ilgili olsun olmasın bir toplumda o zaman bu konuyu belli etmeden yine o çocuklar hatrina uzak durup kavga çıkarırım kardeşimide soğutursun tabi şimdi böyle diyorum ama biraz daha düşünmem lazım şimdiki kararım annem ve esimle konusmakKardeşinize yazık değil mi? Siz ne kadar aldatılmışsanız kardeşiniz de o kadar aldatılmış oluyor. Siz kendinizi kurtarırken yazık değil mi o adama?
Flort var fırsat bulamamış pislikler cocuk olayı ne ya midem bulandı resmen esime haberin olsun bak diyor duygusallik varGerçekten aralarında bir ilişki varsa kardeşinin de boşanması lazım. Ona da yazık. Çocuklarınıza bir itham yok konuda, çocuklarım böyle cibiliyetsiz bir babayla nasıl yaşar diye düşünmeniz lazım asıl.
Gidiecegim anneme söylersem icim. Soğuyacak esime soyleyip salak değilim diye herseyi göstereceğim
Haberin olsun bak diyor sankiFlort var fırsat bulamamış pislikler cocuk olayı ne ya midem bulandı resmen esime haberin olsun bak diyor duygusallik var
Eşinize ses kayıtlarını kendi telefonunuzdan göstermeyin. Onunla yalnızken konuyu konuşmayın. Rezil olacağım diye yok etmeye çalışır kayıtları. Annenizle konusun, evden onu kovmak istiyorsanız o yokken eşyalarını toplayıp kapının önüne koyun, kapının kilidini değiştirin, ses kayıtlarını eşinize mesaj atın ve def edin. Kapıya gelip arıza çıkarırsa açmayın polisi arayın.Gidiecegim anneme söylersem icim. Soğuyacak esime soyleyip salak değilim diye herseyi göstereceğim
Aynen öyle annemin hattına atarım şimdilik yedekli, o çok anlamaz telefondan,silemez garanti kalır, dinletecemde zaten, bu çocuk olayında ask yok demssinde duygusallik sezdim flort gibi fırsat bulamadilar gibi imkansız gibi anlatabildimmiEsin inkar edebilir buna hazirlikli ol.
Suan duygu durumun hassas oldugu icin onun inkar etmesi seni daha da alt üst edebilir.
Hatta elindeki konusmalari yok etmeye calisabilir buna da hazir ol. Elindeki konusmalari yedekle. Onlari yok ederse elinde oyuncak eder seni. Cunku suan hassas bir durumdasin psikolojik olarak.Annene anlat ve dinlet önce. Sonra esine dinlet ve bosan. Gururunu onurunu geri al.
Bosanmak istemiyorsan süründür.
Cocuklarim duymadan bir bahaneyle olacak insallahEşinize ses kayıtlarını kendi telefonunuzdan göstermeyin. Onunla yalnızken konuyu konuşmayın. Rezil olacağım diye yok etmeye çalışır kayıtları. Annenizle konusun, evden onu kovmak istiyorsanız o yokken eşyalarını toplayıp kapının önüne koyun, kapının kilidini değiştirin, ses kayıtlarını eşinize mesaj atın ve def edin. Kapıya gelip arıza çıkarırsa açmayın polisi arayın.
Siz evden gitmek istiyorsanız yine o yokken toparlanıp gidin, ses kayıtlarını atıp bosanacaginizi söyleyin. Gittiğiniz yere gelip arıza çıkarırsa kapıyı açmayıp polisi arayın. Fazla muhattap olmayın, en kısa sürede bir avukatla da görüşün. Baroya basvurabilirsiniz durumunuz yoksa ücretsiz avukat tayin ederler.
Sebebini duymadan bilmedenCocuklarim duymadan bir bahaneyle olacak insallah
Çocuklarınıza artık anlasamadiginizi ayni evde yasamayacağınızı, onlarla babaları arasındaki ilişkinin değişmeyeceğini sadece artık farklı evlerde yaşayacağını anlatırsınız. Belki bir psikolog nasıl anlatmaniz gerektiğini söyleyebilir.Sebebini duymadan bilmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?