Kizlar karar verdim anneme anlatacagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah razi olsun gerçekten teşekkür ederim, 8 yildir değil başlarda gözden kaçırmışım hemgamemden dedim. Simdi dusundum de dedim, başlarda çok birsey yoktu ufak nuanslar vardı ama son seneler arttı cenaze hastalık düğünler oldu daha çok gördük onları

8 yil değil şüphelerim son seneler 8yili unutun ben 8 yil oncesindede hatırladığım şeyleri parçaları birleştirdim dedim, son seneler şüphelendim

Alay etmediğiniz için teşekkür ederim

bak şimdi ok eyvallah konuşma saçma, yani münasebetsiz.ama semra ben seni arasam canım sıkkın ses tonuyla bir şeyler desem bana gülerek mi cevap vericeksin? tabiki sen de benle üzgün modda konuşacaksın.bu konuşmayla gidip sizin ilişkiniz var diyemeyiz ama gidip "ben bu kadar özel konulara girmiyorum sana noluyo" diye hesap sorabilirsin.

8 yil değil şüphelerim son seneler 8yili unutun ben 8 yil oncesindede hatırladığım şeyleri parçaları birleştirdim dedim, son seneler şüphelendim
Ahh canım benim telefon konusmalarında kız resmen esinizi nasıl desem şey yapmaya calısır gibi kocam beni istiyor ona göre hii der gibi konusuyor sanki.. böylede ses kayıtları dinlemekle olmaz ki hareket zamanını çoktan geçmişsin..

Teşekkürler alay etmediğiniz icin

Elinizde gerçekten ses kayıtları varsa, aldatmayı gerçekten ispatlayacak konuşmalar varsa ve bu türden ses kaydı mahkemece kabul görüyorsa donuna kadar alın kocanızın boşayın gitsin.
Ha yok ben boşanmam diyorsanız bu durumda istediğiniz şey kocanızla yengenizin irtibatı kesmesi olacaktır. Onu nasıl yaparsınııız, yengenize bir daha kocamla konuştuğunu görürsem duyarsam abimi durumdan haberdar etmek zorunda kalırım ayağını denk al dersiniz. Kocanıza da ayni şeyi söylersiniz olur biter.
Ama sizin şüpheleriniz ömür billah bitmez o kocadan boşanmadıkça.
Bakın tüm ciddiyetimi olabildiğince koruyup yorum yaptım. Kendinizi de bizi de bu sıkıntıdan kurtarın artık bir şekilde. Hepimize yazık.

Esim başka çocuk isteyip istemediklerini sormuş demekki onceden

Cocuklarim bu ithamla nasıl yaşar diye düşündüm o yüzden bu konuyu bildiğimi anneme ve esime söyleyip diğerlerine duyurmayip ayrılmayı düşünüyorum

Evet sanki bak istemiyorum ama o istiyor tarzinda birsey olursa ben istemedim gibi, cocuklarim bu ithamla nasıl yaşar diye düşündüm o yüzden anneme ve esime söyleyip diğerlerine duyurmayip ayrılmayı düşünüyorum

Cocuklarim bu ithamla nasıl yaşar diye düşündüm o yüzden bu konuyu bildiğimi anneme ve esime söyleyip diğerlerine duyurmayip ayrılmayı düşünüyorum
peki senin öz kardeşin değil miydi bu gelin hanım? yine yüzyüze bakacaksınız.hem olay gerçekse de kardeşini nasıl bırakacaksın bu durumda.onun da bilmesi lazım.

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm ama bu duruma hırslanıp inatlaşmanıza daha çok üzüldüm.Parasını yiyeceğim vs. demişsiniz ama isterse önünüze milyon dolarlar saçsın sevgi,saygı,sadakat,güven,huzur yani bir evliliğin temel taşları çökmüş gitmiş,onun parasını yemek size ne kazandıracak?Burada bir üye daha vardı bugün onun konusunuda üzülerek okudum.Erkek arkadaşı yanında başka kızlarla,eski sevgilisiyle filan mesajlaşıyordu ama konu sahibi “gidecek yerim yok,anneme söyledim,annesine söyledim” diye kendini kandırıyordu..Annenize belki size sahip çıkar arkanızda durur diye anlatmak istiyorsunuzdur inşallahta öyle olur da o evde 5 dakika bile durmazsınız.Böyle bir tanıdığım var,eşi flört ettiği kadınları eve getiriyordu ve bu kadın hep susuyordu ayrılmıyordu.Seneler sonra ayrıldığında kadın tımarhanelik olmuştu tedavi gördü çocuklarına hayatı zehir etti,kadın düşmanı oldu iki oğlununda kız arkadaşlarından çıkarttı kocasının kendisine yaptıklarını..

itham falan düşünme, diycekler ki "bak kadın ne güzel koydu o ahlaksızı kapıya". çocuğa kim niye itham taksın.

Bu ithamla cocuklarim nasıl yaşar diye düşündüm o yüzden anneme ve esime bildiğimi söyleyip başka kimseye duyurmayip ayrılmayı düşünüyorum

Bu soruda ciddiyim bu arada.

En son iki gün önceki konunuzda bu çocuk mevzu yoktu.

Ondan önce siz evde uyurken konuştuklarını duydunuz. Sonra aşk yok konuşması oldu. Şimdi çocuk mevzu. Bunlar kaç kere konuştu?

Bu ithamla cocuklarim nasıl yaşar diye düşündüm o yüzden anneme ve esime bildiğimi söyleyip başka kimseye duyurmayip ayrılmayı düşünüyorum
Bence ayrılık kararı vermekle kendiniz ve çocuklarınız için en doğru kararı vermişsiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun.Çocuklarının yüzüne nasıl bakacağınıda o düşünsün bir zahmet.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…