Kızlar kayınvalidemden boşanmak istiyorum.............

Ya ilgili kaynana candir ama ya
Isine karismiyorsa, ara bozmaya calismiyorsa, yardimci oluyorsa, oglusuuuum diye gezmiyorsa bence ikinci sansi ver
sırası dgeil belki ama bayılıyorum senin görüslerine dik kafalılıgına arada kendime benzetiyom bu hoyrat laflarını :)) seni görünce yazıyım dedim zaten bi kac kisi var ben gibi deli cesareti olan

işe yararmı nafaka falan istemem...
Eşinizin velayet durumuna bağlı. İsterseniz hiçbir şey istemeden ayrılın, süreç daha hızlı olacaktır. Bir de eşinize bu sürecin normal olduğunu, bazen büyüklerin anlaşamadıkları için böyle bir yola başvurduğunu ama onun her özel anında bir araya geleceğinizi söyleyin. Ben bu işlerin saygı çerçevesinde halledilmesi gerektiğini savunuyorum. Allah sabır versin, çok zor gerçekten. Bu süreci eşinizin en az yara alacağı şekilde atlatmaya çalışın. Belki bir süre eşiniz haftasonları annesinde kalabilir :)

not alıyorum hepsini
Al tatlım, lazım olabilir. Bir yakınımız kaynanasından boşanırken çok sıkıntı yaşadı. Eşin velayeti konusunda da anlaşamadılar. Zavallı adam karısına gidince "anası kılıklı" dediler, annesine gidince "karısı kılıklı" dediler. Zavallıcık heba oldu ortalarda, baktı çözüm yok "dulhaneye" yerleşti de kurtuldu. Allah devletimize zeval vermesin. Daha sonra da yeni bi kadına kaçmış dedilerdi, kim bilir ne halde şimdi. Allah eskiyi aratmasın.

20 yıllık tecrubemle yazıyorum uzak durun tabiki problem yoksa saygı sevgi gösterin ama huzursuz ediyor hele hele oğlunu kıskanan bir tipse uzaklasin hayır diyemiyorsaniz ezilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…