• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kayınvalidemden boşanmak istiyorum.............

Eşinizin velayet durumuna bağlı. İsterseniz hiçbir şey istemeden ayrılın, süreç daha hızlı olacaktır. Bir de eşinize bu sürecin normal olduğunu, bazen büyüklerin anlaşamadıkları için böyle bir yola başvurduğunu ama onun her özel anında bir araya geleceğinizi söyleyin. Ben bu işlerin saygı çerçevesinde halledilmesi gerektiğini savunuyorum. Allah sabır versin, çok zor gerçekten. Bu süreci eşinizin en az yara alacağı şekilde atlatmaya çalışın. Belki bir süre eşiniz haftasonları annesinde kalabilir :)
haftasonuda yok ona:KK70:

Valla bişey anlatayım haftabasi hastanedeydim bi kadın yatmış yeni hamile serum takıyolar kızla birlikte kaynanasi gelmiş gece kızın başında bekledi oturdu bir gram uyumadi sürekli kızım su vereyim mi kızım bişey ye gidip alıp geleyim diyo üzerini örtüyor kız yediklerini çıkardı bize diyo ki içim parcalaniyo ben tabiki şok:KK57:demek ki boylelelri de varmış ama bize denk gelmemiş :KK47:

yok kuzum başka şehirde bile çekilmiyor:63:

Bu beraberlik kaç yıldır sürüyo?
farklı şehirlerde ne gibi sorunlar çıkartıyo
ben hep aynı bina da apt'da evde yaşayanlar da sıkıntı
olur sanıyodum.. :/

Bu beraberlik kaç yıldır sürüyo?
farklı şehirlerde ne gibi sorunlar çıkartıyo
ben hep aynı bina da apt'da evde yaşayanlar da sıkıntı
olur sanıyodum.. :/
5 sene:KK14:yok cnm artık bir telefonun ucundalar,birde senede 2 ay bendeler ya valla bu bile bu konuyu açmama yetti,Allah size sabırlar versin.....ordan burayı idare eder cnm çoook uzundur dili:63:

Valla bişey anlatayım haftabasi hastanedeydim bi kadın yatmış yeni hamile serum takıyolar kızla birlikte kaynanasi gelmiş gece kızın başında bekledi oturdu bir gram uyumadi sürekli kızım su vereyim mi kızım bişey ye gidip alıp geleyim diyo üzerini örtüyor kız yediklerini çıkardı bize diyo ki içim parcalaniyo ben tabiki şok:KK57:demek ki boylelelri de varmış ama bize denk gelmemiş :KK47:
numara yapıyordur

Nasıl yani var bu işte bir sorun:KK70:

Nasil yani? nasil bir psikoliji ki buu

Aslında ben de kıyamıyorum. Bazen ağır geliyor.Evliliğim sırasında ufak tefek sorunlarımız olmuştu. Ama iyi bir insandır. Boşanmanın sorumlusu olarak oğlunu görüyor. Onunla hiç görüşmüyor. Tüm ilgisi bana ve oğluma yoğunlaştı. Yine de gecenin bir vakti insanların eşleriyle, sevgilileriyle mesajlaştıkları saatlerde ex kayınvalideyle mesajlaşmak, torunum ne yedi, ne giydi, nereye gitti, ders çalıştı mı sorularıyla boğuşmak yoruyor mu evet yoruyor.

Aynen yaaa benimkide kusuyorum diye avucunu açıyor bende ah annecim allah razı olsun kimse yapmaz bunu dedim kadının verdiği cevapa bak kız tutmayında evimmi batsın:KK57:oysa bende bu davranışın altında kalmayacakdım yere göge çıkarmıştım onu:63:bizde sonunda boşandık kendisiyle 10 kezden fazla yalanı entrikaları ortaya çıkınca o yalandan baştacı ettiği oğluşu buz gibi soğudu kendisinden utancından konuyu bile açmıyor oğluda ağız ucuyla konuşuyor zaten inanmıyorum yaptıklarına eğer sen annem değil başka biri olsaydın mahşere kadar seninle görüşmezdim dedi o gündür bendende boşandı tek celsede sadece dostça merhabalışıyoruz:KK53:

Aslında ben de kıyamıyorum. Bazen ağır geliyor.Evliliğim sırasında ufak tefek sorunlarımız olmuştu. Ama iyi bir insandır. Boşanmanın sorumlusu olarak oğlunu görüyor. Onunla hiç görüşmüyor. Tüm ilgisi bana ve oğluma yoğunlaştı. Yine de gecenin bir vakti insanların eşleriyle, sevgilileriyle mesajlaştıkları saatlerde ex kayınvalideyle mesajlaşmak, torunum ne yedi, ne giydi, nereye gitti, ders çalıştı mı sorularıyla boğuşmak yoruyor mu evet yoruyor.
yani şanslımısın değilmisin çözemedim ama ne diyeyim var böyle kv delerde demekki!

Back
X