- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi The Calender
Allah korusun cnm ,ayyya yok öyle birşey,öyle olsaydı çekemezdim 5 yıl anca bu kadar dayandımMesaj Tekrarı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusun cnm ,ayyya yok öyle birşey,öyle olsaydı çekemezdim 5 yıl anca bu kadar dayandımMesaj Tekrarı
haftasonuda yok onaEşinizin velayet durumuna bağlı. İsterseniz hiçbir şey istemeden ayrılın, süreç daha hızlı olacaktır. Bir de eşinize bu sürecin normal olduğunu, bazen büyüklerin anlaşamadıkları için böyle bir yola başvurduğunu ama onun her özel anında bir araya geleceğinizi söyleyin. Ben bu işlerin saygı çerçevesinde halledilmesi gerektiğini savunuyorum. Allah sabır versin, çok zor gerçekten. Bu süreci eşinizin en az yara alacağı şekilde atlatmaya çalışın. Belki bir süre eşiniz haftasonları annesinde kalabilir :)
cnm uzaktada olmuyor ki20 yıllık tecrubemle yazıyorum uzak durun tabiki problem yoksa saygı sevgi gösterin ama huzursuz ediyor hele hele oğlunu kıskanan bir tipse uzaklasin hayır diyemiyorsaniz ezilirsiniz .
yok kuzum başka şehirde bile çekilmiyor![]()
tamda yazarken arıyor...bırakmayacak yakamı![]()
5 seneBu beraberlik kaç yıldır sürüyo?
farklı şehirlerde ne gibi sorunlar çıkartıyo
ben hep aynı bina da apt'da evde yaşayanlar da sıkıntı
olur sanıyodum.. :/
uzaklaştırma sökmez ona yetişir nerde olsa,annecide oğlu var ,hiç sanmam savcılığın işe yarayacağınıSavcılığa şikayet et uzaklaştırma karari cikarsinlar :)))
Ben hala yapamadım.. Adamı boşayalı neredeyse 6 yıl oldu, kayınvalide hala hayatımın ortasında...
numara yapıyordurValla bişey anlatayım haftabasi hastanedeydim bi kadın yatmış yeni hamile serum takıyolar kızla birlikte kaynanasi gelmiş gece kızın başında bekledi oturdu bir gram uyumadi sürekli kızım su vereyim mi kızım bişey ye gidip alıp geleyim diyo üzerini örtüyor kız yediklerini çıkardı bize diyo ki içim parcalaniyo ben tabiki şokdemek ki boylelelri de varmış ama bize denk gelmemiş
![]()
Nasıl yani var bu işte bir sorunValla bişey anlatayım haftabasi hastanedeydim bi kadın yatmış yeni hamile serum takıyolar kızla birlikte kaynanasi gelmiş gece kızın başında bekledi oturdu bir gram uyumadi sürekli kızım su vereyim mi kızım bişey ye gidip alıp geleyim diyo üzerini örtüyor kız yediklerini çıkardı bize diyo ki içim parcalaniyo ben tabiki şokdemek ki boylelelri de varmış ama bize denk gelmemiş
![]()
akrabam demeBen hala yapamadım.. Adamı boşayalı neredeyse 6 yıl oldu, kayınvalide hala hayatımın ortasında...
Nasil yani? nasil bir psikoliji ki buu
akrabam deme![]()
Aynen yaaa benimkide kusuyorum diye avucunu açıyor bende ah annecim allah razı olsun kimse yapmaz bunu dedim kadının verdiği cevapa bak kız tutmayında evimmi batsınValla bişey anlatayım haftabasi hastanedeydim bi kadın yatmış yeni hamile serum takıyolar kızla birlikte kaynanasi gelmiş gece kızın başında bekledi oturdu bir gram uyumadi sürekli kızım su vereyim mi kızım bişey ye gidip alıp geleyim diyo üzerini örtüyor kız yediklerini çıkardı bize diyo ki içim parcalaniyo ben tabiki şokdemek ki boylelelri de varmış ama bize denk gelmemiş
![]()
yani şanslımısın değilmisin çözemedim ama ne diyeyim var böyle kv delerde demekki!Aslında ben de kıyamıyorum. Bazen ağır geliyor.Evliliğim sırasında ufak tefek sorunlarımız olmuştu. Ama iyi bir insandır. Boşanmanın sorumlusu olarak oğlunu görüyor. Onunla hiç görüşmüyor. Tüm ilgisi bana ve oğluma yoğunlaştı. Yine de gecenin bir vakti insanların eşleriyle, sevgilileriyle mesajlaştıkları saatlerde ex kayınvalideyle mesajlaşmak, torunum ne yedi, ne giydi, nereye gitti, ders çalıştı mı sorularıyla boğuşmak yoruyor mu evet yoruyor.