Kızlar kayınvalidemden boşanmak istiyorum.............

Torun olunca işler değişiyor tabi ki, benim eşimin annesi de (kayınvalide demek istemiyorum, çünkü aidiyet duygusu yok ona karşı bende) bana çok çektirdi zamanında, şimdi torunu olunca iyi davranmaya başladı, sizi tebrik ederim, geçmişe sünger çekmişsiniz, ben beceremiyorum.

Baslik harika konu sahibi tebrik ediyorum...
Keske ya evlenince bi tek esimizle evlensek... ya da kv ve gorumceler geline hayati zehir etmekten vazgecseler... yazik bize ay
şimdi müge abla engellilere kollarına yaptırdığı dövmeyle çığır açtı ya,bende bu konuda çığır açmaya çalışıyorum ama nasıl

şimdi müge abla engellilere kollarına yaptırdığı dövmeyle çığır açtı ya,bende bu konuda çığır açmaya çalışıyorum ama nasıl

Valla muge anliya sormak lazim o da gelin sonucta vardir onunda bi kv si bize bi yardim eli uzatsin... ya da gelinleri koruma dernegi falan kurmamiz lazim

Valla muge anliya sormak lazim o da gelin sonucta vardir onunda bi kv si bize bi yardim eli uzatsin... ya da gelinleri koruma dernegi falan kurmamiz lazim
şimdi biz bu kv lerin kollarına; mesela polyanna23 ün kv si yazdırsak, burda açılan her konudada resmini eklesek yuhalamak için işe yararmı.........bu arada kv sini boşayanlardan mügede hemde bizim gelinimizin, kuzeniyle evliymiş zamanında

Alemsin valla... bak goruyo musun akraba ciktiniz uzaktaaan bi anlat derdimizi... bileklerine degil alinlarina kazitsak yine bi sey olmaz... onlarin komple bastan degistirilmesi gerek zihniyetleri bozuk.... misal benim kv benim canim acidiginda kötü bi olay yasadigimda kahkalarla güler... beni kucumser artik beni de gecti bütün ailemi küçümser. ... anlat anlat bitmez nasil sevilir bu kadin nasil değişir veya... kayinbabalar gibi niye olamazlar adam kizi gibi seviyo beni bu kv lerin derdi ne once sorunu bulmamiz lazim...

ah cnm... yaraya tuz basmakta üstlerine yoktur...erkek kardeşim, mali müşavir işten ayrıldı, bunalıma girdi birazda borcu var diye annemle aynı evde oturmaya başladı diye, bana geçen gün torunu için diyoki dayısına benziyor amaaan ha huyu benzemesin.....içimde ki kırgınlıklarım gün geçtikçe büyüyor... bende öyle ,başa gelen kötü olaylarla iç soğutmam çünkü kimin ne olacaağını kimse bilmez ama işte böyle hasetlikler yapınca bende bitiyor en ufak bir saygı parçası bile kalmıyor!

Ben boşadım canım. 1,5 yıl çekişmeli sürdü ama sonunda bitti. Huzura kavuştum. Tazminat olarak oğullarını aldım, bedel olarak 2,5 yıl+yüklü miktarda para ödedim. Bugünümüze şükür
ya ben beceremiyorum arkadaşım deyin hele nasıl yapıyorsunuz,hayır boşasam oğlunu alır... susuyom oyüzden ama bu böyle gitmez.....herşey oğlu için

ya ben beceremiyorum arkadaşım deyin hele nasıl yapıyorsunuz,hayır boşasam oğlunu alır... susuyom oyüzden ama bu böyle gitmez.....herşey oğlu için

Öyle bir noktaya geliniyor ki ya oğlu boşanacak ya kendi :)

Tahammül sınırlarımı zorladıklarında, iş hakaret boyutuna vardığında isyan bayrağını çekince insanın gözü birşey görmüyor. Önce eşe bildiriliyor durum, ailen bana bunları yapamaz artık görüşmek istemiyorum diye, sonra telefonlar açılmıyor vs vs diye süreç ilerliyor :)

inanki çok geçerli sebeplerim var,kadın çok sinsi eee bende şapşik becerebilirmiyim acep

Ayy yok tabii keşke olsa evlendik oğluna aşık oldu bişey anlatirken ağzına düşecek.. benim durum daha vahımm altli ustlu oturuyorum yemekler de bir
Allah başka dert vermesin,bizimki de çok uğraştı kızım birlik olalım,birlikten kuvvet doğar ,eve üç maaş girer herşeyi yaparız böyle olunca dedi veeee havasını aldı; ne birliği senden bozguncu olur,uzaktaki yuvamı yıkmada mal mülk istemez

Ayy ne güldüm sabah sabah yaa Allah da sizi güldürsün emi.
Bizimki de bayılır vıcık vıcık olsun benle milletin dedikodusunu yapsın bana. Hiç çekemem valla. Ama soğukluktan anlamıyo benimki de işte işin kötüsü. Mesafeden anlamıyo. Müsait değilimden misafirim vardan dısarı cıkıcaktımdan anlamıyo. Bu da hep oğlunun yüzünden. Evlenince anasıyla anası da oğluşuyla ask yasayangillerden benimkiler de. Aman kendi oğlum bana kalsın da kim kimi alıyosa alsın valla hiç umrum olmaz bu saatten sonra.

5 seneyok cnm artık bir telefonun ucundalar,birde senede 2 ay bendeler ya valla bu bile bu konuyu açmama yetti,Allah size sabırlar versin.....ordan burayı idare eder cnm çoook uzundur dili

Amin canım ben her gün görüyorum, o lafları her gün işitiyorum..
Büyük konuşmuştum ama zamanında, aynı apt na gelin gitmem diye,
bak ne oldu... büyük konuştuğum başıma geldi canım..
Rabbim sana da sabır versin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…