- 27 Ekim 2023
- 8.576
- 23.991
- 268
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende böyle yapıyorum yaaKuru barbunya kaynatıp suyunu döküyorum.
aynı kuru fasulye gibi.
Sogan ve salça kavurup içine küp küp havuç atıp kuru fasulye gibi pişiriyorum bundan başka pismez bizim evde![]()
Aynen kuru fasulye de öyle az sulu oldu mu lezzetli oluyor:)Bende böyle yapıyorum yaaoğlum çok seviyo çünkü bazen de suyunu çektirip pilav yanına fala koyuyorum
Aynısını yapıyorumKuru barbunya kaynatıp suyunu döküyorum.
aynı kuru fasulye gibi.
Sogan ve salça kavurup içine küp küp havuç atıp kuru fasulye gibi pişiriyorum bundan başka pismez bizim evde![]()
Zaten çoğu yemek tarifi aynıdır değilmi(şüpheli)Aynısını yapıyorum
Tarçın ve kuş üzümlü pilavlara bayılırım, barbunya tarifi de gördüm, denemedim de yapan varsa bı ara onu da denemek isterimBenimki de aynı sadece bir tane domates ve pişerken ortasına bütün halde küçük bir dolmalık biber yada köy biberi bırakıyorum. Minicik bir çimdik tarçın çok yakışıyor. Ama herkes sevmeyebilir.
Yani bı çoğu heraldeZaten çoğu yemek tarifi aynıdır değilmi(şüpheli)![]()
Sende egeli olmuşsun çoğu şeyde sarimsak var geçen yine birsey e sarimsak koyduğunu yazmıştın ben şaşırmıştım neydi hatırlamıyorumBen soğan koymuyorum.
Bol domates ve sarımsaklı yapıyorum.
Havuç ekliyorum.
zeytinyağı ile yapıyorum.
Biraz limon sıkıyorum.
Pişince üstünü maydanozla süslüyorum
Tarçın ve kuş üzümlü pilavlara bayılırım, barbunya tarifi de gördüm, denemedim de yapan varsa bı ara onu da denemek isterim
Niye kız barbunyaya bende sarımsak koyarım yakisiyor bence, sadece Egeliler mi koyarmis, bilmiyorum benSende egeli olmuşsun çoğu şeyde sarimsak var geçen yine birsey e sarimsak koyduğunu yazmıştın ben şaşırmıştım neydi hatırlamıyorum![]()
Severim ben aromatik tatları o yüzden yakışır diye düşünüyorum, yarın misafirlik klasik yapayım da daha sonra böyle de deneyeceğimTazesine daha çok yakışıyor. Ama kurusunda da konuluyor. Fakat çok çok az.
Ben normalde tarçın sevmem. Baharlı bir tat veriyor ama tarçın tadı belirgin olmayacak şekilde koyunca seviyorum. Yemeğe derinlik katıyor.
Severim ben aromatik tatları o yüzden yakışır diye düşünüyorum, yarın misafirlik klasik yapayım da daha sonra böyle de deneyeceğim![]()
Ayy neydi acaba?Sende egeli olmuşsun çoğu şeyde sarimsak var geçen yine birsey e sarimsak koyduğunu yazmıştın ben şaşırmıştım neydi hatırlamıyorum![]()
Zeytinyagliyi özellikle bir gün bekletiyorlar ya, bekletip mi tuketiyorsun aynı gün mü, denedin mi öyle?Ben soğan koymuyorum.
Bol domates ve sarımsaklı yapıyorum.
Havuç ekliyorum.
zeytinyağı ile yapıyorum.
Biraz limon sıkıyorum.
Pişince üstünü maydanozla süslüyorum