Kızlar:) kendime gelmemi sağlayacak sözlere ihtiyacım var..

Kozlenmis patates

Güçlü bir kadın:)
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
5.146
13.429
448
Merhaba kızlar, benim silkelenip kendime gelmem lazım . Az çok biliyorsunuz es kisisiyle boşanma durumum var kesin bitecek .Bosanmam içinse kendi ayaklarım üzerinde durmam gerekiyor ..ilkokul ogrencisi bir kizim var..2 önlisans bitirdim suan lisansa devam ediyorum. 4 kasımda kpss var ancak, ben çalışacak motivasyonu kendimde bulamıyorum.... mecburum kazanmak zorundayım ama devamı yok başlıyorum calismaya sonra bırakıyorum .Neden zorunda olduğumu bildiğim halde ve sonunun daha iyi olacağını düşündüğüm halde calisamiyorummm. Lütfen bana yardım edin silkelenip kendime geliyim .....tokat gibi yuzume carpsin soyleyecekleriniz cok sert olmasinbu motivasyon nasıl sağlanır .Teşekkür ederim

Valla tokattan gibiden ziyade tebrik gibi olacak benim ki.
Bir sürü sıkıntının içinde lisansa devam edip kpss'yi kazanmak zorundayım diye düşünebilecek kadar güçlü bir kadınsınız.
Sizin yerinizde olup kendini dağlara, taşlara , cik cik öten kuşlara vuracak insanlar var maalesef.
Bu kadarına niyetlenmişsiniz ya bence size geç erken fark etmez güzelce atlatırsınız sınavı.

bu evde yaşamak o kadar zor ki anlatamam gram tahammülümun olmadigi bir adam var çok zor.Buna rağmen ayakta kalmaya çalışıyorum debeleniyorum inan ama daha fazlasıni yapmak gerekiyor ama orada tıkanıp kalıyorum teşekkür ederim.

Ben de çalışırsan kazanırsın diyenlerdenim ama bunu tek seçeneğin olarak görme kazanamadığın durumda olabilecekleri de düşün alternatifler belirle ailenin yanına gitmek dışında sonuçta çalışmak isteyen her türlü iş bulur.
Ben sürekli kendime kilo vermeliyim dediğimde kilo alan bir insanım takıntı yaptığım da değil serbest bıraktığımda oluyor herşey belki size de ters geliyor baskı size iyi gelmiyordur o yüzden kendinizi baskılamadan geleceğe dair hayaller kurun.
İnş hayalerinize kavuşursunuz.

Bahardandır. Yapamıyorum deme, yapıcam de.
Ceza ver kendine mesela yapamayınca.
Sigara içiyorsan içme hakkını kaybedeceksin gibi :)
bunu deniycem suan en büyük ceza sigara içmemek olabilir sigara kendimi düşünmeye sevkettigim kendimle başbaşa kalmami sağlayan arkadaşım.

bunu deniycem suan en büyük ceza sigara içmemek olabilir sigara kendimi düşünmeye sevkettigim kendimle başbaşa kalmami sağlayan arkadaşım.
Bak benim yeşil elmam var

Ama o dediklerine katılıyorum.
Ve cezayı artırıyorum.

Kpss’den Belirlediğin hedef puanı kazanamazsan, sigarayı bırakacaksın

Tüm bunları yaşarken tıkanmamak mümkün mü? Duygu durumunuz bu kadar yoğunken kendinize söz geçirememeniz çok doğal. Bir süre boşluk verin kendinize, o kadar zaman çalışmayacağınızı ve sonunda başlayacağınızı kendinize hatırlatın. Hayallerinize az kalmış zaten bunu da atlatırsanız derin bir oh çekmek kalacak.

Senin eş kişisi fıstık gibi hatunlarla para ezerken sen geçim sıkıntısı mı yaşayacaksın yani ?

Kuaförüne bile para yetiremeyen bir hatun mu olacaksın ?

Herşey para değil evet ama çok şey para . Ve senin para kazanıp ayaklarının üstünde durman için bu sınavı alman gerekiyor.

Çatlasak da patlasak da sistem böyle işliyor .

Evladın için yap bunu . Ona iyi bir gelecek sağlamak istiyorsan git al o sınavı .

Evladının bir istediğini alıp ötekini alamamak eminim çok zor olurdu .

Hem meslek sahibi olan hatunlar nasıl da imrenilesi . Düşünsene kolunda altın bilezik . Nereye gidersen git seninle . En değerli çeyiz sana işte .

Bak benim yeşil elmam var

Ama o dediklerine katılıyorum.
Ve cezayı artırıyorum.

Kpss’den Belirlediğin hedef puanı kazanamazsan, sigarayı bırakacaksın
evet tebrik ederim yesil elman var senin.kazanırsam kesin bırakırım dert bitecek huzur başlayacak çünkü ..kazanamazsam devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…