- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Hem bak nickinin altında ne yazıyor?Ailemin yanına gitmek en son seçeneğim olacak.... üvey anne var babam zor bir adam bu yaştan sonra ağır gelir bana ve kızıma ..
Bahardandır. Yapamıyorum deme, yapıcam de.Aslında farkındayım ancak niye harekete geçemiyorum onu anlamadımUyuyan Adamdan Nefret teşekkür ederim canım .
bu evde yaşamak o kadar zor ki anlatamam gram tahammülümun olmadigi bir adam var çok zor.Buna rağmen ayakta kalmaya çalışıyorum debeleniyorum inan ama daha fazlasıni yapmak gerekiyor ama orada tıkanıp kalıyorum teşekkür ederim.Valla tokattan gibiden ziyade tebrik gibi olacak benim ki.
Bir sürü sıkıntının içinde lisansa devam edip kpss'yi kazanmak zorundayım diye düşünebilecek kadar güçlü bir kadınsınız.
Sizin yerinizde olup kendini dağlara, taşlara , cik cik öten kuşlara vuracak insanlar var maalesef.
Bu kadarına niyetlenmişsiniz ya bence size geç erken fark etmez güzelce atlatırsınız sınavı.
bunu deniycem suan en büyük ceza sigara içmemek olabilir sigara kendimi düşünmeye sevkettigim kendimle başbaşa kalmami sağlayan arkadaşım.Bahardandır. Yapamıyorum deme, yapıcam de.
Ceza ver kendine mesela yapamayınca.
Sigara içiyorsan içme hakkını kaybedeceksin gibi :)
Bak benim yeşil elmam varbunu deniycem suan en büyük ceza sigara içmemek olabilir sigara kendimi düşünmeye sevkettigim kendimle başbaşa kalmami sağlayan arkadaşım.
onu gaza geliyim diye yazmıştım aslında güçlü bir kadınım evet.Hem bak nickinin altında ne yazıyor?
Güçlü bir kadın:) mı?
Çalışirsam kazanırim da nasıl çalışıcam hannaz:)
Tüm bunları yaşarken tıkanmamak mümkün mü? Duygu durumunuz bu kadar yoğunken kendinize söz geçirememeniz çok doğal. Bir süre boşluk verin kendinize, o kadar zaman çalışmayacağınızı ve sonunda başlayacağınızı kendinize hatırlatın. Hayallerinize az kalmış zaten bunu da atlatırsanız derin bir oh çekmek kalacak.bu evde yaşamak o kadar zor ki anlatamam gram tahammülümun olmadigi bir adam var çok zor.Buna rağmen ayakta kalmaya çalışıyorum debeleniyorum inan ama daha fazlasıni yapmak gerekiyor ama orada tıkanıp kalıyorum teşekkür ederim.
evet tebrik ederim yesil elman var senin.kazanırsam kesin bırakırım dert bitecek huzur başlayacak çünkü ..kazanamazsam devam..Bak benim yeşil elmam var
Ama o dediklerine katılıyorum.
Ve cezayı artırıyorum.
Kpss’den Belirlediğin hedef puanı kazanamazsan, sigarayı bırakacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?