Kızlar:) kendime gelmemi sağlayacak sözlere ihtiyacım var..

sınavdan sonra kendıne bir tarih belirle ve otarihte kızınla birlikte kutlama yemegı yiyegine söz ver ,
ve bu yemek kazandıgın sınavın yemeği olsun ,
teşekkür ederim ilgine evet güzel fikir yapacagim bunu..kpss kazanırsan kedi istiyor kızım o da benimle gün sayıyor ama bilmiyor ki babasıyla aynı evde olmayacağı günü hesapladigini. ..

Son düzenleme:
Mune abla desteğin için çok teşekkür ederim öncelikle. Evet haklısın bu adam yıllarca benim enerjimi sömürdü ve yapmaya devam ediyor ...adam keyif alıyor resmen elestirmekten besleniyor kızıma da yapıyor malesef daha fazla izin veremem..Bu adam yemiş içmiş òncesinde nisanliyken borcunu oderdim ne aptalmisim bana ait olmayan borçları oderdim..bi evlilikte olmaması gereken ne varsa var bu evlilikte.. varlık içinde yokluk denebilir yaşadığım hayata... baba evinde görmedigim ne varsa gördüm sayesinde.. Bitecek özgür olup huzura ereceğim inşallah.

Hedeflediğin ve istediğin hayata ulaşamadığında neler yaşayacağını düşün.

Geçen zamana üzülüp pişman olduğunu düşün.
"Neden yapmadın? Neden kendini zorlamadın? İstesen yapabilirdin?" diye söylendiğin zamanları yaşadığını hayal et..

En az 2 sene daha gelecek sınavı beklemen gerektiğini ve bu sebeple hala evli kalmak zorunda olduğunu düşün..

işte bu .bunları düşünüyorum haklısın.. çok pişman olurum üzülürüm yaş 33 olacak 35 zaman hızla akıp gidiyor. Çok teşekkür ederim.

Hakkında hayırlı olsun canısı,bu dünyada senden daha değerli kimse yoktur,şu boşanma işi bitsin kızınla çok daha güzel bir hayata adım atacaksınız berabercene...
Birde iş durumun tamam oldumu senden keyiflisi olmaz.
Yaşadıklarını unutacaksın geleceğe bakacaksın bundan sonra..
Hayat sana güzellikler getirsin canısı..

işte bu .bunları düşünüyorum haklısın.. çok pişman olurum üzülürüm yaş 33 olacak 35 zaman hızla akıp gidiyor. Çok teşekkür ederim.

Bazı kişiler olumlama yapmayı savunur ama bu herkeste işe yaramaz..
Beni kötü senaryolar kamçılar. Gerçeklerin yüzüme vurulması gerekir hırs yapmam için.
Hayalperestlikten çok gerçeklikten yanayım..

Elinde işine yaramayacak bir puan olduğu zaman nasıl aylarını heba ettiğini düşün bence..
Kendini saldığın zaman düşüneceğin şey bu olsun..

Ablacım bu karakterdeki erkekleri öğrendim arkadaşımın kocası sayesinde, eşine göre o mükemmel bir koca ve baba, ayrılırsan onu mumla arayacaksın, neredeeee onun sana sağladığı rahatlık, çocuğunu da kendinle bir maceraya sürüklüyorsun, hiçbirşey yapamazsın, sen kiiim ayrılıp geçimdi, evdi uğraşmak kim, böyle düşünmüyorsa ben mune değilim, acayip bir düşünce yapıları oluyor, sanırsın dünya kendi etraflarında dönüyor, pabuç bırakma, yapamadın hehe demesine izin verme, inatla çalış çabala, sabırla kpssyi bekliyor çünkü, içindekileri biriktirip sonuca göre söyleyecek zira.

Gerekirse işe yarayacaksa ders kitaplarının karşısına fotoğrafını koy baktıkça hırs yapıp 3-5 soru çöz.

çok teşekkür ederim hanım abla inşaallah her şey güzel olacak.

Tabi kadınlar kulübü ne es örnekleriyle dolu değil mi ?Genelde olan hep kadınlara oluyor ne acı..Örneğin ben hiç bilmem hastalandigimda dinlenme gibi bir hakkım olduğunu ...eğer yemek yoksa surat asar beyefendi vertigo arttı bu ara tutturmus ya otlu börek yap Pek iyi değilim dedim ya allah aşkına ot curuyecekmis yapsam ne olurmuş ayipmis vs içimden allah belanı versin dedim ..sustum patlarsam iyi patliycam pilimi pirtimi toplayip gidecegim baba evine ama daha iyi mi olacak hayir.... sabrediyorum....Bu evlilik bana ne kadar sabırlı olduğumu gösterdi bir de kızımı bana verdi başka bir artı yok . Yani psikoljik şiddetin dibini yaşadım yaşıyorum ama geçecek .

Yaşadığın psikolojik şiddet arkadaşımınkiyle benzer, hoş burada eşiyle ilgili konu açanların çoğuyla benzer ya neyse, arkadaşım seneler önce hastalanmıştı, sürekli kitlenip kalıyordu, bayılıyordu, biz bile panikledik, doktor arayışına girdik, kız ölüyorum diyor adam yıkanacak çamaşırlarının, yiyeceği yemeğin derdine düşüyordu, doktora götürmedi, arkadaşım kendi gitti, nesi olduğunu dahi merak etmedi, biz çıkan sonuçları istedik başka doktorlara da göstermek için, adam laylaylom hayatına devam etti, hiç acımadı kadına.

Bugünler geçecek elbet, biraz zaman biraz sabır, azmet lütfen, biliyorum uzaktan demesi, yaşamayınca tasavvur etmesi zor, yaşayan çeken bilir demişler ama hayatına 2. bir şans gerek, herşeye sıfırdan başlayıp huzuru yakalamak için şimdi biraz dişini sıkma zamanı, çok sancılı bir süreç olacağı kesin, bir yandan lisans tamamlama, bir yandan kpss, bir yandan özel hayatında yaşadığın stres, hepsi üst üste gelince bunalıyorsun ama arkadaşımdan biliyorum, hakimin boşanma kararını duyduğun an var ya, işte o an bunca yıldır sırtında birikmiş tüm yükler uçup gidiyor.

Ben arkadaşımı onca yıl sonra ilk defa boşandığı gün mutlu gördüm, yıllarca yaşadığı stres bir anda yok olup gitti.

Senin için, evladın için hayırlısını diliyorum, dilerim gönlündeki gibi olsun, dilerim bir gün buraya mutluluğunu paylaştığın konular aç ve dilerim içten doya doya kahkaha atacağın güzel bir hayatın olsun.

ben tokat atmaya değil tebrik etmeye geldim.biraz önce bir konuya yorum yapmıştım o konuda bahsettiğim güçlü kadınlardan birisiniz her şeyin üstesinden gelirsiniz :)

konu sahibi çok teşekkür ederim. Bazen insan kendi karakterinin dışına çıkıyor sevdiği için belki ses etmiyor ta ki o sevgi bitene kadar ...Aslında her şeyin farkında oluyorsun da gözünü kapatıyorsun seviyorsun ya ..sonra bir an geliyor içindeki uyanışı farkediyorsun ne kadar kendinden ödün verdigini ne kadar kendini degresizlestirdigini. ..diyorsun ne kadar daha devam edecek...o Uyanış başlarsa sancılı bir süreçte başlamis oluyor ...önemli olan o Uyanışı görmek kendinin farkına varmak .Evet bazıları körü körüne devam ediyor haklısın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…