- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
teşekkür ederim ilgine evet güzel fikir yapacagim bunu..kpss kazanırsan kedi istiyor kızım o da benimle gün sayıyor ama bilmiyor ki babasıyla aynı evde olmayacağı günü hesapladigini. ..sınavdan sonra kendıne bir tarih belirle ve otarihte kızınla birlikte kutlama yemegı yiyegine söz ver ,
ve bu yemek kazandıgın sınavın yemeği olsun ,
işte bu .bunları düşünüyorum haklısın.. çok pişman olurum üzülürüm yaş 33 olacak 35 zaman hızla akıp gidiyor. Çok teşekkür ederim.Hedeflediğin ve istediğin hayata ulaşamadığında neler yaşayacağını düşün.
Geçen zamana üzülüp pişman olduğunu düşün.
"Neden yapmadın? Neden kendini zorlamadın? İstesen yapabilirdin?" diye söylendiğin zamanları yaşadığını hayal et..
En az 2 sene daha gelecek sınavı beklemen gerektiğini ve bu sebeple hala evli kalmak zorunda olduğunu düşün..
Mune abla desteğin için çok teşekkür ederim öncelikle. Evet haklısın bu adam yıllarca benim enerjimi sömürdü ve yapmaya devam ediyor ...adam keyif alıyor resmen elestirmekten besleniyor kızıma da yapıyor malesef daha fazla izin veremem..Bu adam yemiş içmiş òncesinde nisanliyken borcunu oderdim ne aptalmisim bana ait olmayan borçları oderdim..bi evlilikte olmaması gereken ne varsa var bu evlilikte.. varlık içinde yokluk denebilir yaşadığım hayata... baba evinde görmedigim ne varsa gördüm sayesinde.. Bitecek özgür olup huzura ereceğim inşallah.
işte bu .bunları düşünüyorum haklısın.. çok pişman olurum üzülürüm yaş 33 olacak 35 zaman hızla akıp gidiyor. Çok teşekkür ederim.
Ablacım bu karakterdeki erkekleri öğrendim arkadaşımın kocası sayesinde, eşine göre o mükemmel bir koca ve baba, ayrılırsan onu mumla arayacaksın, neredeeee onun sana sağladığı rahatlık, çocuğunu da kendinle bir maceraya sürüklüyorsun, hiçbirşey yapamazsın, sen kiiim ayrılıp geçimdi, evdi uğraşmak kim, böyle düşünmüyorsa ben mune değilim, acayip bir düşünce yapıları oluyor, sanırsın dünya kendi etraflarında dönüyor, pabuç bırakma, yapamadın hehe demesine izin verme, inatla çalış çabala, sabırla kpssyi bekliyor çünkü, içindekileri biriktirip sonuca göre söyleyecek zira.Mune abla desteğin için çok teşekkür ederim öncelikle. Evet haklısın bu adam yıllarca benim enerjimi sömürdü ve yapmaya devam ediyor ...adam keyif alıyor resmen elestirmekten besleniyor kızıma da yapıyor malesef daha fazla izin veremem..Bu adam yemiş içmiş òncesinde nisanliyken borcunu oderdim ne aptalmisim bana ait olmayan borçları oderdim..bi evlilikte olmaması gereken ne varsa var bu evlilikte.. varlık içinde yokluk denebilir yaşadığım hayata... baba evinde görmedigim ne varsa gördüm sayesinde.. Bitecek özgür olup huzura ereceğim inşallah.
çok teşekkür ederim hanım abla inşaallah her şey güzel olacak.Hakkında hayırlı olsun canısı,bu dünyada senden daha değerli kimse yoktur,şu boşanma işi bitsin kızınla çok daha güzel bir hayata adım atacaksınız berabercene...
Birde iş durumun tamam oldumu senden keyiflisi olmaz.
Yaşadıklarını unutacaksın geleceğe bakacaksın bundan sonra..
Hayat sana güzellikler getirsin canısı..
Tabi kadınlar kulübü ne es örnekleriyle dolu değil mi ?Genelde olan hep kadınlara oluyor ne acı..Örneğin ben hiç bilmem hastalandigimda dinlenme gibi bir hakkım olduğunu ...eğer yemek yoksa surat asar beyefendi vertigo arttı bu ara tutturmus ya otlu börek yap Pek iyi değilim dedim ya allah aşkına ot curuyecekmis yapsam ne olurmuş ayipmis vs içimden allah belanı versin dedim ..sustum patlarsam iyi patliycam pilimi pirtimi toplayip gidecegim baba evine ama daha iyi mi olacak hayir.... sabrediyorum....Bu evlilik bana ne kadar sabırlı olduğumu gösterdi bir de kızımı bana verdi başka bir artı yok . Yani psikoljik şiddetin dibini yaşadım yaşıyorum ama geçecek .Ablacım bu karakterdeki erkekleri öğrendim arkadaşımın kocası sayesinde, eşine göre o mükemmel bir koca ve baba, ayrılırsan onu mumla arayacaksın, neredeeee onun sana sağladığı rahatlık, çocuğunu da kendinle bir maceraya sürüklüyorsun, hiçbirşey yapamazsın, sen kiiim ayrılıp geçimdi, evdi uğraşmak kim, böyle düşünmüyorsa ben mune değilim, acayip bir düşünce yapıları oluyor, sanırsın dünya kendi etraflarında dönüyor, pabuç bırakma, yapamadın hehe demesine izin verme, inatla çalış çabala, sabırla kpssyi bekliyor çünkü, içindekileri biriktirip sonuca göre söyleyecek zira.
Gerekirse işe yarayacaksa ders kitaplarının karşısına fotoğrafını koy baktıkça hırs yapıp 3-5 soru çöz.
Tabi kadınlar kulübü ne es örnekleriyle dolu değil mi ?Genelde olan hep kadınlara oluyor ne acı..Örneğin ben hiç bilmem hastalandigimda dinlenme gibi bir hakkım olduğunu ...eğer yemek yoksa surat asar beyefendi vertigo arttı bu ara tutturmus ya otlu börek yap Pek iyi değilim dedim ya allah aşkına ot curuyecekmis yapsam ne olurmuş ayipmis vs içimden allah belanı versin dedim ..sustum patlarsam iyi patliycam pilimi pirtimi toplayip gidecegim baba evine ama daha iyi mi olacak hayir.... sabrediyorum....Bu evlilik bana ne kadar sabırlı olduğumu gösterdi bir de kızımı bana verdi başka bir artı yok . Yani psikoljik şiddetin dibini yaşadım yaşıyorum ama geçecek .
çok teşekkür ederim hanım abla inşaallah her şey güzel olacak.
Merhaba kızlar, benim silkelenip kendime gelmem lazım . Az çok biliyorsunuz es kisisiyle boşanma durumum var kesin bitecek .Bosanmam içinse kendi ayaklarım üzerinde durmam gerekiyor ..ilkokul ogrencisi bir kizim var..2 önlisans bitirdim suan lisansa devam ediyorum. 4 kasımda kpss var ancak, ben çalışacak motivasyonu kendimde bulamıyorum.... mecburum kazanmak zorundayım ama devamı yok başlıyorum calismaya sonra bırakıyorum .Neden zorunda olduğumu bildiğim halde ve sonunun daha iyi olacağını düşündüğüm halde calisamiyorummm. Lütfen bana yardım edin silkelenip kendime geliyim .....tokat gibi yuzume carpsin soyleyecekleriniz cok sert olmasinbu motivasyon nasıl sağlanır .Teşekkür ederim
Teşekkür ederim:)Zorlayın kendinizi.Başlayın bir yerden. Gerisi gelir.
çok çok teşekkür ederim hanim abla... iyi ki kk var valla sanal evim burası benim.İnşallah canısı,umarım herşey güzel olur ne zaman konuşmak istersen bizler buradayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?