Kızlar:) kendime gelmemi sağlayacak sözlere ihtiyacım var..

çok teşekkür ederim o yolun sonu bana öyle aydınlık geliyor ki... kızım ve ben aslında öyle mutluyuz ki ama o adam eve gelince eleştiri nagatiflik sarıyor her yanı tiksindim.umarım iyi olcak her şey.
Siz kızınız için çabalıyorsunuz inanın Allah bu çabanızı boşa çıkarmaz, başarısız olursam diye düşünmeyin ne kadar çok adım atarsam o kadar yaklaşırım hedefe diyerek yolunuzda devam edin. İnşallah kızınızın ve sizin bundan sonraki günleriniz huzur ve mutluluk dolu olsun.

Evet 10 yıl önceydi bu yaşadıklarım, kazanmam imkansız gibiydi ama ben imkansız sözünü hiç dilime almadım siz de başaracaksınız inanıyorum
pek alt yapım yok sanırım korkuyorum dolayısıyla pes ediyorum hemen... tabi negatif bir ev motivasyonu olmayan bir kadın mutsuzlugun dibini yasayan bir kadın ve cuvil civilken aslinda yıllardır hayattan keyif almayan... dolu dolu aylardır kahkaha atmayı unutmuş bir kadın oldum ..çok teşekkür ederim.sevindim sizin adınıza.

Çok teşekkür ederim ilgine

Siz boşverin alt yapım yok falan bunları düşünmeyin, çalıştıkça illa ki ileri adım atacaksınız hangi yol bitmez bu şekilde? Hatta hadi başlayın ilerlemeye alın bi kitabınızı bir konu okuyun 1 sayfa bile olsa

cmt pzr vize var lisans okuyorum aynı zamanda ama sonra devam çok teşekkür ederim.

önce burada gözlemlediğim bir şeyi paylaşmak istedim: birisi olumsuz bir şey yaşadığında burada resmen birlik olup o kişinin derdine çözüm aranıyor, çözüm bulunamasa dahi bir şekilde güzel sözlerle insanın kendisini iyi hissetmesini sağlayacak cümleler yazılması inanılmaz hoşuma gidiyor. sizin konunuzda mesela ilk sayfaya bakıyorum nasıl güzel, motive edici şeyler yazılmış. konunuza gelince siz ne yapacağınızı biliyorsunuz zaten geriye sadece çalışmak kalıyor, kendiniz ve kızınız için çalışmak zorundasınız. ayrıca da sizin gibi ayakları yere sağlam basan, güçlü bir annesi olduğu için çok şanslı

Calisma istegi genellikle calismayi bir sure basardiktan sonra geliyor. Onun icin kendinizi calismak istemiyorum diye suclamayin. Su formulu kullanin: 25 dakika calisma + 5 dakika mola. 25 dakika basi sonu belli bir zaman ve gercekten cok hizli geciyor. Mesela ben yaparken 15 dakika calisiyorum, sonra canim birakmak istiyor, ama saate bakiyorum, mola vaktine 10 dakika kalmis. Aaaa diyorum biraktigima degmez, 10 dakika daha disimi sikayim. Boyle boyle 4 tane blok yapsaniz gunde 2 saat calismis olursunuz. Hic fena degil! 25lik bloklari arka arkaya yapabilirsiniz ya da gun icine dagitabilirsiniz. Mesela 2 tane kalkar kalkmaz, 2 tane yatmadan once gibi.

Ne kadar motive eder bilmiyorum ama kahkaha atmayı unuttum dediğin için yazmak istedim, yakın arkadaşımda enerji sömürücüsü kocasıyla yaşarken gülmeyi unutmuş, kendine olan güveni zedelenmişti, önce iş buldu, sonra enerji sömürücüsünden ayrıldı, şimdi kahkaha atmaktan ağlamayı unuttu çok şükür, bazı enerji tüketen erkekler pek havalıdır, eşlerini kendine muhtaç sanarlar, egoları tavan yapar, bana kalırsa tabii detay bilmiyorum ama eşin ayrılırsan özür dilerim kaba tabirle burnun sürtüp geri dönersin diye düşünüyor olabilir.

Arkadaşımın kocası da öyle düşünüyordu, sen bensiz hiçsin parama bana ihtiyacın var, nasılsa döneceksin deyip duruyordu, umduğunu bulamadı, arkadaşım belki eskisi kadar maddi rahatlık içinde değil ama çocuklarıyla huzurlu bir yaşam kurdu, sen de yapabilirsin, o senin enerjini tüketmeye çalışıp eleştirdikçe ders çalışmayı bırakmak yerine motive ol, bu adama inat sınavı kazanacağım de kendine, zaten belki de eleştiri ve negatif düşüncelerde motivasyonunun düştüğünü fark ettiyse, mahsus yapıyor bile olabilir, bazı erkekler de tuhaf bir düşünce yapısı ve gereksiz bir egoyla özgüven var, kazanamazsan he he ben demedim mi yapamazsın bana muhtaçsın işte demek için bile yapıyor olabilir, bu bile seni kamçılamaya yetmeli bence.

Silkelen, kendine gel sınavı geç ve o adamdan boşan, bol kahkaha, bol huzur ve dingin bir hayat seni bekliyor

haklısın kesinlikle :) burası benim sanal evim iyi ki var buradaki kadınlar... buraya yazıyorsam var bir nedeni ihtiyacım var buradaki farklı bakış acılarına ve beni kamcilayacak sözlere .. vplaniyorsa bana pozitif etkiler ediyorsa ki ediyor çok mutlu oluyorum..çok teşekkür ederim zaten kızıma mektuplarım olacak.. ilerde büyüyünce beni anlamasi adina mektuplar ..teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…