- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Evet 10 yıl önceydi bu yaşadıklarım, kazanmam imkansız gibiydi ama ben imkansız sözünü hiç dilime almadım siz de başaracaksınız inanıyorumpeki siz kazandıniz mi iyi misiniz şuan
Siz kızınız için çabalıyorsunuz inanın Allah bu çabanızı boşa çıkarmaz, başarısız olursam diye düşünmeyin ne kadar çok adım atarsam o kadar yaklaşırım hedefe diyerek yolunuzda devam edin. İnşallah kızınızın ve sizin bundan sonraki günleriniz huzur ve mutluluk dolu olsun.çok teşekkür ederim o yolun sonu bana öyle aydınlık geliyor ki... kızım ve ben aslında öyle mutluyuz ki ama o adam eve gelince eleştiri nagatiflik sarıyor her yanı tiksindim.umarım iyi olcak her şey.
pek alt yapım yok sanırım korkuyorum dolayısıyla pes ediyorum hemen... tabi negatif bir ev motivasyonu olmayan bir kadın mutsuzlugun dibini yasayan bir kadın ve cuvil civilken aslinda yıllardır hayattan keyif almayan... dolu dolu aylardır kahkaha atmayı unutmuş bir kadın oldum ..çok teşekkür ederim.sevindim sizin adınıza.Evet 10 yıl önceydi bu yaşadıklarım, kazanmam imkansız gibiydi ama ben imkansız sözünü hiç dilime almadım siz de başaracaksınız inanıyorum
Çok teşekkür ederim ilgineSiz kızınız için çabalıyorsunuz inanın Allah bu çabanızı boşa çıkarmaz, başarısız olursam diye düşünmeyin ne kadar çok adım atarsam o kadar yaklaşırım hedefe diyerek yolunuzda devam edin. İnşallah kızınızın ve sizin bundan sonraki günleriniz huzur ve mutluluk dolu olsun.
Siz boşverin alt yapım yok falan bunları düşünmeyin, çalıştıkça illa ki ileri adım atacaksınız hangi yol bitmez bu şekilde? Hatta hadi başlayın ilerlemeyepek alt yapım yok sanırım korkuyorum dolayısıyla pes ediyorum hemen... tabi negatif bir ev motivasyonu olmayan bir kadın mutsuzlugun dibini yasayan bir kadın ve cuvil civilken aslinda yıllardır hayattan keyif almayan... dolu dolu aylardır kahkaha atmayı unutmuş bir kadın oldum ..çok teşekkür ederim.sevindim sizin adınıza.
Güldürebildigime sevindim ama neden agladın şimdi
cmt pzr vize var lisans okuyorum aynı zamanda ama sonra devam çok teşekkür ederim.Siz boşverin alt yapım yok falan bunları düşünmeyin, çalıştıkça illa ki ileri adım atacaksınız hangi yol bitmez bu şekilde? Hatta hadi başlayın ilerlemeyealın bi kitabınızı bir konu okuyun 1 sayfa bile olsa
duygusal bir insanım ondandir bahardandir belki ..ne biliyim işte ..Tokat Firdevs ziyagilden gelinceGüldürebildigime sevindim ama neden agladın şimdi
Hızlımı attım tokatı acaba
Gül ya aglama lütfen
Galiba sende benim gibi aglak bir insansınduygusal bir insanım ondandir bahardandir belki ..ne biliyim işte ..Tokat Firdevs ziyagilden gelince
evet ağlagım ben ya .bahane değil de zorunda giderse bir şeyler ya da dayanamayacak durumda isem şuanki gibi gel de ağlama.Galiba sende benim gibi aglak bir insansın
Yeterki aglayacak bahanemiz olsun
pek alt yapım yok sanırım korkuyorum dolayısıyla pes ediyorum hemen... tabi negatif bir ev motivasyonu olmayan bir kadın mutsuzlugun dibini yasayan bir kadın ve cuvil civilken aslinda yıllardır hayattan keyif almayan... dolu dolu aylardır kahkaha atmayı unutmuş bir kadın oldum ..çok teşekkür ederim.sevindim sizin adınıza.
Başarılar diliyorumcmt pzr vize var lisans okuyorum aynı zamanda ama sonra devam çok teşekkür ederim.
inşallah bibim çok teşekkür ederim kızım için yapmam lazım.En azından kızın icin yap kuzumhem o evlilikten kurtulup kendi ayaklarının üstünde durunca bak nasıl mutlu olacaksın
haklısın kesinlikle :) burası benim sanal evim iyi ki var buradaki kadınlar... buraya yazıyorsam var bir nedeni ihtiyacım var buradaki farklı bakış acılarına ve beni kamcilayacak sözlere .. vplaniyorsa bana pozitif etkiler ediyorsa ki ediyor çok mutlu oluyorum..çok teşekkür ederim zaten kızıma mektuplarım olacak.. ilerde büyüyünce beni anlamasi adina mektuplar ..teşekkür ederim.önce burada gözlemlediğim bir şeyi paylaşmak istedim: birisi olumsuz bir şey yaşadığında burada resmen birlik olup o kişinin derdine çözüm aranıyor, çözüm bulunamasa dahi bir şekilde güzel sözlerle insanın kendisini iyi hissetmesini sağlayacak cümleler yazılması inanılmaz hoşuma gidiyor. sizin konunuzda mesela ilk sayfaya bakıyorum nasıl güzel, motive edici şeyler yazılmış. konunuza gelince siz ne yapacağınızı biliyorsunuz zaten geriye sadece çalışmak kalıyor, kendiniz ve kızınız için çalışmak zorundasınız. ayrıca da sizin gibi ayakları yere sağlam basan, güçlü bir annesi olduğu için çok şanslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?