- 8 Ocak 2017
- 340
- 151
- 18
- 28
- Konu Sahibi Peri perii
-
Hayırlı olsun canımKızlarr 18 ocak yani yarın olmam gereken adet günü..hamileliğimi çabuk öğrendiğim için bugün doktora gittim..kese görünmedi..doktor normal dedi görünmesi için erken zaten..siz ne zaman görmüştünüz keseyi ? Yada ne zaman görmeyip,ne zaman gördünüz ? Bilmem anlata bildimmi :))
Ben öğrenir öğrenmez gitmedim. 6+1 e kadar beklemiştim gidene kadar. Gittiğimde de kalp atışını da duyup dönmüştümKızlarr 18 ocak yani yarın olmam gereken adet günü..hamileliğimi çabuk öğrendiğim için bugün doktora gittim..kese görünmedi..doktor normal dedi görünmesi için erken zaten..siz ne zaman görmüştünüz keseyi ? Yada ne zaman görmeyip,ne zaman gördünüz ? Bilmem anlata bildimmi :))
Yani adet geçtikten ne kadar sonra gitmiştiniz doktoraben tam olarak hatırlayamadım ama muhtemelen 1 aylıktan fazlaydı belkide erkn gitsem erkn mi görürdüm kii bilemedim
Çoksağol canımm,sağlıkla dünyaya getir bebeğini İnşALLAH..peki 5+3ten önce gitmişmiydin doktora? Yani görünmemesi sorunmu acaba
Hayırlı olsun canım5+3 te keseyi gördük 7+1 de ise kalp atışlarını duyduk. Sizde zamanı gelince görüp duyarsınız inşallah. Sabır yaa hamilelikte çok önemli ben bunu anladım sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza inşallah
Ne güzell,tebrikler :))Ben öğrenir öğrenmez gitmedim. 6+1 e kadar beklemiştim gidene kadar. Gittiğimde de kalp atışını da duyup dönmüştüm
4 haftalıkken gitmiştim yani o zamanlar beta değerim 600 lerdeydi ve görememiştik doktor şuan daha erken dedi ve söylediği bir sonraki tarihte gittiğimizde gördük.Çoksağol canımm,sağlıkla dünyaya getir bebeğini İnşALLAH..peki 5+3ten önce gitmişmiydin doktora? Yani görünmemesi sorunmu acaba
İçim ferahladı canım ya,çoksağoll.bende doktor acaba beni korkutmamak içinmi öyle dedi diye düşünüyodum..:))4 haftalıkken gitmiştim yani o zamanlar beta değerim 600 lerdeydi ve görememiştik doktor şuan daha erken dedi ve söylediği bir sonraki tarihte gittiğimizde gördük.
Yok canım sıkıntı yapma sabır lazım işte bizde tecrübesiz olunca böyle oluyorİçim ferahladı canım ya,çoksağoll.bende doktor acaba beni korkutmamak içinmi öyle dedi diye düşünüyodum..:))
Aynen ya :))Yok canım sıkıntı yapma sabır lazım işte bizde tecrübesiz olunca böyle oluyor
Peki adet geçincemi öğrendin ? Yoksa erkendenmi ?Yok canım sıkıntı yapma sabır lazım işte bizde tecrübesiz olunca böyle oluyor
Adet günümde idrar testi yaptım çoookkkk silik hayali denebilecek bir çizgi vardı. Ertesi gün hastaneye gittiğimde betam 111 çıkmıştı. Senin değerin kaçPeki adet geçincemi öğrendin ? Yoksa erkendenmi ?
Burda kan testi yapmıyolar..ama benim test baya koyu..görünmesi gerekmezmiydi acaba.çok korkuyorumAdet günümde idrar testi yaptım çoookkkk silik hayali denebilecek bir çizgi vardı. Ertesi gün hastaneye gittiğimde betam 111 çıkmıştı. Senin değerin kaç
Korkma canım görünür zamanı gelince stres yapma boşunaBurda kan testi yapmıyolar..ama benim test baya koyu..görünmesi gerekmezmiydi acaba.çok korkuyorum
Hmm nasıl sabrediyosunuz o kadar :))Ben 6+3'te gordum keseyi.
Hemen gitmemistim ben de.
Daha önce gitmişmiydin ?Geç döllenme olmuştu normalde 6 haftalik olmasi gerekirken 5 haftalik olarak vajinal göründü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?