Kızlar keseyi kaçıncı haftada gördünüz

Peri perii

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
340
151
18
28
Kızlarr 18 ocak yani yarın olmam gereken adet günü..hamileliğimi çabuk öğrendiğim için bugün doktora gittim..kese görünmedi..doktor normal dedi görünmesi için erken zaten..siz ne zaman görmüştünüz keseyi ? Yada ne zaman görmeyip,ne zaman gördünüz ? Bilmem anlata bildimmi :))

ben tam olarak hatırlayamadım ama muhtemelen 1 aylıktan fazlaydı belkide erkn gitsem erkn mi görürdüm kii bilemedim

Hayırlı olsun canım5+3 te keseyi gördük 7+1 de ise kalp atışlarını duyduk. Sizde zamanı gelince görüp duyarsınız inşallah. Sabır yaa hamilelikte çok önemli ben bunu anladımsağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza inşallah

Ben öğrenir öğrenmez gitmedim. 6+1 e kadar beklemiştim gidene kadar. Gittiğimde de kalp atışını da duyup dönmüştüm

Çoksağol canımm,sağlıkla dünyaya getir bebeğini İnşALLAH..peki 5+3ten önce gitmişmiydin doktora? Yani görünmemesi sorunmu acaba

Çoksağol canımm,sağlıkla dünyaya getir bebeğini İnşALLAH..peki 5+3ten önce gitmişmiydin doktora? Yani görünmemesi sorunmu acaba
4 haftalıkken gitmiştim yani o zamanlar beta değerim 600 lerdeydi ve görememiştik doktor şuan daha erken dedi ve söylediği bir sonraki tarihte gittiğimizde gördük.

4 haftalıkken gitmiştim yani o zamanlar beta değerim 600 lerdeydi ve görememiştik doktor şuan daha erken dedi ve söylediği bir sonraki tarihte gittiğimizde gördük.
İçim ferahladı canım ya,çoksağoll.bende doktor acaba beni korkutmamak içinmi öyle dedi diye düşünüyodum..:))

Geç döllenme olmuştu normalde 6 haftalik olmasi gerekirken 5 haftalik olarak vajinal göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…