Kızlar keseyi kaçıncı haftada gördünüz

Benim SATa gore 6 haftalikti ama kesem 5 haftalikti. Su an da sata gore 1 hafta gerideyiz. Gec dollenme dedi doktorum.

Başka deneyimi olan ?
Canim ben kızıma 4+3 de keseyi görmüştüm. Şimdi yine hamileyim 4+3 de gittim kese fln görmedi daha erken goremeyiz dedi pazartesi çağırdı kese için bugün tam 5 haftalik oldum canım. Benim 2 hamileligim de farklılik olduğu gibi kişiden kişiye degisiyo bu durum canim

Aynen bende ilk hamilelikte adeti 1 yada 2 gün geçince gittim görülmüştü,kötü sonuçlandl maalesef .şimdi adete 1 gün kala görünmedi o yüzden korktum..ama doktorda her hamilelik farklı gelişir dedi

Bi sorun yoktur diyosun yani ?
Sorun olacak bir sey gozukmuyor. Ben 2 gun gecikince evde test yaparak ogrendim. 4 gun gecikmede bakti keseyi goremedi. 1 hafta sonra yani 10 gun gecikmede gordu keseyi. Merak etme insallah bebegin seninle. Daha kalp atisini duyacaksin

Tamam canım içim rahatladı inşALLAH..
Canim sen kafana cok takma kisiden kisiye degisir ama ortalama bi sure dersen genel itibariyla 6. Haftada civari en uygun zaman oluyo anlamadigim kan testi bulundugun yerde yapilmiyoda doktor idrar testine gore sana yani vermemesi lazim biran once baska bi yerde kanina baktir derim.bende bugun ogrendim gebeligimi suan icin kendimi iki hafta sonraya sartlandirdim kese gormek icin oncesinde gozkurse supriz olur bana keseden once degerin ikiye katliomu onemli olan o

5+3 TE keseyi gördük canım şimdi de kalp atışı için bekliyoruz :))

Canım benim sağlıklı hamillelikler :) evet maalesef kan testi yapmıyolar..10 gün beklemem lazım..ama doktor hiç korkma dedi. Çünki ultrasonda gebelik için herşeyin oluştuğu görülmüş..sadece erken daha dedi :)

Valla test olmadan iyi duruyon canim ben simdi ikiye katliomu diye cok merak ediyorm yarin yaptircam.bence bi acile git cok kasik agrim var adetimde gecti de onlar saten ilac vermeden once betana bakiloar saglikciyim ben tahlili istemiosa doktorlar bu yontem cok ise yario hemen isterler.igne falan yapilacak olursa adetim gecti ya gebeysem bi onu teyit etsek de hemen alirlar kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…