- 8 Ocak 2017
- 340
- 151
- 18
- 28
- Konu Sahibi Peri perii
-
Öyle yapmya çalışıcamKorkma canım görünür zamanı gelince stres yapma boşuna
Yok daha önce gitmedim sadece sağlık ocağında iki defa kan testi yaptırdım yükselişe bakıldıDaha önce gitmişmiydin ?
Hmm tamam anladınYok daha önce gitmedim sadece sağlık ocağında iki defa kan testi yaptırdım yükselişe bakıldı
Canim benim kesem 10 gun gecikmede gorulmuştu yanlis hatirlamiyorsam. Daha cok erken kesenin gozukmesi icin. Gebeligi ogrenmek icin bile erken su anBaşka deneyimi olan ?
Canim ben kızıma 4+3 de keseyi görmüştüm. Şimdi yine hamileyim 4+3 de gittim kese fln görmedi daha erken goremeyiz dedi pazartesi çağırdı kese için bugün tam 5 haftalik oldum canım. Benim 2 hamileligim de farklılik olduğu gibi kişiden kişiye degisiyo bu durum canimBaşka deneyimi olan ?
Bi sorun yoktur diyosun yani ?Canim benim kesem 10 gun gecikmede gorulmuştu yanlis hatirlamiyorsam. Daha cok erken kesenin gozukmesi icin. Gebeligi ogrenmek icin bile erken su an
Aynen bende ilk hamilelikte adeti 1 yada 2 gün geçince gittim görülmüştü,kötü sonuçlandl maalesef .şimdi adete 1 gün kala görünmedi o yüzden korktum..ama doktorda her hamilelik farklı gelişir dediCanim ben kızıma 4+3 de keseyi görmüştüm. Şimdi yine hamileyim 4+3 de gittim kese fln görmedi daha erken goremeyiz dedi pazartesi çağırdı kese için bugün tam 5 haftalik oldum canım. Benim 2 hamileligim de farklılik olduğu gibi kişiden kişiye degisiyo bu durum canim
Sorun olacak bir sey gozukmuyor. Ben 2 gun gecikince evde test yaparak ogrendim. 4 gun gecikmede bakti keseyi goremedi. 1 hafta sonra yani 10 gun gecikmede gordu keseyi. Merak etmeBi sorun yoktur diyosun yani ?
Tamam canım içim rahatladı inşALLAH..Sorun olacak bir sey gozukmuyor. Ben 2 gun gecikince evde test yaparak ogrendim. 4 gun gecikmede bakti keseyi goremedi. 1 hafta sonra yani 10 gun gecikmede gordu keseyi. Merak etmeinsallah bebegin seninle. Daha kalp atisini duyacaksin
Canim sen kafana cok takma kisiden kisiye degisir ama ortalama bi sure dersen genel itibariyla 6. Haftada civari en uygun zaman oluyo anlamadigim kan testi bulundugun yerde yapilmiyoda doktor idrar testine gore sana yani vermemesi lazim biran once baska bi yerde kanina baktir derim.bende bugun ogrendim gebeligimi suan icin kendimi iki hafta sonraya sartlandirdim kese gormek icin oncesinde gozkurse supriz olur bana keseden once degerin ikiye katliomu onemli olan oTamam canım içim rahatladı inşALLAH..
5+3 TE keseyi gördük canım şimdi de kalp atışı için bekliyoruz :))Kızlarr 18 ocak yani yarın olmam gereken adet günü..hamileliğimi çabuk öğrendiğim için bugün doktora gittim..kese görünmedi..doktor normal dedi görünmesi için erken zaten..siz ne zaman görmüştünüz keseyi ? Yada ne zaman görmeyip,ne zaman gördünüz ? Bilmem anlata bildimmi :))
Bebek o kadar erken görülüyomuki ?4+4 hem bebegi hem de keseyi görduk.
İnşALLAH hayırlısıyla duyarsınız5+3 TE keseyi gördük canım şimdi de kalp atışı için bekliyoruz :))
Canım benim sağlıklı hamillelikler :) evet maalesef kan testi yapmıyolar..10 gün beklemem lazım..ama doktor hiç korkma dedi. Çünki ultrasonda gebelik için herşeyin oluştuğu görülmüş..sadece erken daha dedi :)Canim sen kafana cok takma kisiden kisiye degisir ama ortalama bi sure dersen genel itibariyla 6. Haftada civari en uygun zaman oluyo anlamadigim kan testi bulundugun yerde yapilmiyoda doktor idrar testine gore sana yani vermemesi lazim biran once baska bi yerde kanina baktir derim.bende bugun ogrendim gebeligimi suan icin kendimi iki hafta sonraya sartlandirdim kese gormek icin oncesinde gozkurse supriz olur bana keseden once degerin ikiye katliomu onemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?