kızlar kim haklı..lütfen bana bi akıl verin..

porkatal

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
157
42
643
Ankara
bu temmuzda bir yılımız dolacak.ben aileme çok düşkünüm.teyzemler her sene yurt dışından gelir.biz onlarla vakit geçirirdik.bu sene de geliyorlar.teyzem annem gibi.beraber tatile gidelim dedi.eşim de olmaz.biz ayrı gidelim diyor.ben de teyzemlerle vakit geçiririz dedim hekesin odası yemesi içmesi farklı olur dedim.kabul etmedi suratını astı.ben de mi suç bilmiyorum.

canım benım vallaha kocan haklı dogruyu söylıyım
teyzen olabılır cok sevıyor da olabılırsın ama kocan bız ayrı gıdelım demıs

bence en ıyısını yapmışş ..teyzenlerle de başka zaman gorusursunuz eşinle başbaşa ne güzell..

normalde tam tersi olur, adam tatile akrabayla gitmek ister, kadın surat asar..
eşin surat astıysa bence o haklı, başkalarıyla tatile gitmek istemiyordur. bence üsteleme, haksızsın.

eşin haklı..evlenmeden önce bu şekilde olabilir ama artık evlisin ve bazı kararları ortak vermek zorundasınız.sen onun teyzesiyle tatil yapmak ister miydin? ben başbaşa olmayı tercih ederdim.

canım eşin senınle vakıt germek ıstıyor hem yenı evlısınız ılerde bol bol akrabalarınızla vakıt gecırrısınız evlılıgınızın tadını cıkarın bas basa

eşin haklı cnm başbaşa tatil ne güzel işte

tatil dönüşü teyzenle görüşürsünüz

ne gerek var yedekleride poponuza takmayaa

eşin sonuna kadar haklı

bu temmuzda bir yılımız dolacak.ben aileme çok düşkünüm.teyzemler her sene yurt dışından gelir.biz onlarla vakit geçirirdik.bu sene de geliyorlar.teyzem annem gibi.beraber tatile gidelim dedi.eşim de olmaz.biz ayrı gidelim diyor.ben de teyzemlerle vakit geçiririz dedim hekesin odası yemesi içmesi farklı olur dedim.kabul etmedi suratını astı.ben de mi suç bilmiyorum.

haksızsın cnm..

daha ne istiyorsun
kocan yalnız çıkalım diyor..
yaa ılk tatılınızı aılesıyle gecırmek zorunda kalsaydın..

bence böyle bi koca bulmuşsun öpde başına koy

bizde temmuzda ilk senemize girecez ama tatilin t si hak gele

başbaşa kalmak istiyor seninle bizimki olsa tatilde ne işimiz var felan fi,lan der en başta benide sinir eder:47:

başka bir zaman teyzenle beraber gezersin veya sizin evde tatillerini geçirsinler

Son düzenleme:
Bence de esin hakli :)

Sonucta yeni evlisiniz ve tatil yapacaksaniz birlikte yapin...Mesela bir haftaysa tatil 5 gününü birlikte gecirin son iki gününde teyzenlere katilin derim ben de.......

bence de eşin haklı, daha ilk yılınız dolacakmış, ayrı tatil yapmanızı istemesi çok normal, onlara yakın bir yere gidip arada ziyaret edebilirsiniz ya da 1-2 gün onlarla kalıp sonra ayrı gidebilirsiniz...

Galiba arkadaş can sıkıntısından konu açma gereği hissetmiş. Ne kadar saçma bir soru bu? Bence cevabını bile bile sorulan bir soru. Kusura bakma arkadaşım KK'daki bayanlar ayrımcılık yapmaz, kim haklıysa onu söyler doğruca. Dha bir yıllık evlisin tatilden başka dert bulamadın mı kendine, şurdaki konuları bir okusan ne kadar saçmaladığını anlardın.

Sorman hata,tabi ki eşin haklı.
Sen teyzeni annen gibi görebilirsin ama eşinin de böyle görüp,
bütün bir yıl hevesle beklediği tatilini beraber geçirmek istemesini isteyemezsin.
Empati yapmanı söylemiş diğer arkadaşlar da,
katılıyorum kendini eşinin yerine koy ve eşinin ailesi ile tatile çıktığınızı düşün.
Ne kadar rahat olabilirsin ki?
Sakın baskı yapıp eşinle aranı bozma.
karı-koca tatilinizi yapın,teyzenle de dönüşte günlük bir yerlere gidin.
Evinde ağırla,sen git görüş.
Ama eşine yüklenme.

Bu sitede eşiyle başbaşa kalabilmek için ne planlar, ne komlolar, ne entrikalar üreten hanımlar var. :1:

E adam haklı, siz istiyorsunuz diye yılda bir kez yapabildiği tatilini başkalarıyla geçirmek zorunda değil.

Back
X