kızlar kim haklı..lütfen bana bi akıl verin..

geçmişten gelen alışkanlılar yer değiştirir..artık bir birey değil,iki kişilik birsiniz..annenler yine teyzenle giderler,sizde eşinizle..aynı durumu eşiniz size yapmış olsaydı ne düşünürdünüz..

eşin kendi teyzesiyle tatile gitmek istese sen ne hissederdin:34:

eşin yanlız gidelim dediyse inan hiç kaçırma bu fırsatı teyzen iyidir hoştur anne yarısıdır ama iş eşe gelince herşey değişir şu durumda eşinle birlikte gitmen en dogrusu surat asma falanda ne oluyor eşin böyle bir teklifle geldiği için mutluluktan uçman lazım canımmm

teyzene tatil sözü vermeden önce kocanla konuşman gerektiğini söylemen lazımdı bence..
bu durumda teyzene karşı zor durumda kalmışsın..
tüm bir yılın yorgunluğunu atmak istediğinden eşin yanlız olmak isteyebilir buda çok normal bence..

Konuyu yanlış okuyorum zannettim. :37: Normalde bunu bayanlar açar ve eşim x le tatile gitmek istiyor derdi burada.

Yılda bir geçireceğiniz tatilde eşinle baş başa olun. Annenizi, kardeşinizi dahi götürmeyin arkadaşım. Ne gerek var. Ha şu olur bir gün bir eğlence, piknik vb. düzenlersiniz hep beraber vakit geçirirsiniz. Ama cümbür cemaat tatil fikri bana göre değil.

Eşinizin kesinlikle haklı olduğunu düşünüyorum :) Teyzeniz de olsa farketmez, siz eşinizin teyzesiyle veya annesiyle tatile gitmek ister miydiniz? Böyle birşeyi kimse istemez :)

eşiniz haklı, siz eşinizin halasıyla yada teyzesiyle tatile çıkmak istermiydiniz.. karışıyla başbaşa geçirmek istiyor adam....bundan doğal ne olabilirki

Tipik kız tarafı psikolojisi.

Evlendikten sonra adam ailesiyle sülalesiyle ilişkilerini zayıflatsın, "mesafe koysun" ; amaaaa benim ailemle, akrabalarımla ilişkilerim evlenmeden evvelki gibi devam ettiği gibi, kocam da benim sevdiğim herkesle can ciğer samimi olsun.

Olmaz efendim; adam senin teyzenle tatile çıkmak zorunda değil. O zaman seneye de; kocan, sen, kocanın teyzesi, kayınvaliden hep beraber çıkmayı teklif ederse ne olacak? Şartlar eşit de olsa, herkes ayrı da takılsa, aynı çatı altında olmak istemeyeceğine eminim.

Son düzenleme:
valla güzelim şimdi düşünüyorumda buna benzer çok konu açıldı aradaki en büyük fark damatlar istiyordu herkes öyle şey mi olur kabul etme dedik dedik sonunda kabul ettiremeyen çok konunu görünce o konular geldi aklıma :44::44:

3 yıllık evliyim şuanda bile tatile çıkarken ne benim akrabalarım nede eşimin akrabaları kimsenin olmamasını tercih ederim. hem kocamın hemde benim rahatım için. Bu arada belirteyim benimde teyzem 2. annemdir yani aile ilişkilerimiz soğuk değildir.

eşiniz haklı
sizin ailenizle tatile çıkmak zorunda mı
siz onun ailesinden birileriyle tatile çıkar mıydınız
biraz empati yapın lütfen
hem siz daha yeni evlisiniz
bu zamanlar en güzel zamanlarınız
bunları baş başa değerlendirmek yerine teyzenizle ne işiniz var
evlilik sorumluluk ister bekarken yaptığınız herşeyi evlenince yapamazsınız

bencede haklı cnm basbasa tatıl yap kocacınla,akrabalarla sonra yaparsın, evlılıgın ılk günlerini ılerde mumla ararsın cocuk fılan olunca zaten vakıt gecırmenız azalıyor..

Tabi ki eşin haklı..

Biraz olaylara tarafsız bakarsan bunu sende görebilirsin..

Şöyle diyeyim sen teyzeni annen gibi görüyorsun , ama o görmüyor tabi ki.. O da sana bu benim manevi annem çocukluktan beri her yaz gezeriz deyip 3.kişi ile tatil yapmanızı istese siz de kabul etmezdiniz eminim:34:

Koca sene çalışmış bi kere izni var onu ne senin teyzenle ne de bi başkasıyla geçirmek zorunda değil.. eşi ile başbaşa yapmak istiyor ve sen buna sevinmiyorsun, ilginç...:19:

kızlar hepinize çok ço k teşekkür ediyorum.hatamın farkına vardım sayeniz de.eşim de amcamgille tatile gitsek gelir miydin dedi...baş başa olalım dedi.ben de başbaşa olmak istiyorum evliliğin ilk yılları tabi.işte önceki yaşadığınız alışkanlıklardan kopmak kolay olmuyo gibi.bir de sanki ailemlelere karşı ihanet ediyormuşum gibi hissettim.ben böyle pek takıntılıyım galiba.eşten önce ailemi düşünüyorum sanki.kafam onlarda kalıyor.ama beni çok rahatlattınız.yorumlarınız için çok sağolun.

Back
X