Tabi ki gitmiycek.Kızlar siz de fikriniz i söyleyin dün akşamdan beri adamın telefonları da kapalı. Ne yapmalı arkadaşım?
Kızlar o kadar üzüldüm ki bu arkadaşım tüm ailesini depremde kaybetmiş biri. Seviyor ya 15 yıl sonra ilk kez sevgilim dediği adamla yılbaşı kutlamak istemesi suç mu? Neden insanlar bu kadar acımasız bu kıza bu yapılır mı ya o kadar üzüldüm ki o adamı bulsam öldür sem az
Ay bak çok sinirlendim kendi sevgilim gibi.Arkadaşın dediği gibi gelmeyeceğine inansırsın ve komşuya baskın yapsın.Hangi komşu kaç numara öğrensin.Bit yeniği varr..Erkek arkadaşlarıyla kızlı erkekli ,s.xli parti yapacaktır en hafifiyle..Kendi kendine plan yapmış olsa bile kız bilmeyince sorun olmayabilirdi ama o şehre kız gelmiş olduğu halde hala planında ısrar ediyorsa hiç değer vermiyor demektir..Yarı yolda çoktan bırakmış demektir..Böyle biriyle neden devam etsin neden evlensin...Ayrılmayı da göze alsın şimdiden...Kızlar siz de fikriniz i söyleyin dün akşamdan beri adamın telefonları da kapalı. Ne yapmalı arkadaşım?
Ben de kendisiyle konuştum telefonunu kapat uzun süre dedim. Nedir komşu sevgisi Saçmalığı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?