Kızlar kim haklı?

Herkes arkadaşımı haklı bulmuş yazık ya adı herif kızın planlarını mahvetti erkek milleti iste

Kızlar o kadar üzüldüm ki bu arkadaşım tüm ailesini depremde kaybetmiş biri. Seviyor ya 15 yıl sonra ilk kez sevgilim dediği adamla yılbaşı kutlamak istemesi suç mu? Neden insanlar bu kadar acımasız bu kıza bu yapılır mı ya o kadar üzüldüm ki o adamı bulsam öldür sem az

Kızlar siz de fikriniz i söyleyin dün akşamdan beri adamın telefonları da kapalı. Ne yapmalı arkadaşım?
Tabi ki gitmiycek.
Düşünsene bi insan böyle bi günde ilk önce kavga çıkartıp sonra da telefonları neden kapatır? Trip atıcak bi zaman değil bu yeni yıla sevdiğiyle girmek isteyen herkes bi yolunu bulur. Hele ki kızcağız o kadar önemsemiş özenmiş hazırlanmış.
Sizin arkadaşınız direk komşuya gitsin bakın görün orda da bulamıycak bu adamı ben diyim. Başka sularda o adam

Bence o yaşlı teyze değil gayet çıtır hoş bir baggyan. Israr etmesinin sebebide komşu deyince gelmeyecegini biliyor.
Çünkü ilerde bu akşam yiyeceği halttan pişman olursa. Ben seni çağırdm sen gelmedin demek için

Kızlar siz de fikriniz i söyleyin dün akşamdan beri adamın telefonları da kapalı. Ne yapmalı arkadaşım?
Ay bak çok sinirlendim kendi sevgilim gibi.Arkadaşın dediği gibi gelmeyeceğine inansırsın ve komşuya baskın yapsın.Hangi komşu kaç numara öğrensin.Bit yeniği varr..Erkek arkadaşlarıyla kızlı erkekli ,s.xli parti yapacaktır en hafifiyle..Kendi kendine plan yapmış olsa bile kız bilmeyince sorun olmayabilirdi ama o şehre kız gelmiş olduğu halde hala planında ısrar ediyorsa hiç değer vermiyor demektir..Yarı yolda çoktan bırakmış demektir..Böyle biriyle neden devam etsin neden evlensin...Ayrılmayı da göze alsın şimdiden...
Şaka yapıp arkadaşına süpriz mi yapacak acaba.Ama en kötüsü başa gelir erkekler konusunda.

Son düzenleme:
Yani anladığım kadarıyla daha önce birlikte kutlayacaklarini planlamamışlar kizda sevgilisi birsey demeden bu kadar hazırlık yapmaması gerekiyodu bence
Komsu mevzusu da supheli o yuzden ses cıkarmazdım tamam geliyorum der giderdim bakalım dogru mu soyluyo diye bence arkadasın gidip gormeli cidden komsudaysa, affettirsin kendini cocuk ailesi gibi seviyo demekki kizicak bisey yok .... ama asil soru oyle bi komsu gercekten var mi ??

Bu erkeklerin suçunu bastirip, üste çıkarak bir de karşı tarafa kendini kusurlu, suçlu hissettirmesi ne kadar cin fikirli olduklarinin bir gostergesi. Düz mantik falan diyoruz ya hep, oyleler ama cikarlari söz konusu olunca oynak mantiklilar.

Neyse, bence telefonu kapatmasa saibeli bir durum olmayabilir derdim ama iletisim yolunu kesmesi ortada bir seylerin döndüğünü gosterir bence. Cunku kuz tamam komsuda kutlayalim da diyebilir, resmen onun yolunu kesmis. Arkadasiniza uzuldum, hayir yani ortada bir sey yoksa bile bu kadar trip yapip kizi uzecek bir durum da yok. Yani altindan bir sey cikmasa bile asil gecimsiz olan adam. Boyle tripli erkekle iliski de zor olur, kız gibi telefon kapatip naz yapmak? Bilemedim.

Tamamiyle palavra bencede. Hiç bir erkek sevgilisyle başbaşa yeni yıla girmektense yaşlı komşu teyzeyi tercih etmez. Pis adam galiba kendine bîr plan yapmış kızda gelmesin diye böyle salakça bir şey öne sürmüş.

Kimisi kalabalik seviyor. Bir arkadasimin sevgilisi il dışında yaşıyordu. Bizim şehire geldiğinde beni cagiriyorlardi. Basbasa gorusmuyorlardi. Ben gelmiyim başbaşa kalin diyordum. Evime kadar geliyorlardi. Bazilari demek ki kalabalik takilmayi seviyor.

Yilbasi kutlamak. Hayat felsefeme ters yorumum aradaki arizayadir...arkadasinizin isi cok kolay kaldiysa hediyelerle basbasa oda biraksin sevgilisini komsulariyla yanyana...bakin mani gibi oldu...insan aciklama yapar ama sorulmasi gereken soru su gercekten degerim biliniyormu?tribin dibini yapsin tlf lar kapansin hiic ilgilenilmesin seven adami iple cekecek halimiz yok bunlar sevdimmi kendiliginden geliyor zaten terbiyesiz bide kiza yelloz muamelesin yapmis

bu kız tek bir şekilde affettisin bu adamı...
eğer adam kıza sürpriz yapıp izmire gelirse...
ne demek yaa sevgilin dişinden tırnağından para ayırsın uçak bileti alsın hediye alsın ,sen o hayallerın içine et!!!

telefonlar da kapalıymış arkadaş bazı şeylere bahane arıyormuş anlaşılan

Ailemle dese anlarım hatta dede nineyi bile anlarım da komşu nedir

Hani kız gidince X abla çok ısrar etti yemeğe gelin diye

bir yemek yiyip gelelim onun da gönlü olsun hem ben güzel yemek yapamam sen aç kalma istemiş vs dese yine anlarım da daha gitmeden bu ne biçim bir istek

Beni aştı bu adam

Ben de kendisiyle konuştum telefonunu kapat uzun süre dedim. Nedir komşu sevgisi Saçmalığı?

Komşu sevgisi ayrı bir konu
Ama telefon kapatma bence asıl büyütülmesi gereken konu

Hani bir teori var ya kadın-erkek ilişkilerinde. Erkekler avcı, kadınalr da av diye.
Normalde avcı dediğin avını gözünün önünden ayırmaz değil mi. Gözü hep üstünde olur.
Haaaa eğer görüş alanına başka avlar girmişse, o zaman ilk avını bırakır kendi başına.

Ama av dediğin şey avcıyı beklemez değil mi? Bu adamın korkusu yok avını kaybetme konusunda.

Bence başka biri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…