Yok bence açsın teli.Bakayım arayacak mı??Telini açacak mı?Hatta baskın yapsın.Adam bana saplam ayakkabı gelmedi.Süpriz yapmayıp böyle komşu bla blayla geçerse bu adamla olmasın.Bunu affederse önünü alamaz bu adamın.Affedilecek bir olay değil.Ki ben hoşgörüme güvenirim.Ben de kendisiyle konuştum telefonunu kapat uzun süre dedim. Nedir komşu sevgisi Saçmalığı?
O kadın niye iki sevgili arasına giriyor ya, tanımadığı kızla telefonda konuşuyor falan? Bana çok saçma geldiler ikisi de. Hele o telefonu kapatması. .. saygısız ya. İstemiyorum demiş işte arkadaşınız. Ay yok ben anlamadım.Kızlar olay söyle olmuş arkadaşım adamın evine gidecekti plan buydu. Bu adam yaşlı komşusunu çok seviyor annem diyor Muş hatta ve kız da tlf da bu kadınla konuşmuş. Kadın yılbaşı için kızı da davet etmiş. Adam dün defalarca aramış özledim bir an önce görüşelim diye ama kız da ben tanımadığım komşuya gitmek istemiyorum senle başbaşa bir kutlama yapalım deyince adam saydirmis kıza. Ve bencil sorunlysun deyip tlf nu kapatmış istemiyorum gelme demiş ve hala tlf kapalı. Bence arkadaşım bitirmeli bu ilişkiyi hiç kimse evleneceği kadından değerli olamaz
Bu erkekler de illa hayatındaki kadını geride tutacak birşey buluyorlar.Anne olmazsa arkadaş oluyor komşu oluyor.Bunun için kavga çıkarması tel kapatmasıKızlar olay söyle olmuş arkadaşım adamın evine gidecekti plan buydu. Bu adam yaşlı komşusunu çok seviyor annem diyor Muş hatta ve kız da tlf da bu kadınla konuşmuş. Kadın yılbaşı için kızı da davet etmiş. Adam dün defalarca aramış özledim bir an önce görüşelim diye ama kız da ben tanımadığım komşuya gitmek istemiyorum senle başbaşa bir kutlama yapalım deyince adam saydirmis kıza. Ve bencil sorunlysun deyip tlf nu kapatmış istemiyorum gelme demiş ve hala tlf kapalı. Bence arkadaşım bitirmeli bu ilişkiyi hiç kimse evleneceği kadından değerli olamaz
Aynen kelimesi kelimesine katılıyorum size. Ben olsam affetmem. İzmir den bu karda kısta İstanbul a gideceğim ve sevgilim alt komsusu için beni kıracak. Defolsun gitsin ruh hastası herif! Başlarım komşuya millet can atar sevgilisiyle kalmak için bu ruhhastasi neler yaptiKızın yerinde olsam adamın numarasını silerim engellerim yoluma bakarım. Erkeklerden beklenti içine girmeyeceksin bunu bilir söylerim ne beklersen olmaz çünkü yine olan sana olur.. Sıfır beklenti sıfır sorun..
Arkadaşın gitsin ama gidecegini soylemesin habersiz gitsin ve ne olup bitiyor kendi gözleriyle görsün. Adam besbelli gelmemesi için böyle bir bahane bulmuş.Kızlar o kadar üzüldüm ki bu arkadaşım tüm ailesini depremde kaybetmiş biri. Seviyor ya 15 yıl sonra ilk kez sevgilim dediği adamla yılbaşı kutlamak istemesi suç mu? Neden insanlar bu kadar acımasız bu kıza bu yapılır mı ya o kadar üzüldüm ki o adamı bulsam öldür sem az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?