Kızlar kim haklı?

Ben de kendisiyle konuştum telefonunu kapat uzun süre dedim. Nedir komşu sevgisi Saçmalığı?
Yok bence açsın teli.Bakayım arayacak mı??Telini açacak mı?Hatta baskın yapsın.Adam bana saplam ayakkabı gelmedi.Süpriz yapmayıp böyle komşu bla blayla geçerse bu adamla olmasın.Bunu affederse önünü alamaz bu adamın.Affedilecek bir olay değil.Ki ben hoşgörüme güvenirim.

Yaşlı Yılbaşı Alt Komşu Kapalı Telefon
Bunlar hep hikaye cancağzım gelmiyorum deyip git bi bas bakalım alt komşu üst komşu
neyin ne olduğu anlaşılsın

Bana çok masum gelmedi bu komşu fikri.
Ben arkadaşınızın yerinde olsam sürpriz yapar giderim, görürüm bahaneyle komşuyu da.
Eğer komşu yoksa ayıklasın bakalım pirincin taşını sevgilisi.

Kızlar olay söyle olmuş arkadaşım adamın evine gidecekti plan buydu. Bu adam yaşlı komşusunu çok seviyor annem diyor Muş hatta ve kız da tlf da bu kadınla konuşmuş. Kadın yılbaşı için kızı da davet etmiş. Adam dün defalarca aramış özledim bir an önce görüşelim diye ama kız da ben tanımadığım komşuya gitmek istemiyorum senle başbaşa bir kutlama yapalım deyince adam saydirmis kıza. Ve bencil sorunlysun deyip tlf nu kapatmış istemiyorum gelme demiş ve hala tlf kapalı. Bence arkadaşım bitirmeli bu ilişkiyi hiç kimse evleneceği kadından değerli olamaz

O kadın niye iki sevgili arasına giriyor ya, tanımadığı kızla telefonda konuşuyor falan? Bana çok saçma geldiler ikisi de. Hele o telefonu kapatması. .. saygısız ya. İstemiyorum demiş işte arkadaşınız. Ay yok ben anlamadım.

o komşu evet altta ama bence yaşlı değil
telefonlar kapatmak falan nedir yani. sinirlenirsin telefonu kapatırsın ama komple kapatmak nedir? uzaktaki sevgilinin sana ulaşma yollarını kapamaktır. böyleşey kabul edilemez.
arkadaşların dediği gibi ya gitsin baskın yapsın gözleriyle görsün ya da ne halin varsa gör deyip bıraksın adamı alt komşucuğuna...

ayrıca telefonu kapatmasını da o komşu öğütlemiştir.
kaynana gibi...
tabi bu yaşlı olduğunu var sayarsak..
ama yaşlı olduğuna inanmıyorum ben şahsen kendim bizzat.

Bu erkekler de illa hayatındaki kadını geride tutacak birşey buluyorlar.Anne olmazsa arkadaş oluyor komşu oluyor.Bunun için kavga çıkarması tel kapatması
Tmm seviyordur yaşlı kadını da sevgilisiyle ara bozacak kadar mı?Yaşlılar sevinsin diye bir uğrayıp sonra başbaşa takılabilirlerdi.Kız öyle deseymiş. Adam da abartmış.Bu haliyle de normal değil.Şimdiden kv sorunu yapıyor adam hem de annesiyle değil komşusuyla.

Aynen kelimesi kelimesine katılıyorum size. Ben olsam affetmem. İzmir den bu karda kısta İstanbul a gideceğim ve sevgilim alt komsusu için beni kıracak. Defolsun gitsin ruh hastası herif! Başlarım komşuya millet can atar sevgilisiyle kalmak için bu ruhhastasi neler yapti

Yorum yapma dan duramayacağım bu çocuk bence iktidarsız biri ve bu yüzden başbaşa kalmak istemiyor ama kızıda seviyor evlenince boşanamaz benden diye düşünüyor yani burda bir çok sorun okudum aklıma başka mantıklı şey gelmedi birde evli olsalar bir nebze anlarım yani sevgili bunlar erkeğin atlaması lazim başbaşa kalmak için

Cinsel yönden etkileneceğini düşünüyorsa bunu önceden ayarlayacak başbaşa tenha kalmadan başbaşa olacak bir cafe vs.veya söyleyecek etkileniriz de birşeyler olur ben sana değer veriyorum diyecek ki kız buna tav olur.Ben iktidarsız olduğunu sanmıyorum.En kötü ihtimal tenhada kalıp birşeyler olmasından çekinme olur.Ki bunu ifade etse artı alır böyle durumda olmazlar.

Olayı ayrıntılı bilmek lazım.. Öyle kızlar var ki kayayı çatlatır Erkek açısından da bakmalı belki aralarında sert konuşmalar ve ya amacını aşan sözler geçmiştir.. Bilemeyiz..

Arkadaşın gitsin ama gidecegini soylemesin habersiz gitsin ve ne olup bitiyor kendi gözleriyle görsün. Adam besbelli gelmemesi için böyle bir bahane bulmuş.

Arkadaşın haklı bu durumda tabii ki ama bence başka şeylerde var işin içinde. Komşu bahane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…