Kızlar kim haklı?

Arkadaşınız niye Onun ayağına gidiyor ki ,Bir de belki erkek arkadaşı cimridir,gelince masraf olur diye de düşünebilir,yakınları sizin gitmenizi yadırgamış yönlendirmiş olabilir.

Yanlis hatirlamiyorsam yorumlarin birinde arkadasinin deprem felaketini yasadigini yazmistin.o arkadasina soyle;bu sozde sevgilinin yaptigi depremin yaninda devede kulak kalir.onu atlattiysa bunu gozu bile gormesin.aglamayi biraksin.yaninda senin gibi bi arkadasi var,oyleyse yilbasini mutlu gecirmemek icin hic bir nedeni yok.bu olayi kurcalamak yerine;ipini salsin cocugun.nereye giderse gitsin kimle olacaksa olsun.bu kadir kiymet bilmez insancigin kiz arkadasinla olmamasi, olmasindan bin kat daha iyidir .

yaslı kadının kızı varmı ben bu işten bır bıtyenıgı ararım

Kesinlikle bitirmeli. Belli arıza bir tip karşısındaki. Ugrasmaya değmez, zaman kaybi.

Arkadaşınız haklı gibi o zaman öylesine güle güle.

Sonuçta çocuk ona gelme dememiş gel demiş.
Farklı bişey olsa getirmeye çalışmazdı.
Belki önceden planlanan bişeydi biraz takılır eve çıkardılar.
Ben bu kafayı anlamıyorum ben evlensemde ailelerimle olmak isterim başbaşa ne kutluyosun doğum günümü , yıldönümümü ne yani.
Ben kötü düşünmemesi taraftaarıyım , belki söz verdi yada çok önce planlandı.
Yüz yüze baktıkları insanlar , kızda uyum sağlayıp gidebilirdi , sonra eve çıkardılar baş başa olurdular zaten.

Sanıyorum yılbaşından önce kız arkadaşına söz vermiş başbaşa kutlarız diye, daha sonra son dk şok değişimle planı değiştirmiş ve sevgilisi de buna bozulmuş bence. Yaşlı komşularına tepki vermek yerine buna yoğunluk verilmeli, plan bozmak hoş bir şey değil.

Yoksa baştan komşulardan haber verseydi, ailem gibiler seni merak ediyorlar falan diye kız arkadaşı kabul ederdi bence ve bunu da sevgilisine böyle ifade etmemeli. Geçimsizlik damgasından böyle kurtulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…