kızlar kim hangi hastaneye gidiyor ?

Rosca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2007
726
5
96
Kocaeli
kızlar kim hangi hastaneye gidiyor ve doğumu nerede yapmayı düşünüyorsunuz
buradan bu bilgileri paylaşalım mı doğum paketine neler dahil ?ücretleri ?
ben ASM'Ye gidiyorum ve doğumuda orada yapmayı düşünüyorum ya sizler?

henüz doğum paketi ile ilgili bir bilgim yok martta kontrole gittiğimde soracağım
sizlerden bilgisi olan var mı?

ben avrupa yakasında oturuyorum özel duygu hastanesine gidiyorum doktorumdanda memnunum dogumada orda yapmayı düşünüyorum 120 ytl di sanırım normal dogum yanlış hatırlamıyorsam

ben avrupa yakasında oturuyorum özel duygu hastanesine gidiyorum doktorumdanda memnunum dogumada orda yapmayı düşünüyorum 120 ytl di sanırım normal dogum yanlış hatırlamıyorsam

bende anadolu tarafındayım vee özel atlas hastanesine gidiyorum orda normal dogum 300 ytl. senin ki baya iyiumiş..gittiğim hastane güsel ilgileniyo ama bilmiyorum orda mı dogursam..

ben de anadolu yakasında oturuyorum şimdilik medipole gidiyorum ama doğumu orda mı yapıcam henüz bilmiyorum.... normal 1500 sezeryan 2500 ytl.. erdem hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama randevulu çalışmıyor doktorlar ve ben gidip sıra beklemek istemiyorum daha iyi bir seçenek de bulamadım şimdilik..

Allah Allah bana 150-300 ytl ler cok ucuz geldi arkadaslar ya :))
ben özel doktora gidiyorum muayenehaneye ama özel gaziosmanpaşa hastanesiyle çalışıyor
dogumu orada yapacagım
hastane cok guzel ama dogum ücretleri hakkında bilgim yok ama 1,5 2 milyar civarıdır..

Ben de Semras gibi Anadolu Sağlık Merkezi'ne gidiyorum. Doğumu da burda yapacağım...

evet hastanesine göre değişiyor fiyatlar sigortalı olduğumu söledim vee fiyat sordum bana normal 300ytl sezeryan 500 ytl dedi kendin istersen sezeryanı 750ytl dediler öle işte...hastanelerin fiyatları farklı kıslar...

bende Asm'de sezeryen 5.250 ytl normal 4.750 ytl diye biliyorum
bakalım bir dahaki kontrolde netleştireceğiz kızlar neler dahil bu ücrete öğreneceğim

bakalım bir dahaki kontrolde netleştireceğiz kızlar neler dahil bu ücrete öğreneceğim

canım bu ne ya?? tamam 1500 2000 duydum ama 5250 ve 4750 cok deilmi? ben antalyada yaşıyorum özel yaşam hastanesine gidiyorum normal 1 sezeryan 1250 diye biliyorum ama dabi kulaktan dolma bu hafta gittiğimde sorucam ben bide sigortalıyım bakalım ne kadar dicekler.

Bu kadar normal olan birşey için 4.750 lira bana çok fazla geliyor. benneyaptımki
Benimde gebeliğim devam etseydi eğer bu zamanlar doğuma hazırlanıyor olacaktım. Yunus Emre Hastanesinde yapacaktım doğumu. 700liraydı sanırım.
Hatta keşke olabilse evde doğrumak isterdim. Kağan Kocatepe' de bu konuda olumlu düşündüğünü açıklamıştı.:1rolleyes:

evet gerçekten fazla ama benim özel sigortam karşılayacağı için bir problem yok birde bana çok yakın olması avantajı var ben bayramoğlunda oturuyorum
iyi oluyor
ben evde doğum konusunda aynı fikirde değilim canım eminim annelerimizide zamanında böyle bir imkan olsaydı evde doğurmak istemezlerdi şimdiki hastaneler insana her konforu sunuyor böyle bir imkan varken bence çok gereksiz hem acil bir durum olduğunda nasıl müdahele edilecek zamanın nimetlerinden yararlanmak lazım bence yerimseniben

benimde özel sigorta karşılayacak para ödemeyeceğim ama insanın içinin huzurlu olması bence daha önemli hastane pahalı ama bir o kadarda ilgili ve iyi hizmet veriyor.asla sıra beklemiyorsun açıkçası pek hastane gibi değil ben çok memnunun tabiiki tercih meselesi ama ben değdiğini düşünüyorum ve değiştirmeyi hiç düşünmedim sen şanslıymışsın canım insanın karşısına her zaman böyle denk düşen fırsatlar çıkmıyor çalıştığım içinde çokta fazla araştırmadım açıkcası başka hastaneleri
paylaşımın için teşekkür ederim a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın inşallah tabiiki özel sigortam olmasaydı bizde düşünecektik çünkü o paraya kendimin ve bebeğimin tüm ihtiyaçlarını karşılarım gereksiz olurdu ama imkanım varken kullanmak istedim
yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
ASM'nin Türkiye'nin en iyi hastanesi olduğu düşünülürse bence fiyatlar normal. Tüm büyük hastanelerde fiyatlar buna çok yakın.

ben de bursa'da medical parka gidiyorum,emekli sandığına tabi olduğum için sadece fark ücreti ödüyorum,uzman dr için 25YTL,doçent için 80YTL muayene ücreti alıyorlar,ilaçlarımı da ordan yazdırabildiğim için kolayıma geliyor başka yere gitmiyorum,dr dan da memnunum,hastane de temiz,güzel,ilgililer ama biraz kalabalık oluyor,bekleyebiliyorsunuz.Doğum için duyduğuma göre normal 500,sezeryan 550 YTL alıyorlarmış,doğumu orda yaptırmaya karar vermedim henüz jimerin açılmasını bekliyorum,temmuza kadar açılır ve e.s. ile anlaşmalı olursa orayı düşünürüm,hem doktorları iyi,tanıdık hem de evime yakın...bakalım kısmet,herkes için hayırlısı olsun...

Bende trabzon doğum hastanesinin doktorunun özel yerine gidiyorum ilk muayenede 120 ytl verdik diğer tahliller falan hepsi doğum hastanesinde yapılıyo sağlık karnemle.2.gitmemizde kontrol olduğu için ücretsiz muayene ediyo.Yani 2 muayene ücreti 120 ytl oluyo.Bence devlet hastaneleri de aynı özel hastaneler gibi çok temiz düzenli kolayca bakılıp çıkıp gidiliyo.Ama özel doktorun hastanedense

kızlr ben doktorumun özel muanehanesine gidiyorum 80ytl birde doktorum devlet hastanesinde görev yapıyo zaten tahlillerimi hastanede ücretsiz yaptırıyorum şimdi ben sezeryan doğum istiyorum allahım izin verirse ozaman ayrı para ödeyecekmiyiz yada nekadar acaba ya aslında ankarada özelde yapmak istiyorum doğumumu uffff neyse biraz daha büyüsün bebişim

Merhabalar.
Ben 6 aylık hamileyim,umut hastanesine gidiyordum kontroller için ama aşırı yoğun bir yer olduğu için şimdi hastane aramaktayım.Medipol düşünüyorum..Medipol ile ilgili tecrübeleri olan arkadaşlar ltf yardım...

ben en başından beri medipole gidiyorum.. çok iyi bir hastane ancak sezeryan fiyatı 2500 ytl .. ben 6. aydan itibaren doğum için karar kıldığım nene hatun doğumevine gitmeyi düşünüyorum.. doktor da çok önemli medipolde leyla hanımı öneriyorlar.. benim medipoldeki doktorum da çok iyi bir doktor ama yüzeysel bilgilendiriyor detaya girmiyor pek.. ben hem meraklı olduğum için hem de bir biyolog olduğum için biraz daha bilgilendiren doktor istiyorum yani hastaneden önce doktor araştırmak da gerekiyor.. bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…