ben avrupa yakasında oturuyorum özel duygu hastanesine gidiyorum doktorumdanda memnunum dogumada orda yapmayı düşünüyorum 120 ytl di sanırım normal dogum yanlış hatırlamıyorsam
Allah Allah bana 150-300 ytl ler cok ucuz geldi arkadaslar ya :))
ben özel doktora gidiyorum muayenehaneye ama özel gaziosmanpaşa hastanesiyle çalışıyor
dogumu orada yapacagım
hastane cok guzel ama dogum ücretleri hakkında bilgim yok ama 1,5 2 milyar civarıdır..
bende Asm'de sezeryen 5.250 ytl normal 4.750 ytl diye biliyorum
bakalım bir dahaki kontrolde netleştireceğiz kızlar neler dahil bu ücrete öğreneceğim
bende Asm'de sezeryen 5.250 ytl normal 4.750 ytl diye biliyorum
bakalım bir dahaki kontrolde netleştireceğiz kızlar neler dahil bu ücrete öğreneceğim
Bu kadar normal olan birşey için 4.750 lira bana çok fazla geliyor. benneyaptımki
Benimde gebeliğim devam etseydi eğer bu zamanlar doğuma hazırlanıyor olacaktım. Yunus Emre Hastanesinde yapacaktım doğumu. 700liraydı sanırım.
Hatta keşke olabilse evde doğrumak isterdim. Kağan Kocatepe' de bu konuda olumlu düşündüğünü açıklamıştı.:1rolleyes:
Merhabalar.
Ben 6 aylık hamileyim,umut hastanesine gidiyordum kontroller için ama aşırı yoğun bir yer olduğu için şimdi hastane aramaktayım.Medipol düşünüyorum..Medipol ile ilgili tecrübeleri olan arkadaşlar ltf yardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?