kızlr ben doktorumun özel muanehanesine gidiyorum 80ytl birde doktorum devlet hastanesinde görev yapıyo zaten tahlillerimi hastanede ücretsiz yaptırıyorum şimdi ben sezeryan doğum istiyorum allahım izin verirse ozaman ayrı para ödeyecekmiyiz yada nekadar acaba ya aslında ankarada özelde yapmak istiyorum doğumumu uffff neyse biraz daha büyüsün bebişim
Peki nene hatun çok yoğun dğil mi?Bende bir ara orayı düşündüm ancak umut hastanesinden dilim yandığı için pek araştırmadan vazgeçtim.Bu arada sezaryan mecburi mi olacaksın?Medipol ile ilgili bilgini paylaştığın için çok tşkr.
izmirden kimse yok mu kızlar ben yeni hamişim ve güzel ve ekonomik bir hastane arıyorum
valla kızlar ben özele gitmiyorum,ankarada devlet hastanesine zekai tahir burak(büyük doğum)a gidiyorum.
saatlerce sıra beklediğim oluyor ama.memnunum.
özel hastaneye tamam imkanın varsa gidersin ama
özel doktora 3,5 milyar verip doğum yapmak pek akıl işi değil bence.
çünkü öyle yada böyle aynı acıyı herkes cekecek.özel doktor gelince acısız doğurtmuyorki sizi.
epidural yaptırırsın o ayrı tabi.
o paraları alıp bebişinizin hesabına yatrın.
yarının ne olacağı belli değil
en azından iyi bir gelecek için birikim yapmış olursunuz.....
tabi bunlar bence.
herkes imkanları doğrultusunda yaşar.....
Söylediklerine katılıyorum gülhan sonuçta o kadar parayı verdiğine göre seni hiç canın yanmadan bebeği kucağına vericek değiller aynı acıyı her hastanede yaşıcaksın doğanın kanunu epiduralde isteğe bağlı riskili bi yöntem.ben hastane seçimi daha yapamadım ama normal fiyatlarda normal doğum yapıcağım bi hastane seçicem yerimseniben
gülhancım ilk hamileligimde büyük doguma gidiyordum cok sıra oluyordu bunda etlik dogum evine gidiyorum cok sakin fazla kalabalık degil ama dogumu büyük dogumda yapmayı düsünüyorum daha önce orda yaptıgım icin güveniyorumvalla kızlar ben özele gitmiyorum,ankarada devlet hastanesine zekai tahir burak(büyük doğum)a gidiyorum.
saatlerce sıra beklediğim oluyor ama.memnunum.
özel hastaneye tamam imkanın varsa gidersin ama
özel doktora 3,5 milyar verip doğum yapmak pek akıl işi değil bence.
çünkü öyle yada böyle aynı acıyı herkes cekecek.özel doktor gelince acısız doğurtmuyorki sizi.
epidural yaptırırsın o ayrı tabi.
o paraları alıp bebişinizin hesabına yatrın.
yarının ne olacağı belli değil
en azından iyi bir gelecek için birikim yapmış olursunuz.....
tabi bunlar bence.
herkes imkanları doğrultusunda yaşar.....
bende anadolu tarafındayım vee özel atlas hastanesine gidiyorum orda normal dogum 300 ytl. senin ki baya iyiumiş..gittiğim hastane güsel ilgileniyo ama bilmiyorum orda mı dogursam..
merhaba yedıtepe bıze cok yakın bende gıtmek ıstıyorum rukset hanımı cok methedıyorlarmerhaba, ben gurba yeni üye oldum, arama kısmından baktım ama yeditepe üniversitesi hastanesi ile ilgili bir bilgi bulamadım. acaba içinizden yeditepe üniversitesi hastanesine giden ya da dr. rukset attar'ı doktoru olarak seçen biri var mı? önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler..
elmas hanım ben henüz hamile değilim ama yakında olursa atlasa gideceğim.selma hanım çok iyi dediler.ilk doğumumda orda olmuştu.2.olursa orayı düşünüyorum.hamile kalır kalmaz muayeneye gideceğim selma hanıma.sizin doktorunuz kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?