kızlar kim hangi hastaneye gidiyor ?

Peki nene hatun çok yoğun dğil mi?Bende bir ara orayı düşündüm ancak umut hastanesinden dilim yandığı için pek araştırmadan vazgeçtim.Bu arada sezaryan mecburi mi olacaksın?Medipol ile ilgili bilgini paylaştığın için çok tşkr.

kızlar merhaba
eşimin kuzeni doktor olduğu için doktora ücret ödemiyorum..tahlillerimi vs. devlet hastanesinde yaptırıp(ki gerçekten gttiğim hastane özel hastane gibi bakıyor)doktoruma götürüyorum..doğum içinde onun önereceği bit hastanede yapmayı uygun buluyorum...

bende devlet hastanesi özel doktoruna gidiyorum tahlillerim falan hasatnede ücretsiz yapılıyo istersem sezeryan olcam sordum ek ücret yok dedi. sadece muayne ücreti dedi

nene hatunda da randevu sistemi yok ama çok yoğun değil.. sadece ben eşimle cmts günleri kontrole gittiğim için doktorunun nöbetçi olduğu günü bulma problemi var.. oradaki doktorları araştırdım 2 tanesini aklımda ayırdım birini tercih edicem ama dediğim gibi hala medipole gidiyorum.. 6. aydan sonra nene hatun.. doğum hastanesi olması, eski olması ve yeni doğan ünitesi ve ben maltepede oturuyorum bana yakın olmasından dolayı nene hatunu tercih edicem.. son zamanlarda normal doğum nadir.. doktorlar riske etmiyor sezeryana alıyolar.. nene hatunda en fazla bir milyara malolur arada 1,5 milyar fark var.. farkla bebek odası alırım yani.. haksız mıyım ? a.s.

bu konu biraz eski gerçi ama ben hamile kalırsam ki enkısa sürede olur inşallah .ümraniye atlası düşünüyorum.sezeryan 500ytl,normal300ytl.ben 98de kızımı orda doğurmuştum çok ilgilenmişti herkes ve çok temizdi.şuan nasıl bilemiyorum.Elmas hanım sizde ordan bahsetmişsiniz sizle görüşmek isterdim aslında.şuan nasıl orası memnunmusunuz.bana selma hanımı önerdiler.sizin doktorunuz kim?

Ben Acıbadem Hastenesine gidiyorum ve doğum da Allah kısmet ederse orada olacak.
Fiyatları doğrusu hiç konuşmadım daha, doktorum orda olduğu için ve ondan çok memnun olduğum için Acıbademe'e gidiyorum. Fiyatların söylendiği gibi 5000-7500 olduğunu sanmıyorum, öğrenince yazarım:1rolleyes:

merhaba, ben gurba yeni üye oldum, arama kısmından baktım ama yeditepe üniversitesi hastanesi ile ilgili bir bilgi bulamadım. acaba içinizden yeditepe üniversitesi hastanesine giden ya da dr. rukset attar'ı doktoru olarak seçen biri var mı? önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler..

izmirden kimse yok mu kızlar ben yeni hamişim ve güzel ve ekonomik bir hastane arıyorum

bende acıbedem hastanesine gidiyorum.
özel sağlık sigortama 2 sene içiin 3,500 ytl ödedim.
rutin kontroller ve doğum için bişey ödemiyorum..
sadece diğer rahatsızlıklarım için gidersem 15 ytl katkı payı ödüyorum..

arkadaşlar ben Avcılar Hospital a gidiyorum ve s.s.k lıyım normal 450 - sezeryan 750 ytl dedi drt.um,yalnış anlamadıysam...

Bende acıbadem hastanesine gidiyorum. Özel sağlık sigortası yaptırmıştım 1,5 yıl önce ondan faydalanıyorum.

ben askeri hastanede yapıcam cnım bu yüzden para ödemeyeceğiz eşim asker çünkü

valla kızlar ben özele gitmiyorum,ankarada devlet hastanesine zekai tahir burak(büyük doğum)a gidiyorum.
saatlerce sıra beklediğim oluyor ama.memnunum.
özel hastaneye tamam imkanın varsa gidersin ama
özel doktora 3,5 milyar verip doğum yapmak pek akıl işi değil bence.
çünkü öyle yada böyle aynı acıyı herkes cekecek.özel doktor gelince acısız doğurtmuyorki sizi.
epidural yaptırırsın o ayrı tabi.
o paraları alıp bebişinizin hesabına yatrın.
yarının ne olacağı belli değil
en azından iyi bir gelecek için birikim yapmış olursunuz.....
tabi bunlar bence.
herkes imkanları doğrultusunda yaşar.....

Söylediklerine katılıyorum gülhan sonuçta o kadar parayı verdiğine göre seni hiç canın yanmadan bebeği kucağına vericek değiller aynı acıyı her hastanede yaşıcaksın doğanın kanunu epiduralde isteğe bağlı riskili bi yöntem.ben hastane seçimi daha yapamadım ama normal fiyatlarda normal doğum yapıcağım bi hastane seçicem yerimseniben

Özel hastanelerde doğum yapacakların çoğunun özel sağlık sigortasından yararlanacağını düşünüyorum. Yoksa o paraları vermek çok zor bir doğum için. Ben Anadolu Sağlık Merkezi/Johns Hopkins'te (doktorlar dizisinin çekildiği hastane) doğum yapacağım ve ortalamanın üzerinde fiyatlar. Ama özel sağlık sigortası olduğu için ya çok az ödiycem ya da hiç ödemiycem. Eminim diğer arkadaşların da öyledir. Öbür türlü bu paraları ödemek akıl işi değil zaten. Önemli olan doğum yapılan yerin özel ya da devlet yenidoğan bakımının iyi olması.

gülhancım ilk hamileligimde büyük doguma gidiyordum cok sıra oluyordu bunda etlik dogum evine gidiyorum cok sakin fazla kalabalık degil ama dogumu büyük dogumda yapmayı düsünüyorum daha önce orda yaptıgım icin güveniyorum

bende anadolu tarafındayım vee özel atlas hastanesine gidiyorum orda normal dogum 300 ytl. senin ki baya iyiumiş..gittiğim hastane güsel ilgileniyo ama bilmiyorum orda mı dogursam..

elmas hanım ben henüz hamile değilim ama yakında olursa atlasa gideceğim.selma hanım çok iyi dediler.ilk doğumumda orda olmuştu.2.olursa orayı düşünüyorum.hamile kalır kalmaz muayeneye gideceğim selma hanıma.sizin doktorunuz kim?

merhaba yedıtepe bıze cok yakın bende gıtmek ıstıyorum rukset hanımı cok methedıyorlar
henuz karar vermedım.fıyatlarıda bılemıyorum malesef ama uygun olursa dogum ıcın dusunebılırım...

yok cnm benim doktorum dilek hanım ben menunum doktorumdan bakalım ....selma hanımı biliyorum ama benimkki o değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…