kızlar kim hangi hastaneye gidiyor ?

bende Asm'de sezeryen 5.250 ytl normal 4.750 ytl diye biliyorum
bakalım bir dahaki kontrolde netleştireceğiz kızlar neler dahil bu ücrete öğreneceğim

yuuh bi doğum ücretimi bu kadar .arkadaşım sezeryan sonrası estetik ameliyattamı dahil buna.çok yüksek rakam ya alt tarafı bi doğum,

yuuh bi doğum ücretimi bu kadar .arkadaşım sezeryan sonrası estetik ameliyattamı dahil buna.çok yüksek rakam ya alt tarafı bi doğum,

valla bencede yuh ama geçen sordum öğrendim normal 2,750 sezeryan 3.650 dediler gene biraz daha iyi öncekine göre zaten benim özel sigortam var farketmiyor yani öylede böylede olsa o bakımdan ama normalde acayip yüksek tabiia.s.

bende ufuk hastanesine gıttım bu ay ama cok begenmedım yanı hocaya gıdersen fark tahlıllerede fark ee dogumu ordada yaparsan 500 normal 900 sezeryan faşan dedıelr ama ınanıyorum bana daha pahalıya patlayacak bende buyuk doguma gıtmek ıstıyorum acıkcası da tam bılmedıgım ıcın ankarayı zorlanıyorum bırının mutlaka sureklı yanımd aolması gerekıyor kıslar ne dersın gülhanında dedıgı gıbı yanı ssk varken nıye para dokeyım kı dıyorum bakalım

kızlar maltepe dünya hastanesine giden var mı

canım bir tanıdığım orada doğum yaptı ismi değişmiş şu anda gürsoy hastanesi.. memnun kendisi olumsuz bişey söylemedi.. ama etrafımda bir sürü kişi umut hastanesinde doğum yaptı hepsi de çok memnun .. açıkçası ben pek istemiyodum , bu zamana kadar hep medipole gidiyodum , ama daha iyi bir seçenek bulamadım doktorları da çok iyi olunca umut hastanesinde doğumumu yapmaya karar verdim .. doktorum birsen hanım ..gidenler memnun bana da tavsiye ettiler ben henüz bilemiyorum tabii iyi mi kötü mü yaşayıp göreceğim.. inş. iyi olur..

izmir kent hastanesinde Prof Dr Namık Demir tarafından yapılacak inşallah.odaları muhteşem.izmirdeki diğer hastanelerdeki suit odaların boyuntunda normal odalara sahip suit odasını siz düsünün artık.ben normal odanın yeterli olacagını düsündüm.çünkü 265 ytl oda fiyat farkı var.(gecelik)
doğum ücreti normal doğumla sezeryan arasında 50-60ytl fark var.4000ytl ye yakın rakamla cıkıyorsun.Neyseki doğumumun tamamını sağlık sigortam karşılayacak.

bende ist. avrupa yakasında oturuyorum ve Nisa Hastanesine gidiyorum drum Mürvet Hakyemez orda doğum yapmayı düşünüyorum ama Samatya Araştırma Hastanesinede kaydımı yaptırdım ne olur ne olmaz diyerekten evime daha yakın olduğu için hayırlısı .Nisa da ssk ile normal doğum 225 sezeryan 525 muayne 25 lr

aaa bende nisa hastanesinee gidiyorumm.. ama mürvet hanıma değil asiye hanıma gidiyorumm...:icecream:

Hanimlar Merhaba

Bu Siteye Yeni üye Oldum.gebelikle Ilgili Araştirma Yaparken Forumlar Ve Açiklamalariniz Oldukça Iyi Geldi.
Bende Anadolu Yakasinda Oturuyorum Henüz Benim 13+5 Günlük Ama Doktorumdan Memnun Olmama Karşin Anadolu Yakasinda Bende Hastane Ve Doktor Arayişi Içindeyim.
Acibadem Hastanesi Hakkinda Fiyat Bilgisi Veriliyordu En Son .onunla Ilgili Bir Gelişme Okuyamadim. Bilgisini Alabildiniz Mi Acaba?

Canlarım bende istanbul zeytinburnunda semihaşakir süleymaniye doğum hastanesinde doğum yapacağım allah kısmet ederse drumun özel muaynanesine gidiyorum doğum içinde ssk lı olduğum için ücret ödemeyeceğim...........

Arkadaşlar bende ilk kontrolüme tatilde olduğum için Bursa'da Bahar hastanesinde Nagihan hanım'a gittim dakikalarca bilgi verdi.Bursa'da olanlara tavsiye ederim. Bütün arkadaşlarım Nagihan hanımdan çok memnun.
Geçen hafta nisa hastanesinden Mürüvvet hanımı tavsiye ettiler.Ama yoğunluğundan randevu alamadım.Nuray hanıma gittim.Oradaki diğer hamile arkadaşlarla konuştuğumda Asiye hanım yada Alev hanım dediler

haliyle bende eşimde çok kararsız kaldık.Ben bu siteden duydun Nuray hanımı,bana anlatıldığı kadar ilgili gelmedi,sorularıma cevap verdi,güleryüzlü ama bilmiyorum kararsız kadım.8 haftalık şuanda miniğim.Doktoru değiştiripte yine memnun kalmazsam ne yaparım diye düşünüyorum.Tavsiyesi olan arkadaş varmı?

selam kızlar,
ben de bebiş istiyorum pko tedavisi görüyorum olmuyor birtürlü .gebze de gitmedik hastane dr. bırakmadım şimdi de ilk defa gideceğim Anadolu Sağlık Merkezi hastanesine muayene için op.dr. nuri ceydeli ye randevu aldım.giden varmı veya bilgisi olan ? tahlil ler falan çok mu uçuk fiyat? yardımcı olursanız sevincem.çok teşekkürler şimdiden opuyorumnanaktan

ben hizmet hastanesı bahcelıevlere basladım 4 bucuk ayım doldu inş. bu hastaneyıde deyıstırmem sımdılık memnunum doğum 1080 ytl ıcınde sarılık testı bı kac test refaketcı hasta yetısı dahıl bu fıyata ssk lıya normal sezeryanı sormadım tabı :)

arkadaşlar ben ankarayı pek bilmiyorum.sami uluç (eski adı zübeyde hanım mış.örnek mh.sinde) gidiyorum ama memnun degilim ssk oldugu için 1 dk içinde odasından gönderiyo doktorun seni,soru falan sormana izin vermiyo,bebeginle hamileliginle ilgilide tek bişi sölüyo herşey normal git 2 hafta sonra gel.hepsi bu.ulturasyonda göstermiyolar bebegini,resmini vermiyolar,boyu kilosu vs hiçbişey bilmiyorm bebegim hakında ve hamileligim hakkında.
başka hastaneye gitmek istiyorum ama dogumu ssk da yaptırmam lazım yada uygun özelede bakan bi hastane biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim.

benım arkadasımında özel sıgortası vardı yedıtepe unıv. hastanesıne gıttı
doguma ucret odemedı ama erken doguma aldılar suyun bıttı demısler
10 gun kuvezde kalmıs bebek ve gunlugu 1 mılyarmıs 10 mılyar verıp cıktılar guya ozel sigortadan dolayı odemeyeceklerdı
ozel sıgortası olanlar dıkkatlı olun
tabı drlar dogruda demıs olabılırler dogru dememısde kım nereden bılecekkı ?

Canım özel sağlık sigortan varsa asm'ye git mutlaka.. Diğer hastanelerin 2 veya 3 katı diyebilirim fiyatları için.. Eğer bir sürü tahlilin veya raporun varsa elinde bence önce tüp bebek bölümüyle görüş ( ücretsiz oluyor bu görüşme) Prof.dr aydın arıcı ve Ebru Hanım var.. İkisi de çok başarılı.. Yönlendiriyorlar... Tüp bebek fiyatları diğer hastanelerle paralel sayılabilr. Ancak hastane ssk ile anlaşmalı değil.. Eğer tüp bebek tedavisi yaptır derlerse ozaman ssk dan faydalanmak istersen başka bir tüp bebek hastane bakarsın yine.. anlaşmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…