- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi acemihayat28
-
ben zorunlu olarak 1 gün öncesinden yapıcam canım ama sana tavsiyem 2 gün öncesinden yapman. Şimdi kınada oynıcaksın yorulucaksın, arada 1 gün olursa dinlenirsin, telaşlanmış olmazsın hazırlıklar için
2 Gün önce yapmanız daha iyi olur gibi çünkü kına da gecenin bir yarısı bitecek eve gelmeniz makyaj çıkartma saçı düzeltme duş filan çok geç saatleri bulabiliyor ertesi gün hemen düğün için sabahın köründe dinlenemeden kalkmak yorucu olur.
aynen dedğin gibi biriyim tm bir stres topuyum en iyisi 2 gün önceden dnlenmek ayarlanması gereknleride ayarlarım doğru sölüyorsunuz canım hiç böle konularda rahat değilim yaa raht olcağmı sanıyordum ama olunmuyormuşl:d
anlıyorum seni canım,stresli biriysen 2 gün önceden yap rahat et:)
bu günler gelip geçicek tatlım, elbette hepimiz en iyisini isteriz ama herşey olacağına varır,
bazen sen ne kadar planlasanda işler ters gider, ufacık şeyler canımızı sıkar,
önemli olan düğünden sonrası canım, inşallah bir ömür mutlu olursun.
2 Gün önce yapmanız daha iyi olur gibi çünkü kına da gecenin bir yarısı bitecek eve gelmeniz makyaj çıkartma saçı düzeltme duş filan çok geç saatleri bulabiliyor ertesi gün hemen düğün için sabahın köründe dinlenemeden kalkmak yorucu olur.
çoğunluğun dediği gibi 2 gün önce daha mantıklı zaten artık genellikle üstüste yapılmıyo eskisi gibi mutlaka gelin için dinlenme payı olması lazım tabi damat beyedebenimde 2 gün ara vericez buarada :123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?