kızlar kiraz istiyorum

canim benim seni o kadar iyi anliyorum ki...gecen gun bende ruyamda pastaneye gittim:) hergun ruyamda bir yerdeyim zaten.dunde deniz kenarinda balik yiyordum...surekli yemek dusunur oldum ama kendim hazirlayip da yiyemiyorum.midem bulaniyor.kendi yaptgm seylerden tiksiniyorum.yakinimda da kimsem yok.mecbur karnimi doyurmak icin cogu zaman disarda yiyorum...karnimi doyurdugumda dunyanin en mutlu insani ben oluyorum.surekli dua ediyorum Allah kimseyi ac birakmasin diye :Saruboceq:

ankarada yada istanbulda tanıdkların varsa orda metroda hamile reyonları var.ben hamileyken aşermiştim ordan bana yollamıştı anacım...ama bayagı pahalı çok tuzluya maloluyo..olsun genede kuzucuguma deger...

Hangi metroda hamile reyonu var?
Bu ay kirazı nerden bulabilirim? Parası hiç önemli değil. Hamile manavından güya dondurulmamış ithal kiraz diye sipariş verdim yarım kilosı 100 TL ye, tam bir felaketti, yenmeyecek durumda çürük, direk çöpe attım. Kiraz isteğim hiç geçmiyor.

cnm metro market var ya oradan bahsediyor arkadaş sanırım. nerde oturuyorsun. istanbulda ümraniyede kağıthanede merterde var.

Aşeren/hamile manavlarından gözünüzle görmeden meyve almayın sakın kargoyla falan. Çoğu bizi istismar ediyor. Birçoğunu dolaştım, Kilosu 200 TL zaten, buna rağmen çürük berbat yenmeyecek şekilde satıyorlar, direk çöpe atarsınız. Pendik' te bir yer var, bahar kirazları kadar güzel değil ama idare eder, en azından yenebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…