- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Ya ben göğüslerimi büyük buluyorum ve her türlü yöntemi deniyorum küçülsünler diyeKadının her yeri orantılı. Allah var iyi bir vücuda sahip. Şimdi o vucudu begeniyorum diyince benimkini benmıyomu yani diye düşünüyorum :26:
Takıntım olduğunu bilir o da ameliyat bile düşündüm o da nesi var sacma sapan takıntı yapıyosun diyodu. (Gerçi herkes diyo annemde karşı kalsın böyle diyo) Onunla tatilede gittik hatta tekrar gitmeyi düşünüyorduk 19 mayısta.. Havuza gireriz diye konuşuyoduk.. Şimdi bir vücut kaosundayım
haha çok hoşsun yaşöyle düşün sen de o kadar operasyona maruz kalsan ondan iyi olurdun muhtemelen
Belki size ters gelecek belki ayıplıcaksınız ama biz bazı boyutlarda cinselliği yaşayan bir çiftiz. Konuşuruzda.. Onu sadece ben ilgilendireyim bakmasın kimseye diye düşünüyorum. Aşırı evet dogru söyluyorsunuz.
La şu Rihanna'nın yaptığına bak hele, utanmaz, arlanmaz.
Çıplak Rihanna istemiyoruz karrrdeeeşşiimm
Onu da üzüyorum kendimi de.. Arada geliyolarlar bana işte.. Zavallım o da alıştı bu fevriliğime takmıyo cevap vermıyo artık..
Yok neden ayıplayım, bugün bir erkek cinsel hayat yaşayabiliyorsa bir bayanda yaşar. Bu sizi ilgilendirir. Ona bakarsanız bende evliyimMesele eşimin bazı ihtiyaçlarını karşılıyorum o yüzden bakmasın değil.
Bakın geçen gün başka bir konuya yazmıştım buraya da yazayım.
[h=2]İyi Bir Kadın ERKEĞİ Etkiler,Zeki Bir Kadın Onda İlgi Uyandırır, Güzel Bir Kadın Büyüler, Anlayışlı Bir Kadın İse Ona Sahip Olur[/h]
hangı erkek bakmıyorkı ınsanlar bozuldu artık bız galıba babalarımız gbı erkek ıstıyoruz bırazda ama sımdıkıler oyle degıl malesef
yorumlar süper
Konu sahibi siz abartmaktan da öteye gitmişsiniz, Rihanna ya bu Rihanna kadına herkes hayranKıskanılır mı Allah aşkına...Hastalık derecesine getirmişsiniz işi ve komik duruma düşmüşsünüz..
Babamda plaj şakaları vs.. videolar izler annemde yanında bakar. Kıskanmamak mı güven mi adını koyamıyorum.. Ben hiç babamın birine hayranlığını veya etkilendiğini görmemişim ya da duymamışımdır. Bilemedim:44:
Rihanna olmasında sıradan bir insan olsun.. İnternette çıplak pozları olsun. Yorumunuz yine aynı mı olurdu?
Bu konuyu biliyorum yazınızda dikkatimi çekmişti ve direk kendimi düşünmüştüm.. Düşüncem şu; hayatında ben varsam, beni görüyorsa ilgilendiği tek sey ben olmalıyım.. Yanlış olabilir ama bunu hissediyorum.. Ben başkalarının vücutlarına bakmıyorsam hayatımda o varsa o da bakmasın.. Başkasından etkilenmesin :)
Öyle bir dünya yokTabi ki aşk anlamında sevgi anlamında sen olmalısın o başka birşey. Ama ilgilendiği tek şey sen olamazsın, olmaz yani. Gitmez bir yerden sonra tıkanır. İnsanların ilgileri vardır, zevkleri vardır, hayranlıkları vardır, planları vardır, yapmak istedikleri vardır. Örneğin benim eşim kendine çok bakar, şimdi düğünden sonra kilo aldı biraz spor salonuna yazılacağım dedi, peki dedim. Şimdi ne yapayım paranoyak gibi "orada kızlar var", "bende zaten hamileyim kilo alıyorum, beni beğenmeyecek" savsataları ile onu evden uzaklaştırayım mı? Huzursuzluk yaratıp evden mi uzaklaştırayım, aklında hiç olmayan şeyi neden aklına sokayım.
Ya da dediğim gibi benim eşimde Rihanna delisi, Rihanna'nın resminin basılı olduğu bir tişört almıştı İstanbul'dan yaz gelsede giysem diye deliriyor. Ben de ona "giy tabi aşkım, sana ayrı yakışıyor, Rihanna görse seninle gurur duyardı" diyorum, gülüyoruz sarılıyor kocaman bir öpüyor"sen bir tanesin" diyor. "sen Allah'ın bana hediyesisin" diyor.
Hatta geçen gün kardeşim eşime anlatıyor "enişte var ya bir cilt dokturuna gittim kadını bir görsen valla bayılırsın, nasıl güzel var ya" diye anlatıyor. Bende ki tepki şu kadardı "onun gözü benden başkasını görmez ki"...
Rahat ol, seni istemeyen adam, beğenmeyen adam senin yanında neden dursun. Silah zoruyla mı tutuyorsun. Olmuyor der çeker gider, boşver bazı şeyleri fazla takma, huzur ver erkeğine ki, seni daha da mutlu etsin
Bakın bu tarz kişiler sembolleşmiş artık. Rihanna, beyonce, adriana lima, kıvanç tatlıtuğ, brad pitt, johnny depp.. vs. Eğer gidip ünlü olmayan herhangi birinin çıplak fotoğraflarına baksa - bunu kasten yapsa, arama motorunda bu şekilde bir arama yapıp bulsa- ben de kızarım, ki bu kızılmayacak şey değil kızmayana şaşarım.
Sorun şu ki, nitelikli haber sitelerinde çıplak fotolar yayınlanmaz sansürlenir bu bir, ayrıca öyle bir başlık koyuyolar ki bir arkadaş daha yazmış Ortalığı dağıttı, yine yapacağını yaptı vs. ilgi alanımdan en uzak olan haberlere bu başlıklar vesilesiyle tıklamış oluyorum bende. Sevgilim de bakıyor haber sitelerine eminim ki böyle ilginç başlıklara giriyodur. Hiç de kızmam. Yapmayın Allah aşkına şu an bu yorumunda bahsettiğiniz durumla Rihanna'ya bakması apayrı bir durum. Siz de biliyorsunuz.
hastalıklı ruh hali... tedavi olmalısın... her şey dozunda iyidir
Sıradan birinden kastım; yine haber sitesi, yine bir başlık ama ünlü olmayan kişilerin fotoları. Ve inanınki sansürlü değildi baktıkları. Ap açık hersey meydanda.. O da söylüyor zaten özellikle mi girip aradım sanki diye ama haberinde birşeyi vardır hepsini incelemesine gerek yoktu. En azından ben öyleyim bakarımki bir yazı veya açıklayıcı birşey yok kapatırım..
Sıradan birinden kastım; yine haber sitesi, yine bir başlık ama ünlü olmayan kişilerin fotoları. Ve inanınki sansürlü değildi baktıkları. Ap açık hersey meydanda.. O da söylüyor zaten özellikle mi girip aradım sanki diye ama haberinde birşeyi vardır hepsini incelemesine gerek yoktu. En azından ben öyleyim bakarımki bir yazı veya açıklayıcı birşey yok kapatırım..
Rihanna olmasında sıradan bir insan olsun.. İnternette çıplak pozları olsun. Yorumunuz yine aynı mı olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?