- 9 Mayıs 2012
- 45
- 4
- 28
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
izlemediğinden çokta emin olma tabi güvenmek lazım ama evli olmadığınız için izliyorda olabilir ve malesefki biz kızlar için iğrenç olan şeyler onlar için öyle değil.ben artık bunları düşünüp kafama takmayı bıraktım hem bence o baktıkları izlediklerini sevgililerin vücutlarıyla kıyaslamıyorlardır hiç bi erkek anlık bakmalar onlar boşvermeliyiz evlendikten sonrası farklı tabi o zaman boşverilemeyecek birşey olur bu...... izlediği aklıma gelmişti. Bu kadar rahat tepki verince (baktım kapattım nolcak dediğinde) sanki aldattım seni dediğinde aldatmanın kafada bittiğini belirtmek istemiştim. kendisi anlayıslıdır hemen köpürmez sessiz kalır bende tam tersiyim ortalıgı yıkarım sonra sakinleşirim.
millan adamımsın koptum
konu sahibi, yani kıskançlıkta level atlamışsın. herkesin hayran olduğu insanlar olabilir, ne yani ben de Chris Hemsworth un haberi çıksa okurum, instagram da takip ederimamanın sapık gibi hissettim kendimi bunda birşey yok yani, kimse fotoğraflara bakıp iç geçirmiyor töbe töbe
Sende biscolata erkeklerine bak canim :) Öyle tek tarafli kisitlamalara boyun egme :)) tmm biraz abartmissin ama yine de nasi bisi olduğunu oda anlasin) kisasa kisas yap baktin o da senin onlara bakmana tepki vermiyoo salla gitsiiin eger tepki verirse de nasilmis dersin :)) üzme kendinii )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
izlemediğinden çokta emin olma tabi güvenmek lazım ama evli olmadığınız için izliyorda olabilir ve malesefki biz kızlar için iğrenç olan şeyler onlar için öyle değil.ben artık bunları düşünüp kafama takmayı bıraktım hem bence o baktıkları izlediklerini sevgililerin vücutlarıyla kıyaslamıyorlardır hiç bi erkek anlık bakmalar onlar boşvermeliyiz evlendikten sonrası farklı tabi o zaman boşverilemeyecek birşey olur bu.
Rihanna'nın alnı 5 metre önden gidiyorBence bunu kıskanman yersiz.
Aklıma Mustafa Ceceli sevimsizi geldi. Neymiş, Rihanna buna twitterdan 'What?' yazmış da buna sevinmiş. Peh. Sürü psikolojisi işte, abartılınca herkes beğeniyor. Boşuna kendini yıpratma.
Aynen kıskanclıkta her gecen gun level atlıyorum
adamın nerdeyse anadan üryan fotosuna da bakmıyosundur dimi ? :101: Kadının fotosuna bir bakında nasılmış görün
:) bu sorunuda halledersiniz biraz fazla tepki vermişsin ama benim öyle fazla tepkilerim hep oluyo olsun ilişkilerimiz bunlarda güçleniyor sorunsuz olmazYok tatlım bir ara izliyordu.. Bu kadar cazgırlaşmadım (şu an şaşırdım kendime) ama kızmıştım. Hayatında ben varım ne diye izlersin onları diyerek sitem etmiştim. Söz verdi izlemediğine de inanıyorum.
yaw adam instagramda her türlü fotoyu paylaşıyor, tamam hoş bir görüntü değil ama ister istemez görüyorsunkadının fotolarını biliyorum Twitter da çalkalandı birkaç gün önce, yani herkes gibi ben de baktım kendini Rihanna, Beyonce ile kıyaslama özgüvenin olsun. bırak baksın bakıyorsa, konuyla ilgili yorum yap, dalgaya al.. saçma-salak bir foto için olay çıkarıp kendini ezdiğine değmez yahu..
benim kocamda bergüzar korel i çok beğenir ayy nasıl kıskanırım hiç sormakaradayıyı izlerken hemen konuşurum bu kadın sana bakmaz sen ondan kısasın o evli diye söylenirim. güler eğleniriz bu durumla. bende kıskançlık damarı pek yok anlaşılan.
Ay konuyu okuyunca acayip güldüm yaadalga amaçlı değil gerçekten komik hayat bukadar basit boşmu anlam veremiyorum
Bunu anlamanız güzelde, verdiğiniz bu aşırı tepkiler, sarf ettiğiniz sözler, yaşattığınız sıkıntılar bir erkeğe bir süre sonra fazla gelmeye başlar. Aranızda saygı kalmaz, her durumda birbirine tepki veren istediğini söyleyen seviyeden yoksun bir ilişki yaşayan 2 kişiye dönüşürsünüz çok sürmez.
boyle seylerı buyutup kendınızı uzmeyın ya
Yorumları okurken bende gülüyorum kendime :) Ama o anda düşünemiyor insan
Ben vs defilelerini izlemeye bayılıyorum kocamada zorla izletiyorum bende sorun var galibaneyse abartma arkadaşım hiç derdin yok galiba çocuğuda bu yüzden kaçırırsın söylim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?