Kızlar kıskançlıktan ölmek üzereyim nolur yardım edin:((((

Bu erkekler kadınları nasıl pat pat terkediyo diye merak ediyoruz ya cevap burada işte.
Bu saçmalığa hangi insan dayanabilir?
Rihanna'yı kıskanıp olay çıkarmış, şaka olmasını umut ediyorum.

Öyle haberlerde koyuyolar emin olun. Rusyada çıplak kaydılar vs.. diye. Yorumun için teşekkürler, sende sağlıcakla kal..

Bu erkekler kadınları nasıl pat pat terkediyo diye merak ediyoruz ya cevap burada işte.
Bu saçmalığa hangi insan dayanabilir?
Rihanna'yı kıskanıp olay çıkarmış, şaka olmasını umut ediyorum.

Siz hala Rihanna olarak düşünüyorsunuz. Benim rahatsızlığım ve çıkardığım olay çıplak olması ve 1-2 değil 20 ye yakın fotoya bakılmasıydı.

sıradan bir insanın pozları haber sitelerine düşmez, onun için özel araştırma yapmak gerek ki bu da sapık olduğu anlamına gelebilir o yüzden çok takmak diyoruz zaten

Var canım. Haber sitelerinde çokta ünlü olmayan insanlarında fotoları olabiliyor.

Acilen tedavi olman lazım.

Merak etme Rihanna gibi hatunlar bizim cocişlere dönüp bakmaz bile.

bence hemen rıhannayı arayıp,dötü başı açık fotolarınla sevgılımı elımden alamazsın dıye çemkirmelisin..

şimdi özellikle aratıp bakmamış hatta haberin başlıgında bile rihananın çıplak pozları demiyo yani özellikle açılmamış ama ilk fotoya bakıp ne oldugu anlaşıldıgı halde 2.3.4.5.6.7.8.9.10. derken bütün fotoraflara bakmasıda ayrı bi mesele baktın diyelim siler insan yani dicem oki biz kadınlar akıllıyız saklamayı biliyoruz erkekler saf bişey bilmediklerinden hep aldatan suçlanan onlar oluyo nedense ben saflıklarına veriyorum

ne demişler öküz altında buza aramayın ..... önemli bi sonunuz yoksa orayı burayı kurcalayıp moralinizi bozmayın herşey çıkabilir çünkü allah kimseyi şeytana uydurmasın bi anlık kıskançlık krizi geçirmişsiniz telafi edin onu çok sevdiginizi söyleyinde kapansın bence olay

Vücudu güzel olan her cinse (kadın-erkek fark etmez) bakan biri olarak iyi ki erkek değilmişim.
Karım beni kesin boşardı yahu.

LG-P710 Tapatalk

Mazallah ya ..... filan seyretseydi neler olacaktı,kesin tek atışta devre dışı kalırdı

konuyu okuyunca ne güldüm yaa evcilik oyunu sanıyolar evliliği

sıradan bir insanın pozları haber sitelerine düşmez, onun için özel araştırma yapmak gerek ki bu da sapık olduğu anlamına gelebilir o yüzden çok takmak diyoruz zaten
ciplak fotolarini twitter instagramdan paylasan kizlar dusuyor. isteninternetin yeni gozdeleri vs. tabi onlar da siradan degil derseniz bask

Rihanna nin haberi yok bosver kendi aranizda halledin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah aşkına şu erkekleri bu kadar sınırlamayın ya.
Gitmiş Rihanna'nın fotograflarına bakmışta,yemediği laf kalmamış cocugun..Yahu kıskandıgını zinsan Rihanna ?!!?

Böyle yaptıgınız zaman adamlar uzaklasır kızlar sizden,test edip onaylandı.Azıcık nefes aldırın,sana güveniyorum izlenimi verin adamlara.
Sizi devamlı sıkan,nefes aldırmayan bi insana siz tahammül edebilir misniz?
Bence bu olay erkek arkadasının aklını cok karıstırı ve inan bana ilişkinizi cok baska boyuta tasır.Çocuğu kendinizden sogutmayın bence

bende bi ara sevgilim game of thrones diye bi dizi var, yarisi ciplak kadinlarla dolu, onu izliyo diye baya bi kavga etmistim, artik beraber izliyoruz, nasil degistiyse aklim, diger seylerde yine kiskanclik krizine giriyorum o ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…