- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
belki o sırada biriyle konuşuyodu tıkladı geçti bende çok oluyo resimlere tıklamışım tıklamışım farkında değilim...
ayrıca erkeklerin klasik cevabı bu " tamam sen haklısın" uzatma diyolar yani..
bunu değiştiremezsin...
.:)benimkine de christina aguilera sarkıo bıktım usandım bu kadından daha geçen kavga ettik hala peşinde şırfıntı.s:18::18:
.:)
onu hiç kaale alma. korkulacak yanı kalmamış pek:)
Kıyafet mevzusunda yasakları vardır kendisinin.. Dün ben bir T Atlet tarzında bluz baktım (sıfır kol) ve sert bi şekilde niye bakıyosun giyemezsin bunu unut dedi. Aynı sekilde etek giymemden de hoşlanmıyor ve ben koyu çorap olmadan giymiyorum sırf rahatsız olmasın dıye .. :)
bence hemen rıhannayı arayıp,dötü başı açık fotolarınla sevgılımı elımden alamazsın dıye çemkirmelisin..
Benim eşimde rihanna hastası, hatta bu bizim şarkımız olsun dediği şarkı da Rihanna'nın S&M şarkısı. Valla benim için sorun yok, fotoğrafları bende gördüm gayet estetik ve güzeldi.Eşime de ben söyledim, "senin ki harika pozlar vermiş" diye. O da "evet gördüm ama o da artık abarttı" dedi. Ne ben ne eşim takılmayız böyle şeylere, güzel her zaman güzeldir. Çıplak kadın fotoğrafı için huzurumu kaçıramam valla.
Bu arada bence senin ki kıskançlık değil, hastalık boyutunu almış. Bir psikologtan falan yardım almanı tavsiye ederim.
Aynenn İzmir Tepecik tabim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahahahahahahbeni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün
tatlım bence bu kadar kıskanç olup ilişkine zarar verme.. rihanna senin mahalle arkadaşın mı ki bu kadar kıskanıyorsun? sevgilin ona nasıl ulaşabilir sence?
Ne bileyim ben hayranlığı bu denli fazla buluyorum. Benimde hayran olduklarım var evet ama açıpta açık seçik fotolarına bakmıyorum.. Hastalıkla ilgisi yok ben hayatımdaki insanın başkalarının vucuduna bakmasını hoş bulmuyorum. Onların göğüslerine kalçalarına bakıp hayranlık duyması bana göre sapkınlık. Elimlede alıp ona göstermem. Birlikte haber sitelerine bakarız bizde illaki karşımıza çıkar ama açıp bakması ne bileyim hoşlanmıyorum.
Siz şimdiden birbirinizi kısıtlamaya başlamışsınız:)) Ne diyelim mutluluklar
Ama şahsen ben aşırı kıskançlıktan boğulmayı sevmeyen biriyim, ne sıkarım ne sıkılmaktan hoşlanırım.20 yıllık evliyim, 25 yıllık birlikteliğim var eşimle, birgün bile niye Rihanna'ya baktın, niye Lucy Liu'ya baktın demedim :)) Lucy Liu'yu çok severde:)) Aksine baktığı aktirist bence güzelse güzel kadın derim:))
Güzele hakkını vermek lazım.
Ne bileyim ben hayranlığı bu denli fazla buluyorum. Benimde hayran olduklarım var evet ama açıpta açık seçik fotolarına bakmıyorum.. Hastalıkla ilgisi yok ben hayatımdaki insanın başkalarının vucuduna bakmasını hoş bulmuyorum. Onların göğüslerine kalçalarına bakıp hayranlık duyması bana göre sapkınlık. Elimlede alıp ona göstermem. Birlikte haber sitelerine bakarız bizde illaki karşımıza çıkar ama açıp bakması ne bileyim hoşlanmıyorum.
Maşallah ne kadar güzel :)
Kızdığım seyde aslında bi yanda bu.. Bana askılı vs bluzlar giydirmiyosan, kıskanıyosan sende bakşalarına bakmayacaksın. Çok ilgini çekiyosa bende oyle giyiniyim heryerim merysanda olsun dıyorum kızıyo :)
Rihanna intikamı için giyin bir askılı çıkın karşısına, kızarsa bende böyle hissetmiştim dersiniz
Öyle yok tek taraflı kısıtlamalar, anca beraber kanca beraber.
Valla bir resime baktığı için bu kadar olay çıkabiliyor ve ölüyorum kıskançlıktan diyorsanız, kusura bakmayın ama sizin durumunuz artık sınırları aşmış. Ufak kıskançlıklar belki ilişkiye neşe katabilir, sevimlilik olabilir ama huzur kaçırıyorsa, büyük kavgalar yaratıyorsa benim nazarımda bunun adı kıskançlık değil hastalıktır.
canım seni çok iyi anlıyabiliyorum sevince insan böyle şeyler yapabiliyor evet tabiki bakmasın kimse istemez bakmasını bende kıskanırım baktığı resimden herşeyden ama gerçekler böyle değil malesefki.hiç kafana takma masum bi meraktan baktığını düşün canım bi süre sonra sinirinde geçer moralini bozma.hem seni aldatmış sayılmaz öyle hissetme
bence hemen rıhannayı arayıp,dötü başı açık fotolarınla sevgılımı elımden alamazsın dıye çemkirmelisin..
Çok haklısın düşününce zaten dün akşam saçmaladığımı farkettim. Ama o anda engel olabilsem kendime bunlar olmayacak. Sankinleştiğimde özrümü diledim abarttıgımı ve onu sevdiğimi söyledim. Sorun fevri olmam zaten, bende baskasında okusam oha abartmıssın derimde o resimlere öyle bi tepki veremedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?