Kızlar kıskançlıktan ölmek üzereyim nolur yardım edin:((((

Ama fena fotoğraflar varmış
Ya ünlü olması bence bir şey değiştirmez sonuçta baştan aşağı çıplak üstelik Son derece çekici bir kadın vücudu:26:
Ben hep şöyle düşünüyorum sevgilisi eşi açsa başka erkek baksa adam ne der
Tabii yine de herkesin kendi görüşü canim ama bazı yorumlar bana yapılmış gibi kırılıyorum daha sakin olabiliriz

bahsi geçen fotoğraflara ben de baktım.

hem de ' aboooo döte bak ' diyerek

sapık mıyım

Canım senin sinirlenmenin asılsebebi bence Rihanna'ya bakması değil, senin kendini kıyaslaman. Sen spor deyince gerek yok demiş. Çünkü sen onun sevdiği kadınsın. Erkekler güzel kadınlara bakarlar evet ama sevdikleri kadını da herkesten güzel görürler. Önceki sayfalarda bir arkadaş bahsetmiş victoria secret defilesi diye. Ben de izlerim eşimle beraber. Ben de derim ne güzel kadın diye. Sen bunlarla sıkma canını. Gerek yok böyle şeylere. Yaşın biraz küçük sanırım. Zamanla oturur fikirlerin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şu rihannayı ben hiç beğenmiyorum ya

Erkeklere de yeter ki çıplak kadın olsun kıskanabilirsin ama tepkin fazla konu sahibi

Üff konu nasıl uzamış.Bu kadar büyültülecek bir şey yok.Eğer gördüğünüz ünlülerin çoğu resminin photoshoplu olduğunu bilseniz inanın zihninizde bu kadar yer etmez.Ben bir gün evde ünlülerin estetiksiz makyajsız hallerine bakıyorum arkadan erkek arkadaşım gördü amannnnn aşkım bunlar ne böyle ,benim aşkımın makyajsız hali hepsinden iyi be dedi bide öptü gitti.Bi ara hatta o taşşşşşşşş gibi Adriana Limanın makyajsız azıcık dişlek gibi çıkmış resmini gördü ondan bile soğudu.Kadrimi kıymetimi bildi.Elbette ki oradaki ünlülerden daha güzel değilim.Ama onun beni böyle algılaması işte bu kadar kolay.bilmem anlatabildim mi?
Ay hatta bu da sabahtan beri ağlayıp üzüldüğün Rihanna nın makyajsız hali al bak azıcıkta toparlan.Amaaaannn derdin mi yok kuzum aç müzik dinle neşeli keyfin yerine gelir.

Eki Görüntüle 1105155

Erkeklerin siyahi kadınlara bir ilgisi olduğu gerçek. Hepsine lanet olsun, boyunları altında kalsın inşallah, uçkurlarından başka bir şey düşünmüyorlar.

Kadın ve erkek ayni gözle bakmaz
Önce bu ayrımı anlayın

ooooo çok sert girdiniz

peki ayrımı anlamaya çalışayım,

haber sitelerinde bile her açtığınız an gözünüze sokulan fotoğraflara sevgili baktığı için bence de kesinlikle olay çıkarmak lazım,

yapılır mı öyle şey, cinnet sebebi :26:

ı- ıh, olmuyor, hak veremiyorum yine de, kusura kalmayın artık

canımı sıkabileceğim onca olay varken böyle bir şey yüzünden eşimden ayrılmam bana fazlaca komik geliyor

Göze takılmak başka özellikle 15-20fotoğrafı incelemek başka

Kimse Sana eşinden ayrıl demedi zaten
Ayrıca sana komik gelmesi de beni ilgilendirmiyor
Bana göre yanlış ve zaten günah ama her şeye rağmen tepki fazla diye belirttim ilk yorumda

Son düzenleme:
Ben de şunu izlemiştim kocam beni vursun o zaman:

http://www.youtube.com/watch?v=z5NRWM3FgqA

Youtube yasak bı kere ,seni recep amcamıza solucemmm:))))
Yorum bekleyen arkadaş beğense ne beğenmese ne yanı sanki elini uzatınca tutup rıhanna yı alacak mı?senin hiç begendığın aktör sanatçı yok mu?sen de onlara bakarken adamı aldatıyon o zaman.benim nişanlım da cok fazla yabancı fılm izler.e malum bızde de ne kadar terboye kalmamış olsa da onların terbıyesızlıklrı daha fazla .o zaman ben onları izliyo dıye kahrımdan oleyımmm.
Belki senı öperken rıhannayı öptüğünü dusunuyodurrrr:)))sen kendini gıt en yüksek yerden at benceee:)

Bende kıskancım hemde çok ama ünlülerden kıskanmıyorum.
Çünkü ulaşamaz haa ulaşırsada sanki onlar onca erkeğin arasında benim sevgilimi gözüne kestiricek
Bende murat dalkılıçla engin altan düzyatan hayranıyım birde burak özçivit
Birdeee
şaka şakaa bu kadar

Dün mesela okuldan çıktım
Avon kataloguna bakmıştık okulda.
Sevgilimde çıkışa geldi anlattığım ilk şey şu oldu ;
-Avon kataloguna bakıyordum bi sayfada bişey vardı çokk hoştu yaa
-Neydi ki
-Engin altan düzyatan
-Hey ALLAHım ya

Sonra yemek yemeğe gittik
Şarkı çalıyor ''Beni sevdiler sandım ''
-Bu şarkı çok güzel dedi
-Evet tabiikide güzel olucak kim söylüyor sonuçta
-Kim ?
- Murat dalkılıç çok tatlı ya dedim şarkıya murat dalkılıç girdi.
-Şu sese bak ya çok sempatik yerim ya yerim dedim
Baktım karşıdan sırıtıyo benim hareketlerime

canım sen daha genç kızsın evlendiğinde eşin baktı diye çok büyük tepki verirsen eşin daha çok yapabilir

canım sen daha genç kızsın evlendiğinde eşin baktı diye çok büyük tepki verirsen eşin daha çok yapabilir

Konu Sahibi ben değilim canım benim
Ben bu kadar buyuk tepki vermem zaten benim nişanlım bakmaz ki :26:

ben evliyim, kendi açımdan bakarak yorumluyorum, onun sevgilisinden ayrılması benim de eşimden ayrılmama eş değer.
kendimce kıyaslayarak yorumladım.
ayrıca ben konu sahibinin ilk mesajını okudum, bir de son sayfaya baktım.sizin ilk mesajınızı falan da bilmiyorum bilmesine de...
siz niye böyle bir savunmaya geçtiniz onu anlamadım, konu sahibi değilsiniz, kanka kontenjanından fahri avukatlık falan mı?
neyse hadi size iyi geceler

Rihanna da ayse de fatma da .....her halukarda bir kadin !!
sanatci veya degil ne fark eder !!
Sadece sanatculara ulasilmiyo diye kiskanmamak sacmalik ama kikanclikta asiriya gitmek de sacmalik
ortasini bulmali ....
iyi madem sanatci amaaan diyelim e ulasamicaknasilsa yoldan gecene de bksin cnm nerde gorcek bi daha degil mi !!!

Konu Sahibi ben değilim canım benim
Ben bu kadar buyuk tepki vermem zaten benim nişanlım bakmaz ki :26:

güzelim bilemezssinki bakıp bakmadığını şahsen ben hormonlarım çok çalışmadığındanmıdır,birde bize hep öyle öğrettiler ya ondan bakmıyorum..ama çevremde hanımlardan çok duyuyorum canım..hemde namaz falan kılan hanımlar vs..eşlerinin izlediğini çok duydum keşke bakmasalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…