- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.099
- 178
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Ama fena fotoğraflar varmışVay be.
Ya cancağızım,komşu kızına ya da çevresinden bir kıza aynı tavırda baksa tamam da...Biz bakmıyor muyuz sanki dizilerde,filmlerde rol alan tiplere ? Ciddi bir şey olsa amenna ama bu konu gerçekten üzerinde durulacak şey değil.Bakma dedikçe ters tepecek.
Ben de bakıyorum diyenler kadın ve erkek ayni gözle mi bakıyor ayrıca kıskanmak için illa rakip olması mı gerekiyor nasılsa elde edemez bırak baksın mantığını anlayamıyorum.
O kadına ne amaçla bakıldığı da ortada
Konu Sahibi Kıskanmakla haklı ama tepki fazla
Ek bilgi, dini olarak da doğru değil
Kızlar yardımlarınıza ve düşüncelerinize ihtiyacım var.
Bilenler bilir; ben sevgilimle aynı iş yerinde çalışıyorum. Belki aranızda kızanlar veya tasvip etmeyenleriniz olacak ama uzun zamandır onla buluşamayıp görüşemediğimiz için internet geçmişine baktım. Asıl amacım aslında bunun eskiden hoslandığı bi kızla mahalleden arkadaşı birlikteler ve face'ye tatil fotolarını yüklemişler. Arkadaşıda face listesinde olduğu için acaba girip baktımı diye merak etmıştım. Bakmamış ama orada birşey gördüm. Habertürk'te Rihanna'nın "Ortalığı dağıttı" gibi bir başlıkta olan resim galerisindeki habere bakması. Malum Rihanna'yı bilirsiniz hep ya üstsüz oluyor ya iç çamaşırı giymiyor. Bu haberde öyle birşeydi. Yazarken bile sinirlerim bozuluyoO habere girmiş bütün resimlere bakmış.
Ben çok kıskanç biriyim ve sevgilimin Rihanna'ya olan hayranlığınıda biliyorum.Bir keresinde sesini ve kendisini beğeniyorum demişti. O baktığı haberi görünce çılgına döndüm. Gün içerisinde ofiste birşey demedim akşam eve giderken "Sen boş vakitlerinde Rihanna'nın üstsüz fotolarına mı bakıyosun?" diye sordum o da "O nerden çıktı" dedi. "Nerden acaba" dediğimde "Yok öyle birşey" dedi. Sonrasında bende o kıskançlık kriziyle başladım saymaya... Beğenmek bu mu? Hayranlık anlayışın bu mu? diye. O da "Habere baktım, özellikte Rihanna diye mi aratmışım" falan dedi. Bende bir sayfa bakınca algılayamadında tüm fotolarına mı baktın diye köpürdüm biraz. Hatta kendimi bile kıyaslama noktasına geldim. Onun vücudunu begeniyosun demekki benım vücudumu begenmıyosun dıye. Sonrasında tartıştık. Konu geçmişe kadar gitti. O da bana "aynı kişi olmam lazımmış değişmemek lazımmış" gibi şeyler söyledi. Ben de "geçmişindeki gibi olcaksan ben ne olcam yanında geçmişindekiler gibi biri mi?" dedim. Neyse eve geldim, biraz sakinleşmiştim. Aradım açmadı. Kıskançlık krizi geçirdiğimi söyledim ve özür diledim mesajla.. Ama cevapta vermedi. o şekilde yattım uyudum. Ama hala moralim bozuk. Kızlar ben mi abarttım? Normal birşeydide benmi üstüne gittim acaba. Ama kaldıramıyorum gözü kimseyi görmesin istiyorum. Birde bana "aldatmışım gibi konuşuyosun alt tarafı bi haber" dedi. Ben de "aldatmak yatmaklamı oluyo? Başkalarının vücuduna bakmak olmuyo mu?" dedim. Çok moralim bozuldu. Akıl verin canlarım lütfen
Kadın ve erkek ayni gözle bakmazbahsi geçen fotoğraflara ben de baktım.
hem de ' aboooo döte bak ' diyerek
sapık mıyım
Kadın ve erkek ayni gözle bakmaz
Önce bu ayrımı anlayın
Göze takılmak başka özellikle 15-20fotoğrafı incelemek başkaooooo çok sert girdiniz
peki ayrımı anlamaya çalışayım,
İstanbul
haber sitelerinde bile her açtığınız an gözünüze sokulan fotoğraflara sevgili baktığı için bence de kesinlikle olay çıkarmak lazım,
yapılır mı öyle şey, cinnet sebebi :26:
ı- ıh, olmuyor, hak veremiyorum yine de, kusura kalmayın artık
canımı sıkabileceğim onca olay varken böyle bir şey yüzünden eşimden ayrılmam bana fazlaca komik geliyor
Ama fena fotoğraflar varmış
Ya ünlü olması bence bir şey değiştirmez sonuçta baştan aşağı çıplak üstelik Son derece çekici bir kadın vücudu:26:
Ben hep şöyle düşünüyorum sevgilisi eşi açsa başka erkek baksa adam ne der
Tabii yine de herkesin kendi görüşü canim ama bazı yorumlar bana yapılmış gibi kırılıyorum daha sakin olabiliriz
bahsi geçen fotoğraflara ben de baktım.
hem de ' aboooo döte bak ' diyerek
sapık mıyım
canım sen daha genç kızsın evlendiğinde eşin baktı diye çok büyük tepki verirsen eşin daha çok yapabilir
Göze takılmak başka özellikle 15-20fotoğrafı incelemek başka
Kimse Sana eşinden ayrıl demedi zaten
Ayrıca sana komik gelmesi de beni ilgilendirmiyor
Bana göre yanlış ve zaten günah ama her şeye rağmen tepki fazla diye belirttim ilk yorumda
Konu Sahibi ben değilim canım benim
Ben bu kadar buyuk tepki vermem zaten benim nişanlım bakmaz ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?